DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 55 835
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Само едно обаждане...каза Хакан

Да била послушала баща си ...да не се била омъжила  за Хакан,каза Демет

# 676
Тя ще пристигне при Ферит, но каква ще й е оферта... Joy Joy Joy
Да легне между тях ли?
Дъгичке, мен Назлъ ме притеснява. Ферит и с пръст няма да докосне Демет, нито ще й се довери. Но Назлъ е инатлива, ревнива и неопитна по отношение на хората и най-вече любовта. Имам  лошо предчувствие, че Демет ще се окаже ябълката на раздора между НазФер. Всички сюжетни линии се изчерпаха, останаха само миналото на майката на Ферит и миналото на Ферит и Демет.

# 677
  • София
Тя ще пристигне при Ферит, но каква ще й е оферта... Joy Joy Joy
Да легне между тях ли?
Дъгичке, мен Назлъ ме притеснява. Ферит и с пръст няма да докосне Демет, нито ще й се довери. Но Назлъ е инатлива, ревнива и неопитна по отношение на хората и най-вече любовта. Имам  лошо предчувствие, че Демет ще се окаже ябълката на раздора между НазФер. Всички сюжетни линии се изчерпаха, останаха само миналото на майката на Ферит и миналото на Ферит и Демет.
И Дениз, и Дениз ....

# 678
Дениз и Асуман- оркестър без име Joy

# 679
Фатош е страх от крадеца... Joy Рукиш да я пази...

Обади се на Тарък....

# 680
Айде, ще вика Тарък.

Тоя как сърба само, иде ми да му оскубя мустака косъм по косъм. hahaha

# 681
  • Плевен / София
Много била свикнала с Булут  - Дениз на Демет .Той й напомня  ,че Ферит все още е техен батко .

чак да не повярваш....

# 682
Мудна си е серията до тук- час и половина нашите почти нямат общи сцени,а ние романтика чакахме.Е имаше я Ферит пи уиски и слуша плочата ,Назлъ в другата стая на стола.Защо ще казват на Ферит за финансовите проблеми-нали като откриваха ресторанта се разбраха Ферит да движи финансовата част,а Назлъ кухнята.

Манами и Фатош са по-добре облечени и по стилни,а Назлъ като съпруга на богат бизнесмен -никакъв стил.

# 683
  • Под звездите
Фатош ме изнервя. Толкова неориентирана, е стига вече.

# 684
Айда, Фатош ще извика Тарък да прекара, заедно с нея нощта (отделно един от друг, разбира се), сутринта Манами да цъфне на вратата, за да вземе Фатош от работа и скандалът готов. Сега и с Енгин ще се засекат...манджата готова.

# 685
Енгин се появи... Laughing ще дойде и Тарък.... Laughing

Не могат да заспят и се събраха....

# 686
  • Враца
Хайде и двамата ги събра  ooooh! ooooh! Фатош просто ме изумява  ooooh! ooooh! ooooh! върти ги и двамата  ooooh! ooooh!

# 687
Много са сладки тримата заедно под одеялото.

# 688
  • София
Хайде и двамата ги събра  ooooh! ooooh! Фатош просто ме изумява  ooooh! ooooh! ooooh! върти ги и двамата  ooooh! ooooh!
Да извикат и Манами, че да са пълен комплект.

# 689
Малчо как ги наблюдава, ще усети пак, че са се скарали и ще ги сдобрява.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт