Извеждане на новородено

• 54 323
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 1 245
Е не забравяй, че катаклизмите бяха временно развитие, последвано от доста по-позитивно такова. В момента нещата са такива по съвсем прости, прозаични и ежедневни причини, наречени "малки деца", при това второ и трето. Знам, че разбираш от психология, но не търси под вола теле, простичко е. Крайности чак не са, защото давам само част от информацията, иначе както казах, имам си и описание в стил Контеса, с което мога да се изкарам супермайка.

Иначе синът ми след четвъртия месец отказваше вече в слинг, а момичетата въобще не понасяха дори и опит да ги нося по този начин.

Аз не бих избрала пътеката към Боянския водопад също. Може да е доста неприятно.

# 1 246
Не знам какво да ти кажа, ти си знаеш живота и изборите в него. По някаква причина ти е забавно и интересно да се държиш като трол във форума и да си на контра, да пишеш измислици, расистки твърдения, опашати лъжи за това коя си и какво си. Още по-куриозното е, че го правиш с пълното съзнание, че влиятелни колеги от бранша ти и ред други хора от реала те следят със забава във форума, но явно си решила да си избамкаш де що има реноме, понеже ще се реализираш извън системата.

# 1 247
Перфектно, тъкмо ще отсея клюкарите- то пък да се бориш за реноме сред хора с такова мислене е доста безсмислена задача. Относно расистките твърдения- за щастие друг спечели изборите и скоро няма да ни разстрелват по стадионите, така че може малко да се поотпуснем. В крайна сметка да видим кой повече ще се изложи- аз или тия, дето са се катерили нагоре, опитвайки се да хванат social justice вълната.

Ами да, забавно и интересно е. Защото колкото се разкривам аз, толкова се разкриват и отсреща и гледката е доста интересна.

# 1 248
  • някъде в орбита...
Почвам да се замислям, че промяната у теб не е заради броя деца, а точно заради катаклизмите ти между тях.
Друго ще да е. Близка роднина е с три деца, и в сравнение с нея "катаклизмите" на Мамасита хич не са чак толкова страшни, а е много далеч от нейното мислене/поведение. Повече ми мирише на тип характер Rolling Eyes

# 1 249
Аха, ами ще чакаме да видим как ще се реализираш Wink Да сме живи и здрави, аз планирам да се пенсионирам когато ти горе-долу ще изгряваш. Та ще имам време да следя бляскавата ти кариера.

Клюкари не знам, но всяка една професионална среда в България е пълна с доста хора, които биха се потресли от идеята да наемат човек с над 20К мнения във форум бг-мамма и то какви само! А и какво значи клюкари по-точно в този контекст?

Едно от най-хубавите и най-лошите неща на малката ни държава е, че всеки, който е някой, вирее в кръг от максимум 1500 човека, както и да ги броиш.

Мен лично въобще не ме грее твоето реноме, расистките ти виждания или къде ще си търсиш работа. Учудващо е, че теб те вълнува толкова малко Wink

# 1 250
О, идеално, а иначе съм сигурна, че има други хора, които ще ме наемат, ако в сивито си пиша- ритам кошера на Бг Мама от години и имам 15 хиляди мнения:) важното е човек да превърне дефекта в ефект. И кой изобщо е казал, че това, което правя е грешно? Кой го определя това? Или както е казал физикът, What do you care what other people think:)

# 1 251
Хаха. Последно: не ти пука или роди три деца за, кво го нарече, normalcy cover за пред хората?

# 1 252
# 1 253
Определено, оригинално. Изтъканата си противоречия и трагизъм. Погледнато от друг ъгъл, лелка над средната възраст от Пловдив с тривиални проблеми: въшки, какво да сготви с най-малко усилия и как да не опикае детето килима Wink. Хубаво е, колко сме многопластови хората.

# 1 254
Нямам килими, да не съм луда:)

# 1 255
  • Countryside
Колко странно, темата отново поела в съвсем друг коловоз.
Сирената според мен се прави на интересна и се заяжда нарочно, ей така за спорта и да си четка егото с въображаеми фенове. Само, че понякога се бърка какво е казала и се оплита, случва се, на лъжата крачката са къси. Но пък някои нейни постове много ми допадат и намирам дори за полезни, особено ако са по същество, а не да се развиват теории и философии на тинири-минтири дрън та пляс. Но тези полезни постове са да речем 5-10% от цялостното творечество. Не си струва усилието, а и се изморявам от цялото това кълване.

# 1 256
Хаха. Последно: не ти пука или роди три деца за, кво го нарече, normalcy cover за пред хората?
Тъжно е всъщност, как пише за децата си.

Страшно ще е за нея, ако и с "кариерата" й се получи като с децата: след надценяването, че може да се справи с три (за пред еснафската среда), да не се окаже, че така сигурното й професионално развитие ще повтори този сценарий.
Не става ясно, защо тя всъщност е безработна, а не е в майчинство?!

Еленна, ако те интересува повече за Япония, имаше потребителка "самурайка", която е разказвала много във форума, написанато от Сирената е от книжки от преди няколко десетилетия, писани от неяпонци.

# 1 257
Много ме интересува Япония. Била съм там само като турист. Имам близка приятелка японка, но живее в САЩ от 9 годишна. Имам странен интерес към тази държава, споделен от половината свят Wink.

# 1 258
Сиренке, бях в библиотеката да презаредя с нова порция книги за детето и за мен. Тази я взех специално заради теб - Midlife: A Philosophical Guide by Kieran Setiya. Професор по философия от МИТ. Виж дали не води нещо онлайн, ще е полезно май.

# 1 259
Еленна, разбирам те за Япония! Simple Smile Аз чета много японска литература и имам специален интерес към киното им от преди 80те.

Почвам да се замислям, че промяната у теб не е заради броя деца, а точно заради катаклизмите ти между тях.
Друго ще да е. Близка роднина е с три деца, и в сравнение с нея "катаклизмите" на Мамасита хич не са чак толкова страшни, а е много далеч от нейното мислене/поведение. Повече ми мирише на тип характер Rolling Eyes

Всеки от нас има поне един близък или познат с три (или повече) деца. Удоволствие ми доставя да чета "Сбъдваща мечти".
В моя случай, не съм чула майка им (много близка роднина) да се е оплакала поне веднъж, а далеч не стои по цял ден пред лаптопа и офисен планктон не е. Всъщност, офисният планктон стои на нормирано работно време в офиса, а Сирената, като гледам часа и деня, е денонощно в "офиса" на Бг-мамма. Преди време й бях писала, че за времето на последната й регистрация й се събираха месеци да е била онлайн, а четейки я, уж се самоусъвършенствува непрекъснато (мултитаскинг, докато списва тук, е отвирила няколко статии, книги, готви и гледа деца), а участието й показва далеч по-различни и притеснителни симптоми.

Общи условия

Активация на акаунт