Всички пропускат и, че Сарп първо беше тежко ранен, а после дълго време е лекувал депресия, бил е на лекарства, правил е дори опит за самоубийство. Надявам се, че няма и за това да го обвините, че е слабак и мухльо. Съжалявам, но не мисля, че е бил с Пъръл, защото му е удобно, заради пари и т.н. След случката на брега, Пъръл го взе, защото той се бореше за живота си и тя каза, че няма да го изостави, тъй като той е спасил нейния. Явно така са и останали заедно. С кого е и къде е, явно вече не му е пукало особено, а и доколкото разбрах е спрял лекарствата и се е оправил от депресията след раждането на близнаците, които са и основната причина да си играе на семейство с Пъръл.
За мен Сарп е наивник и глупак, но не и страхливец. Сам и въпреки всички, които се опитваха да му пречат стигна до истината, че Бахар и децата са живи и направи това, което трябваше да направи. Много ясно, че ще иска да е с тях, че ще иска да им се радва и да ги глези с подаръци. Не разбирам само защо е нужно да са в една къща, но доколкото помня той каза на Мунир да търси и друга. Да не забравяме, че от преместването в тази къща е изминала не повече от седмица, но те ни го влачат вече пет, шест серии и ни се струва, че всичко става бавно и е минало много време. Общо взето - една серия, един ден.
Естествено, че под натиска на фенската любов в момента се оптват да изкарат Ариф велик герой, това е всеизвестен похват на турските дизита, когато видят на къде клонят везните сред феновете. Познавайки Бахар, някой наистина ли мисли, че й се налага да бяга и че се страхува от Сарп...

По-голям от този, с който гледам сериите на "Жена" след Нова година. 
Но ще видим какво ще измъдрят сценаристите.
.

.
Все още не съм изгледала серията.