Отговори
# 660
  • София
Здравейте!
Отново АРИФ е най-популярния образ, а според мен и най-харесван в Турция / и не само/  за изтеклия месец:

Хубава вечер и празнично настроение. Flowers Four Leaf CloverFlowers TulipFlowers RoseFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 661
Привет, момичета. Моя позната ми похвали сериала, но с бг превод го намирам само до 11 епизод. Тя ми каза, че в момента при тях, последно са давали 51 еп. Може ли някой да сподели линк на всички серии, ако ги има с превод де... Защото откриваме само с руски суб. Благодаря.

# 662
  • Остров Кос
Привет, момичета. Моя позната ми похвали сериала, но с бг превод го намирам само до 11 епизод. Тя ми каза, че в момента при тях, последно са давали 51 еп. Може ли някой да сподели линк на всички серии, ако ги има с превод де... Защото откриваме само с руски суб. Благодаря.

mane4e Привет
Сериала го има преведен на бг до 11 епизод. След 11епизод  го има само руски и който знае руски го гледа и
си коментираме тук. Хубава вечер

# 663
  • ЯМБОЛ
    В очакване на вечерта...

# 664
Много се радвам, че дойде вторник!
Аз не го гледам на турски.
Очаквам превода в сряда вечер с голямо нетърпение!
Радвам се, че Ариф е най-обичания образ!
Nina, сериали, oncee, добре че ви имаме.. И новото добро попълнение Purple Heart
Flowers HerbFlowers TulipFlowers Herb

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 19:38 от vera17

# 665
  • София
Привет!
Вера, мила добре правиш, че чакаш превода от падругите. Аз отново се мъчих да гледам с картинките, но вече си мисля, че СЦ ще продължат да ни мотаят с цел трети сезон. Арестуваха Ариф накрая на серията, но Джейда видя двама "бандити", които влизаха в кафенето. Какви са тези и кой им е възложил това грозно дело не се узна - пак съмнения. Суат отказа да вземе Бахар с децата. Тя милата много се моли, но той взе само дъщеря си и внуците си. Сарп отново плака /този рев вече не мога да гледам/ за "Али и Али". Ще чакам превода за да разбера как се развиват отношенията между Джейда, Емре и Ширин. Много се надявам вече Ширин да започне да страда, защото тя непрекъснато вреди на всички и дано Емре не е следващия. Фрагмента, обаче ме шокира. Назми разбра къде се намира вилата на Сарп от поставен от подкупена камериерка подслушвател в хотела на Пъръл. Цял ешалон от коли пристигна там и о, чудо "Султан Сарп - истеричнии" липсва. Дорукчо се разхожда в двора и избяга при майка си изплашен от многото мъже. Бахар изплашена го пита къде е баща му и  не знае какво да отговори на въпроса на Назми - Къде е Сарп? Къде е Сарп наистина. Отново ли ще ни покажат колко  страхлив е Сарп. Чакам превода, а ако Сериали е гледал и има възможност мисля, че ще ни изясни случващото се. Хубав ден и до скоро. Flowers Four Leaf CloverFlowers HibiscusFlowers RoseFlowers TulipFlowers Four Leaf Clover
 Най-популярната двойка за м.февруари:

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 09:48 от Nina NN

# 666
Привет на всички! Серията, подобно на предишните, не беше кой знае колко интересна. Доколкото разбрах обаче, в началото на епизода Незир попита Азми дали работи по въпроса с Тарлабашъ. Тоест, подозирам, че нито Сарп, нито Суат е заложил капана на Ариф, а именно Незир. Вероятно вече знае, че той би защитил Бахар и децата с цената на всичко и иска да го вкара в затвора, за да не му се пречка в краката. Въпреки че не виждам как влиятелен човек като Незир би могъл изобщо да вижда в обикновен човек като Ариф пречка за изпълняването на пъклените си планове. Мисля обаче, че тази подсказка в началото на серията разкри кой постави капана на Ариф. Да не забравяме, че Незир беше поставил хора в Тарлабашъ да следят Бахар и децата, както и за появяването на Сарп. Интересно беше, че заедно с Ариф арестуваха и Юсуф, както и още двама души, с които по-рано в серията Ариф отиде да гледа колата си. Дали не се е бил усъмнил, че му кроят нещо, след предупреждението на Джейда? Ариф не е глупав и със сигурност се е досетил, че се случва нещо гнило, като явно първата му работа е била да провери дали не му е подхвърлено нещо в колата. Ето обаче, че не се е сетил да провери в кафенето...

Иначе - в края на епизода Суат нареди на хората си, охраняващи Сарп, Бахар и децата, да си тръгнат и да ги оставят сами. След това, научавайки от охранител на хотелската стая, в която се върна Пъръл, че в нея е заложен бръмбар, отиде там и нарочно високо каза къде се намира горската къща, в която се крият Сарп, Бахар и децата, за да го чуе Незир и да отиде да им потърси сметка за сина си. Тоест, Суат умишлено изтегли охраната си и разкри къде се укрива Сарп. Да видим как ще се развият събитията в следващия епизод. Очаквам раздвижване.

# 667
Хайде, група! Е-52 е преведен! Да го гледаме!  Flowers HerbFlowers Maple LeafFlowers TulipFlowers Maple LeafFlowers Herb

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/201

# 668
https://vk.com/anneannegim?z=video-83475167_456242505%2F3695e7ed … _-83475167_568234
И 1-ви фрагман за 53 епизод, който явно ще е екшън. Simple Smile

# 669
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ  ЖЕНИ, МАЙКИ И ЛЮБИМИ

Поздрави и от нашите любими актьори участници в  "ЖЕНА"

# 670
Благодаря, Нина    Поздрави и от мен на всички влизащи в темата!
И на целия снимачен екип! Много здраве и успех във филма и в живота!

# 671
  • Остров Кос
8 март – ден на жената!
Празник голям, който носи усмивки на всички жени,
ден на радост и пожелания и най-големи признания!
Честит празник на всички жени и майки!

# 672
Честит празник момичета!
Да се здрави,щастливи и мнодо обичани!
Да ви слушат и децата и мъжете!  bouquet newsm51

# 673
Да ни е честит 8 март! Hug
Да сте здрави и щастливи, момичета! Sparkling Heart Flowers Rose

Поздрави от нашите хора Nature Star2
Гьокче Еюбоглу- Джейда Blush
https://twitter.com/kadindizifox/status/1104025072661073926

Феяз Думан- Ариф