Отговори
# 675
Леле, сега и двете жени и децата ли ще са при Незир (така ли му беше името 🤔). И Сарп кое семейство ще спасява? А кой беше този, дето лежеше на пода при Пъръл - Мунир ли? Или Сарп най-накрая ще даде фира сам, без да го гърмят други? Ама едва ли толкова бързо ще умре, че няма да има интрига 😀

# 676
Честит празник, дами, макар и на патерица! Интересна ще бъде следващата серия, определено. Бахар и децата са другаде, но къде? Пъръл се изправя лице в лице с Незир. Какво ще се случи? А Сарп... Не ми се вярва да умре и на мен, но в трейлъра при обръщането на колата се виждат падащите в нея круши. Сарп изпусна пликчето си с круши и при кавгата на корабчето преди падането си в морето. Какво трябва да значи това? Че всичко започва отначало и отново всички ще го мислят за мъртъв, а пък той ще е жив? Не ми се ще цялата тази драма да бъде изживяна наново. Но определено се хванах за символиката на крушите.

# 677
  • София
Привет!
Сериали, това с крушите наистина  дава препратка към предишните премеждия на Сарп. Дано не ги повтарят, защото ще прекалят. Дано измислят нещо ново и по смислено. Бягал ли е Сарп или е отишъл да пазарува и защо Бахар не е знаела, а Дорукчо сам се разхожда из двора. Какво ли му е попречило за да катастрофира. Сега я няма Ширин да се разкрещи, че е изоставена или някой друг.   Възможно някой да му се е обадил и говорейки по телефона  при тази висока скорост се е преобърнал. Минава ми и мисълта, че може някой умишлено да е повредил спирачките. Кой ли?
Габи, мисля, че Сарп ще оживее и няма да даде фира, както казваш. Дали няма да получи "амнезия" или нещо в главата да му се обърка при падането или от алкохола и да създаде още едно семейство, ако го намери някоя "кака" в преобърнатата кола. Дано ни спестят подобно нещо СЦ, защото това ще е доста банално. Бахар и децата са при Незир, защото това му беше целта да бъдат примамка за Сарп. Какво ще стане обаче с Пъръл и децата й. Дали и тях Незир ще ги "приюти". Ще чакаме и ще видим какво ще ни сервират СЦ. Хубав ден.Flowers Four Leaf CloverFlowers TulipFlowers Four Leaf Clover

# 678
Това със спирачките ми се вижда най-логично. Не ми се вярва обаче да е работа на Незир. Ясно е, че целта му е да убие Сарп и да отмъсти за сина си, но мисля, че би искал да го убие лично, подлагайки го на големи страдания. По-вероятно е според мен спирачките да е повредил Суат.
А какво ли е станало с Ариф? Никаква подсказка за него не ни дадоха в трейлърите...

# 679
  • София
Сериали, абсолютно си прав, че ако някой е повредил спирачките, това най- вероятно да е Суат. В един от разговорите  си с Мюнир спомена, че дъщеря му по лесно ще преживее смърта на Сарп, отколкото да я изостави заради друга жена. Той определено желае смърта му и не случайно си прибра охраната, защото знаеше, че Незир подслушва и разбра къде се намира вилата. Суат отиде с цел при Пъръл и насочи разговора така, че да спомене местонаходището на Сарп и семейството му.
Аз  очаквам да има трети фрагмент за да разберем какво става с Ариф и кой му "скрои шапка" на него. Ако ли пък не чакане до вторник. Всичко добро и до скоро.
Сериали
Скрит текст:
Както сме се разписали, /а ако има и трети сезон -дано няма/ ще изпишем скоро темата. Молбата ми е , ако имаш възможност да помислиш за следваща.

# 680
  • ЯМБОЛ
 Чакаме превода,снощи беше по-интересно

# 681
  • София
Криси, здравей!
Епизода е преведен ТУК:
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/201
Приятно гледане, а аз вероятно довечера. .Flowers Four Leaf CloverFlowers TulipFlowers Four Leaf Clover

Отново "Жена" е на първо място:

Най-популярни двойки:

# 682
Nina NN,.... 53 Е още не е преведен! Само на турски го  има и то - отдавна!!
Довечера, или през нощта, може да го имаме преведен!.
Радвам се, че Бахар и Ариф запазват първото си място! Purple Heart
Flowers Cherry BlossomFlowers HerbFlowers TulipFlowers HerbFlowers Maple Leaf

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 11:46 от vera17

# 683
  • София
Привет!
Вера, този път са доста бързи падругите. Превода с руски суптитри на 53-ти епизод вече е наличен и няма да чакаме късно през нощта. 
Хубав ден и вечер.Flowers Four Leaf CloverFlowers TulipFlowers Four Leaf Clover
Наистина интересна ще е серията, но и тежка. Бахар изглежда много зле, по зле даже от когато беше болна.

# 684
 Nina NN, да, вече е тук очакваният....53 епизод с руски суб., където винаги търсим и намираме!
Веднага започвам да гледам! Благодаря от сърце на рускините! Sparkling Heart

Flowers Cherry BlossomFlowers Palm TreeFlowers RoseFlowers Palm TreeFlowers Cherry Blossom

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 19:11 от vera17

# 685
Изгледах 53 Е "на един дъх." На финала Сарп малко ме просълзи!....
Flowers Maple LeafFlowers HerbFlowers TulipFlowers HerbFlowers Maple Leaf

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 15:38 от vera17

# 686
Добро утро  Hug
И аз я изгледах снощи серията, но ... беше ми тегава. И някак си не достигнаха до мен саможертвата и завещанието Сарпово, не ме трогна и това е. Усетих повече самосъжаление, отколкото саможертва. Вече наистина си мисля, че причината е повече  в изпълнението, отколкото в сценария. Thinking Wink
Добре, че бяха Дорукчо с невинните си въпроси, които разровчиха душата на Незир(малкият мъж направо пленява  Grinning) и онези двете лошотии, които се надцакваха, че да се разведри обстановката малко.

# 687
  • София
Добро утро !
Катя, здравей, аз също изгледах серията и ми беше трудно да я охарактеризирам, но ти много точно си казала "тегава". Епизода е замислен да ни трогне със саможертвата на Сарп, но с това преиграване на артиста /Сарп/ , с тези постоянни сълзи и изражение на нещастник, ефекта е обратен /при мен/. Големият артист изразява чувствата си премерено, очите говорят и  не са затворени от порой  сълзи. Загледах се в очите на Назир, когато го разпитваше Дорукчо. Почти не говореше, отговаряше с една дума, нямаше "порой" от сълзи, а колко мъка и тъга се почувства,  въпреки желанието му да отмъсти с убийството, започнах да го съжалявам, като бащата затубил детето си. Прекрасна игра на артиста, изпълняващ един от отрицателните образи. Някъде бях чела, че този артист е много добър и  известен като комедиен. Какво да кажа и за изразителните очи на Ариф, Емре също, Шерин също. Сега като се замисля, почти всички изразяват чувствата си с израза на очите си.
Отново си мисля, че СЦ ще протакват и трети сезон. Мисля си, че Сарп, ще бъде пожален от Незир и няма да го убие. Дали сърцето му не се е трогнало от Дорукчо или от децата на Пъръл, но се разбра, че той обича децата и не би ги оставил без баща. Ще видим. Как ще ни представят и развоя на събитията около Ариф. Ариф отново ми се издигна в очите. Обеща на Бахар, че няма да ходи в полицията и изпълни обещанието си.  На всички въпроси отговаряше "не си спомням", което му коства оставането в ареста. Това с пистолета някак се не ми стана ясно. Да намериха го в кафенето, но има ли негови отпечатъци? Пълно със свидетели за убийството на Йелиз - Джейда, Хатидже /веднага отидоха в полицията/ и цялата махала. Ядосвам се и на погледите на Емре към Ширин. Хич не ми се иска това момче да опита от "змийската отрова" на Ширин, но май натам вървят нещата. След всички гадости, които извърши нищо чудно да я поизбелят СЦ и да творят трети сезон. Хубав ден и до скоро.Flowers Four Leaf CloverFlowers TulipFlowers Four Leaf Clover

# 688
Привет! Серията определено беше много динамично и всичко се разви много бързо. Дойде ми неестествено след протакането, което гледахме досега. И мисля, че именно последната серия даде отговор на въпроса дали ще има трети сезон или не. Предвид всичко случило се в нея, при това толкова бързо, аз смятам, че няма да има трети сезон и сериалът ще приключи след има-няма десетина серии.

Не мисля, че Незир ще помилва Сарп. Ще го убие, а със страданието да видят смъртта му, според мен ще накаже двете му семейства. Но на тях няма да навреди, или поне на Бахар, Нисан и Дорук. В трейлъра Незир казва на Сарп, че няма да докосне жените му, но за децата му не обещава. Взимайки предвид колко хареса Нисан и Дорук, не мисля, че ще навреди на тях. Но за Али и Йомер не може да се каже същото... Нареди на Мюнир да ги затворят с Пъръл и да не ги пускат да излизат, защото не иска да ги вижда. Много силни бяха думите му, че Али и Йомер е можело да бъдат негови внуци... И все пак не вярвам, че ще навреди по какъвто и да е начин на което и да е от децата на Сарп. Нито пък на Пъръл или Бахар. Но си мисля и че в следващата серия ще видим смъртта на Сарп. Това, че видя живота си като на филмова лента и че даде "завещанието" си на Мюнир на път към Незир, според мен не беше случайно и СЦ няма да ни подведат. Сякаш отново са ни чели и са взели решение да занулят Сарп. Което пък, по пътя на логиката, ме навежда на мисълта, че трети сезон няма да има. Просто няма да има интрига, която да поддържат. Разбира се, нищо не се знае. С такъв голям успех ще е странно да финализират сериала, макар и след два сезона и с доста голям брой епизоди.

# 689
Цитат
Не мисля, че Незир ще помилва Сарп. Ще го убие, а със страданието да видят смъртта му, според мен ще накаже двете му семейства.
Сериали, това е по-лошо от убийство. Имам предвид жените и децата на Сарп. И даже да не го убие пред децата му, жените нищо хубаво не ги чака - до живот ги обрича на страдание, защото и двете имат съвест. На мен ми се струва, че Незир все пак ще разбере истината около убийството на сина си и ... ще промени намерението си. Но и аз мисля, че трети сезон няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт