Отговори
# 690
  • На изток от рая...
В един от предните си постове писах, че изходът за спасение е Сарп да се предаде. Е, ето, че и това стана. Аз не го приемам като голяма саможертва, защото всеки мъж и баща, който обича би го направил, а Сарп безкрайно обича Бахар и децата и в излиянията му пред Мюнир ясно си пролича какво изпитва към едната и какво към другата. Дори и да е имало някакво самосъжаление, както казвате, какво от това?!?! Всеки осъден на смърт, преди да тръгне към изпълнение на присъдата, изпада в такова състояние, това е напълно нормална човешка реакция. А и кой видя слабостта му - единствено Мюнир... голяма работа...

Не знам какво ще стане сега, не се наемам да прогнозирам, но много жестоко ми прозвучаха думите на Незир от фрагмана. Във всички епизоди до сега ни убеждаваха, че целта му е единствено да гръмне Сарп и че никога не посяга на жени и деца, а сега иведнъж точно обратното... 

# 691
  • София
Привет!
Да, Сарп се предаде, но на Незир. Сарп трябваше да се предаде на полицията и то много отдавна. Нямаше да има смърт на невинна жена, нямаше да има невинни хора в затвора, нямаше да страдат толкова много Бахар и децата му. Сарп обичал много семейството си - добре, но той въобще не заслужава това семейство защото е неразумен, страхливец и глупак /абдал/. След като толкова се страхуваше от Назир и остана без охрана, защо не отведе семейството си някъде другаде, даже и в чужбина. Но няма го Мунир да му намери ново жилище и да му издейства паспорти. Сарп въобще не разчита на себе си - отиде само до селската бакалия за макарони и най-наивно катастрофира. / Кой ли не упреквах за причина на катастрофата?/ Много ме разсмиват вече СЦ в стремежа си да продължават сериите  - до кога? И накрая плачещия и наивен, съжаляващ се  Сарп, който отива  да се предаде.        /Образа на Сарп според мен много губи от слабата игра  на артиста/ Дано поне в следващата серия го видим малко мъж. Дано защити и двете си жени и деца и  наистина се  жертва достойно, като не приеме предложенията на Назир. Дано не се унижи и дано не хленчи.

# 692
  • София
Привет!
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ

Гледал ли е някой от групата епизода от снощи? Аз много частично и за коментари ще чакам превода на рускините. Фрагмента гледах и какво Ариф имал сестра. А брат? Започна се с разтягане и странни ситуации.  Едно разбрах, че ще има трети сезон и ни чака вече "друга "Жена". Тези турци не знаят кога да спрат. Рейтинга е паднал и май ще продължава да пада, което е реакция на зрителите. Хубав ден и до скоро.Flowers Four Leaf CloverFlowers HibiscusFlowers RoseFlowers TulipFlowers Four Leaf Clover

# 693
Привет! Снощи гледах епизода и, както обикновено, на фронта Бахар-Сарп нямаше почти никакво развитие, но на другите фронтове - може да се каже, че голямо. Сарп и Мюнир са в плен на Незир и очакват смъртта си. Сарп дори се опита да се самоубие, обесвайки се, но Незир и хората му го хванаха в "крачка" и го спряха. С голяма жестокост постъпиха към Мюнир, обаче. Незир намаза цялото му лице с мед, след което им "сервива" закуска. В чинията с похлупак, която Мюнир любопитно отвори, беше пълно с пчели. И, както се досещате, те накацаха по меда по лицето му и гледката след това беше особено нелицеприятна... Пак накрая Мюнир изтегли снимката на Дорук измежду трите с тримата синове на Сарп. Какво ли ще се случи с малкия? Не вярвам Незир да го убие, ще видим другата седмица.

Иначе да - оказа се, че Ариф има не брат, а сестра, при това - адвокат, която сега ще се опита да го извади от затвора. Всъщност още когато Ариф спомена, че баща му има друго дете, не стана ясно дали е брат или сестра. Каза просто "кардеш", а както сигурно знаете, в турския език няма мъжки и женски род. И аз се изненадах, когато този "кардеш" излезе сестра, а не брат, но определено беше неочаквано и ми стана още по-интересно. Късмет (както се казва адвокатката) изглежда е много добра в работата си и много детайлно е проучила какво, кога, как и къде се е случило, както и кои са замесените лица.

Имаше развитие и в отношенията между Ширин и Емре. Видяхме първата им целувка. Ширин пък нарисува негов портрет... Разбира се, най-огорчена от тяхното сближаване, беше Джейда. Тя директно каза на Емре, че Ширин е съсипала живота на Бахар и че е истински дявол, но той не пожела да я послуша. В трудна ситуация се оказа и Хатидже, която чу тези думи на Джейда и много ѝ се обиди. Вече не я съдя, майка е и е нормално винаги да застава зад дъщеря си, независимо каква е тя. Много хубаво каза, че именно защото ѝ е майка, надеждата ѝ, че ще се излекува и че ще стане по-добър човек, никога няма да умре. Хатидже се сблъска и с друга истина - за работата на Енвер в зарзаватчийницата. Сцената, в която го видя и в която след това го прегърна с думите: "Какъв човек си ти, Енвер?!", беше най-трогателната и силната в цялата серия. Много ме впечатли.

Иначе рейтингът не е чак толкова паднал - отново първо място с 11.10% в TOTAL. Нина, резултатите, които си качила, са от социалните мрежи. И къде разбра, че ще има трети сезон? На мен ми е все по-трудно да си представя, че ще има, особено след бързо развилите се действия в предишната серия. Въпрос на време е Незир да измъчи достатъчно Сарп и да го убие, след което аз лично не виждам каква интрига могат да заплетат сценаристите с Бахар. Освен ако Сарп не се спаси по някакви стечения на обстоятелствата и пак започне да се укрива. Или пък някой не ликвидира Незир.

# 694
  • София
Сериали, хиляди благодарности за изчерпателното обяснение. Flowers Rose
 Сега мога да гледам и без превод. Във ФБ бяха публикували информация за  всички сериали, които ще имат трети сезон и там беше и "Жена". Дано не са прави и дано развитието на сериала продължи в положителна посока и няма разтакаване.  Да и за рейтинга може би съм преувеличила, но въпреки това е понамалял.

След твоите обяснения с желание ще гледам епизода. Хубав ден. Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover
За теб една усмихната Йозге с "любимеца си":

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 12:01 от Nina NN

# 695
  • София
Привет!
Какво открих току що и искам да го споделя с вас. Сериалът "Жена" е получил награда "Най-добър сериал за годината" в Интернет! Браво! Поздравления! Flowers Four Leaf CloverFlowers HibiscusFlowers TulipFlowers Four Leaf Clover

# 696
  • ЯМБОЛ
 В очакване на утрешния ден...Предстоят интересни събития

# 697
  • София
В очакване на утрешния ден...Предстоят интересни събития

Привет!
Криси, дано вече има хубави събития, защото гадостите омръзнаха на всички. Каква ще е съдбата на Дорукчо? Иска ми се да вярвам, че Назми не е психопат и ще стане приятел на Дорукчо, защото малкият вече го смята за такъв. Чакам и сестрата на Ариф да му помогне и да не е без вина виновен. За другите не знам. Пъръл е вперила поглед към ножа, дано не изпадне в безумие и замахне към Назир. Стига драми. Хубав ден и до утре!
 Flowers HibiscusFlowers HerbFlowers Cherry BlossomFlowers HerbFlowers TulipFlowers Four Leaf Clover

# 698
  • София
Привет!
Днес е денят на нашия сериал. Очаквам  с нетърпение положителна развръзка. Май Дорукчо ще се сприятели с Назир и нищо чудно да не остане при него. Назир започва да възстановява изсъхналите рози, което е добър знак и Доручко му помага:

Хубав ден и до довечара! Flowers Four Leaf CloverFlowers HibiscusFlowers HerbFlowers TulipFlowers HerbFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 699
Нина, коментарът ти ме размисли доста сериозно. Според мен е много възможно Незир в действителност да върне Дорук при близките му, но да каже на Сарп, че го е убил, за да го накара да страда. Дали обаче Бахар също ще страда заради Сарп? Покушението, което Бахар и Пъръл готвят за Незир, дали ще е успешно? Надявам се новият епизод да е по-динамичен от предишния. Уви, все още виждам постове и снимки на снимачния екип в Инстаграм от къщата на Незир и по-лошото - от харема на Сарп. Confounded Astonished Flushed Силно се надявам да не се връщаме отново там... Но и аз прочетох при рускините, че с тези рейтинги сериалът почти сигурно ще има трети сезон. Което хич, ама хич не ме радва... Въпреки че в свое интервю, дала в края на първия сезон, Йозге споменава, че след края на "Жена" планира да участва в нов интернет-сериал по сценарий на брат си, който ще се излъчва по Netflix. Да видим, сезонът приключва след два месеца...

# 700
  • Остров Кос
Имаме фраг и доколкото разбирам турски може и да не е така.Назир казва на Сарп ,че иска да се ожени за една от жените му.Ако и това трябва да изживее Бахар  га си тормоза който изживява тази жена за това,че се е влюбила и обичала Сарп. Паръл май убеждава Бахар , Назир съобщи на Сарп. Бабата при диванчето позна,че няма да е щастлива Бахар със Сарп
https://www.youtube.com/watch?v=eHiHUSXL8No

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 20:37 от Аgglaq

# 701
  • София
Привет!
Гледате ли още сериала? Аз снощи изгледах последната серия със субтитри и фрагмента и съм вече убедена, че ни гласят и трети сезон. Незир психопат ли е или  не? Нарежда на свитата си да издевателства над Сарп  по най- отвратителен начин. Оня цеял ден реве, та се къса и Незир се радва. Сигурна съм, че Незир обикна Дорукчо, който явно му напомня за сина му. Възстановява градината от рози с помощта на детето и изпълнява желанията на Дорукчо, който го излъга в играта на "Ядец" . Незир се забавлява. А пък това с  предложението за женитба на двете жени на Сарп съвсем ме озадачи. Ако Бахар се съгласи, това ще бъде повече от смърт за Сарп. Нищо чудно така да стане. Аз мисля, че ако Бахар  се съгласи, ще бъде за да спаси Сарп. Вече почти съм убедена, че тя изпитва към бащата на децата си  мъка и жал, но не и любов. Пъръл е влюбена в Сарп. Отново очакване! Интересна ми беше и срещата на Ариф със сестра си Късмет. Какво ще разбере тя в разследването си като адвокат и дали ще помогне бързо на Ариф и баща му да излезат от затвора - пак очакване. Хубав ден и до скоро.Flowers Four Leaf CloverFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 702
Нина Hug, аз спрях да гледам  сериала както досега- да чакам всяка седмица превода. Затова и не се появявам тук, не искам да пиша негативни неща, но друго засега не виждам в последните серии... Ако не продължат с безумията в сценария, ще го изгледам наведнъж  след като приключи. Ако обаче продължат, ще го зарежа, както съм правила много пъти. Жалко, много съжалявам за хубавия сериал! Rage
Но виждайки и други дивотии в турския дизи сектор, нищо не може вече да ме учуди. Trollface

# 703
Привет и от мен! Hug
Аз сега го изгледах... направо на психотрилър удря последната серия. Явно малко им беше Ширин, та прибавиха и Назир. И двамата са зловещи, но по различен начин. У Ширин има една ненормална усмивка, когато й дойде хрумка да навреди. У Назир - едно страховито мълчание и движения на робот. Контрапункт: Джейда и Бахар, винаги готови на саможертва. Но ... появата на адвокатката е полъж на свеж въздух, галиба. Много бързо напредва в разплитането на историята. Само не е ясно, какво общо има с убийците в затвора, сред които е на почит и уважение. Но историята трябва да свърши все пак в полицията. Няма друго решение.  newsm78

# 704
  • София
Привет!
Ончее, здравей, абсолютно си права. Сценаристите ни забиват вече към чисто турски сериал. Римейк - японски, корейски, да ама не , вече си е твърдо турско дизи. Аз също съм на предела да "Бъде или да не бъде", но почти нищо не гледам и поради тези причини все още се надявам на хубава развръзка.  Единствено следя "Дъщеря ми" - също римейк и също с великолепната игра на дете артист. Миналата седмица загледах един, сниман в Мардин, който следваше да ми напомни за "Завръщане" и  по който са луднали всички, но още от втората серия го зачеркнах. Не ми се гледат отмъщения, заговори, злоба, кръв, пожари и смърт.  Все пак "Жена" е доста по-човешки направен,  децата артисти са пленителни, а и целия актьорски състав е на ниво - както положителните, така и отрицателните образи. Единствено не харесвам играта на Сарп - артиста ли  не става, или искат да ни го представят, като слаб мъж, но аз  не го харесвам и мое мнение е , че провали образа. 
Катя, здравей, "Жена" със сигурност ще го разтакават  и трети сезон. Не случайно вметнаха ново попълнение, а  ако има сватба съвсем. Тогава пък наистина ще ни представят психотрилър, но аз за  да не психясъм твърдо  ще се откажа. Хубав ден на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт