Аз първо изгледах серията на турски, после си изясних някои детайли с превода на рускините.
Мен определено последните серии ме разочароват, малко ми е действието, бих ги събрала в една. Ама пак си ги чакам с нетърпение де, все намирам за какво да се хвана.
Пърл ....
Досега не и обръщах много внимание. Възприемах я като разглезена богаташка, свикнала да получава всичко на мига, егоистка, лъжкиня, интригантка дори. То човек от любов какво ли не прави, Ширин ако си спомним, Пърл направо е цвете. Въпреки неправилните и действия (скриването на информация, планът за отвличане и показване на новото семейство, гостуването при Енвер) не може да и се отрекат някоидобри дела. Като спасяването на Бахар във въпросната нощ, също и издаването на местонахождението на Ширин, пак за да спаси Бахар с трансплантацията. И в двата случая можеше да си трае и може би с Бахар щеше да е свършено. Но може би майчинската и същност, или човешката, или сляпата и любов към Сарп се оказаха спасение за Бахар. При това тези и решения бяха мигновени и искрени.
Сега пък в тази серия ми направи впечатление едно изказване на Мунир при Суат - Пърл скрива, че е научила за отвличането от Ширин и по този начин представя себе си и Мунир като доверени хора на Сарп, като изтласква встрани Суат като ненадежден. Така се получи, но умишлено ли? Толкова ли далновидна е Пърл наистина? Щерка на бизнесмен-мафиот, смята да поеме конците в бъдеще? Не знам. Не ми е симпатична особено, но показа хубаво отношение към Дорук - топло и разбиращо. Не харесвам как стои като напикано дете пред Сарп. Що за връзка имат те? Как вЕрно са направили тия деца?
Суат и Мунир още в началото ви казах, че не ми харесват как играят (актьорската им игра), изобщо тази сюжетна линия за мен е недомислица нещо.
Това нападение с колата също не го разбрах. Значи засилиха се едни коли и се бутнаха вколата на Сарп, никой не излезе, но имаше достатъчно време да извадят децата и да се скрият в къщата.... Нещо за будали ни взимат. Или е постановка на Суат и целта е Бахар и Сарп да са будалите (ще видим в другата серия)? По-скоро това ми се върти в главата, но пък недооценяват Бахар, умничка ни е тя. Както ще разконспирира Пърл и Мунир, ще хване и тази игра. На Сарп не мога да разчитам, не мога да определя що за животно е това.
Като казах животно, на какво животно бихте го оприличили? Лъв е заето
)) (спомняте си как децата определиха Ариф като лъв)Сори за дългия пост, увличам се понякога.

Именно. И на мен.

И аз искам следващият епизод да е последен в тази къща.
ОК, да започнат там, но ми се иска в края на епизода нашите любимци вече да са другаде, ако може в махалата- супер.
Малък сладък издайник
От неговите детски устички се чуха доста истини. Сладурчо