6-то ОУ "Граф Н.П. Игнатиев" София

• 9 034
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
г-н Петров, категорично, само ++++++
Късмет Ви желая!
Следете сайта на училището за Деня на отворените врати за първокласници, често е доста рано през пролетта/началото на лятото. Тогава ще можете да видите учителите, които ще поемат новия набор.

# 31
Благодаря ви! Тази година за малко изпуснах датата на отворените врати, но за следващата - ще следвам съвета ви Simple Smile

А дали имате впечатления и от останалите учители?

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 11:23 от Tutu33

# 32
Здравейте! Някой дали би споделил мнение за:

Божидар Петров, който в момента според сайта на училището е класен ръководител на III А клас;
 Галина Петкова III Б клас;
 Йоана Владимирова III В в 6 ОУ "Граф Н.П. Игнатиев"

Предстои ни кандидатстване през следващата учебна година (2026/2027) и предполагам, че ако няма промяна това ще са тримата учителите, при които детето ми би се паднало.

Всяка информация ще ми е ценна!

Благодаря предварително!
Здравейте!
Имам лични впечатления от Божидар Петров. Това е най-добрия учител в училището. Такива вече почти не се срещат. Млад, интелигентен, иновативен и най-важното - проявява лично, супер позитивно отношение към учениците. Освен че е компетентен като педагог, е много добър човек. Към образователния процес се отнася с голяма отговорност, поощрява децата да мислят и свободно да се изразяват. Извежда децата извън училище по музеи, организира занимания по интереси. Събира децата от по-горните класове да споделят опита си с по-малките ученици и т.н. Млад и интелигентен човек. Ако се запишете при него, няма да съжалявате! Успех!

# 33
И да добавя още 1 + за г-н Петров - това, че се държи приятелски и с уважение към децата, не означава, че не може да бъде твърд и изискващ, ако се налага. Най-вече по отношение на дисциплината, когато не става с добро. Но без да се държи гадно, да мачка психически малки деца, да се гадни, накратко.
Имаше още една учителка в начален курс, г-жа Йорданова (мисля), но тя се пенсионира миналото лято и сега е в занималнята. Тя е друг характер, най-доброто от старата школа.

Дано да имате късмет да сте при г-н Димитров. За децата, които се записват на свободни единични места, е малко по-трудно да се уредиш при желания учител.

# 34
Здравейте,
Синът ми завърши седми клас в 6 ОУ и имам униформени тениски и суичър, които искам да подаря. Размера е мъжко - М .. S. Ако има някой интерес моля да ми пише.

# 35
Здравейте,
Синът ми завърши седми клас в 6 ОУ и имам униформени тениски и суичър, които искам да подаря. Размера е мъжко - М .. S. Ако има някой интерес моля да ми пише.

+1. И ние така. Не са носени даже, само изпрани.

# 36
Много ви благодаря! А дали имате представа за другите две учителки, макар и косвени?

Здравейте! Някой дали би споделил мнение за:

Божидар Петров, който в момента според сайта на училището е класен ръководител на III А клас;
 Галина Петкова III Б клас;
 Йоана Владимирова III В в 6 ОУ "Граф Н.П. Игнатиев"

Предстои ни кандидатстване през следващата учебна година (2026/2027) и предполагам, че ако няма промяна това ще са тримата учителите, при които детето ми би се паднало.

Всяка информация ще ми е ценна!

Благодаря предварително!
Здравейте!
Имам лични впечатления от Божидар Петров. Това е най-добрия учител в училището. Такива вече почти не се срещат. Млад, интелигентен, иновативен и най-важното - проявява лично, супер позитивно отношение към учениците. Освен че е компетентен като педагог, е много добър човек. Към образователния процес се отнася с голяма отговорност, поощрява децата да мислят и свободно да се изразяват. Извежда децата извън училище по музеи, организира занимания по интереси. Събира децата от по-горните класове да споделят опита си с по-малките ученици и т.н. Млад и интелигентен човек. Ако се запишете при него, няма да съжалявате! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт