Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 43

• 60 772
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
sea.sea колко време стоят артикулите в количката?

So Lucky* има намалени матраци в Айко, погледна ли ги?

# 241
Здравейте, усещането на болки както преди менструация, но без стягането на корема, брои ли се за контракция? Първа бременност ми е, 38 г.с. + 3.
АГ ме пита дали усещам вече нещо, но до сега може би 2 или 3 пъти съм засичала тази “болка”, но не усещам стягане...

# 242
Те лекарите нали могат да видят на ехографа дали матката се съкращава?
И мен в началото на 7ми месец ме пита, но аз така и не съм усещала или поне не знам какво е..

# 243
Според мен може да са контракции. Аз имах подготвителни от много рано, но в последния месец стягането на корема някак си намаля или просто не съм го усещала толкова силно както преди това и остана само тъпата болка. А да, при мен вървяха и с лека болка в кръста.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 17:43 от ARIA*

# 244
Здравейте, усещането на болки както преди менструация, но без стягането на корема, брои ли се за контракция? Първа бременност ми е, 38 г.с. + 3.
АГ ме пита дали усещам вече нещо, но до сега може би 2 или 3 пъти съм засичала тази “болка”, но не усещам стягане...

При контракциите коремът се стяга, така че може би не са контракции. В 9ти месец и аз имах болки, подобни на менструалните, които бяха продължителни, а не периодични като контракциите. Подготвителни контракции започнах да усещам чак в седмицата преди термина.

# 245
  • 2860 км северно от Екватора

So Lucky* има намалени матраци в Айко, погледна ли ги?
Погледнах, по евтини са, но аз съм харесала един с 2 лица, от едната страна е по твърд (нали новородено не трябва да спи на съвсем меко) и от другата е по мек, свалящ се калъф, дишащ...еко, меко...100 лева е, дано успея да го поръчам за 75. Rolling Eyes Предложиха ми да ни подарят по висок клас, но използван, аз отказах, мисля че е по добре да е нов матрака...

# 246

Не. Имам контракции от 15 г. с. Винаги коремът се стяга! И да лекарите могат да видят.

# 247
Момичета, имате ли впечатления за Др. Стратиева от Св. Петка? Наблюдаващата ми лекарка ми я препоръча за феталната. Мисля днес да се обадя за час. Ще се радвам ако някой има информация да я сподели.

# 248
Аз правих ФМ в 21 г.с. при нея.
Не се впуска в кой знае колко подробности, но все пак обяснява и най-важното - много е ведра и приятна и се шегуваше през цялото време. Усети ме, че се бях спекла и се опита да ме отпусне.
Много я харесах. Simple Smile

# 249
Всъщност имам две приятелки, които са правили при нея ФМ, но реших да се допитам и до вас. Благодаря Жана, ще се обадя да запазя час. А каква е цената всъщност? Гледах преди време за Чавеева- 120 лв. предполагам, че и при Стратиева е толкова.

# 250
Момичета, имате ли впечатления за Др. Стратиева от Св. Петка? Наблюдаващата ми лекарка ми я препоръча за феталната. Мисля днес да се обадя за час. Ще се радвам ако някой има информация да я сподели.

И аз правих ФМ при нея в 21 г.с. Доста приятен човек, обяснява накратко нещата, въпреки че при мен имаше нещо по-сериозно, което тя ми спести и после коментирахме с АГ-то. Но като цяло съм доволна от нея. Направи ми доста снимчици за спомен! Blush За цената ще излъжа, но да нещо около 120 ми се върти в главата.

# 251
Ариа, аз ходих при нея в Селена Пловдив и платих 110 лв. (по спомен). Simple Smile

# 252
Здравейте мами.
Днес ходих на фетална при Д.Марков.
Оказва се, че бебо е здрав и проблем няма.
Мазолестото тяло си е там а стомахчетата са с нормални размери.
Много съм щастлива ❤

# 253
Браво, Маргаритка!! Успокой се и се наслади на бремеността си!!!

# 254
Какви хубави новини след всичко, лека бременност до края Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт