Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 43

• 59 973
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Аз излязох много рано болничен и училищата ми бяха супер разнообразие. Ако решиш, че искаш нещо конкретно да научиш можеш да си платиш и да ти направят частна лекция. Ние така искахме да ни направят за къпането.
Много са интересни училищата.

# 106
На мен пък обратното. 😒 Адски скучни ми бяха, повечето неща ги знаех от обща култура. Но пък на приятелката ми, с която ходех и беше интересно. Мисля, че тя си продължи да ходи до края, аз ходих на не повече от 2-3 лекции.

Момичета, с прищипан нерв съм. 🙁 На моменти не мога да се помръдна. Днес седях подпряна на масата сигурно 15 минути, нито успях да седна, нито да помръдна на накъде. Има ли лек? Или направо да търся лекар.

# 107
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, аз пък не мисля така.. Аз мисля, че нищичко не знам. Винаги съм била зле с децата, а и майка ми, бабите ми и свекървата живеят далеч и рядко ги виждам. Съвети и насоки от тях не получавам за сега.
Аз дори не бях пипала бебе, преди да родя. Не знаех как се държи бебе, как се къпе, как се сменя памперс... Абе нищичко. Но се справих с всичко от първия ден. И затова ти го казвам. Иначе в Интернет има клипчета, та и от тях може да се научи това, което те вълнува. Т.е. можеш да си ги гледаш в удобно за теб време, а не да следиш графици на лекции.

# 108
Аз уж ходих на училища ама като се прибрах у дома се усетих как не знам как се прави АМ Simple Smile

# 109
  • Телиш/Плевен
Аз уж ходих на училища ама като се прибрах у дома се усетих как не знам как се прави АМ Simple Smile
Това не знам дали го показват, но май на кутията на млякото пише как се приготвя.

# 110
Пише го ама си беше стрес за мен Wink
Не го показват на училищата.

# 111
  • Телиш/Плевен
Е, то си има стрес при всяко нещо, което се прави за първи път, нормално е. Hug
И аз съм се чудела дали и как се справям, ама ей го, оцеля детето, та щом аз се справих, значи всеки би се справил. Grinning

# 112
  • София
Сигурно са интересни и образователни лекциите, и вероятно всяка бъдеща майка има какво ново да научи. Но повярвайте ми, когато се появи мъничето, то ще ви учи. То само ще покаже от какво и кога има нужда. А вие толкова бързо ще влезете в ритъм, че все едно цял живот сте го правили. Две деца имам и повярвайте ми не се гледат по учебник!!!

# 113
Майчински я инстинкт е нещо непредвидимо. То идва от само себе си, от вътре. Просто всичко се усеща на момента.
А и то нямаш избор ти си човекът, който трябва да овладее ситуацията.

# 114
Аз излезнах рано в болничен, но така и не посетих нито едно училище или лекция. Бях се наканила да ходя, ама беше такава адска жега, че ми мина рязко мерака.
Помагала съм чат-пат на сестра ми за племенниците и колкото знам от там - толкова. Ама ей на, както е писала Лаленцето - справяме се. Само кърменето ми се опъна, ама пък направих каквото можах.

# 115
Ходих на толкова училища и в един момент се усетих адски неподготвена, когато останахме с дребчо у дома. Но наистина той си показва всичко как се прави. Само трябва да се следва инстинкта.

# 116
Аз посещавам все още такова училище. Изключително ми е приятно, а смятам и полезно. Посещавам го от около 2 месеца с друга бременна приятелка.
Не твърдя, че съм станала,, много веща", но пък съм поне няколко идеи по уверена от самото начало на бременността ми.

# 117
Какво изследваха при оттоци и високо кръвно при бременност - белтък, албумин и протеин в кръвта ли?

# 118
Урина и от нея гледат колко + е белтъкът.
За кръвните не съм сигурна.

# 119
Албумин също гледат

Общи условия

Активация на акаунт