Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 129 933
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, извинете за въпроса, не знам дали е за тук, но днес ми беше пункцията и ми изписаха естрофем сутрин и вечер, неофолик, пак сутрин и вечер, и утрогестан, пак сутрин и вечер, но забравих да попитам от кога започвам. От довечера или сега и довечера пак.

# 361
  • София
От довечера

# 362
# 363
Здравейте момичета. Нова съм в клиниката,а утре ме предстои пункция на ЕЦ. Трябва ли да си нося пижама,чехли или нещо изобщо. Забравих да попитам вчера. Благодаря Ви предварително.

# 364
Нищо не трябва да носиш трябва само да си спряла храната и водата както са ти казали.Всичко дават на място.

# 365
Нищо не трябва да носиш трябва само да си спряла храната и водата както са ти казали.Всичко дават на място.

Благодаря !

# 366
  • София
Само не очаквай да ти дадат нощница Simple Smile
В съблекалнята ти дават от еднократните престилки, шапка, калцуни и чехли. Калцуните си ги слагаш на бос крак и обуваш чехлите

# 367
Те там ще ти обяснят всичко.Дори и да си носиш няма да ти дадат да си я сложиш.Така че спокойно, всичко там дават и успех!

# 368
Само не очаквай да ти дадат нощница Simple Smile
В съблекалнята ти дават от еднократните престилки, шапка, калцуни и чехли. Калцуните си ги слагаш на бос крак и обуваш чехлите

Благодаря Simple Smile
Те там ще ти обяснят всичко.Дори и да си носиш няма да ти дадат да си я сложиш.Така че спокойно, всичко там дават и успех!

Благодаря Simple Smile

# 369
  • Пазарджик
Здравейте!Знаете ли кога др.Стаменов ще е на работа?

# 370
Аз чакам да ми звъннат за 6ти декември, та тогава със сигурност е на работа. Simple Smile

# 371
  • София

Вече е на работа. Аз бях в понеделник при него за започване на стимулация.

# 372
  • Ruse, Bulgaria

Здравейте, незнам в какъв смисъл питате кога е на работа, но всеки ден е там, аз ходих тази седмица през ден при него следим фоликуметрия( и днес заобяд имам час също). Ще ми прави биопсия на 5ти от О.

# 373
Някой да има опит или информация за някаква инжекция, която поставят в яйчника за да го "събуди"?

# 374
Някой да има опит или информация за някаква инжекция, която поставят в яйчника за да го "събуди"?

Това в Надежда ли ти го предложиха?

Общи условия

Активация на акаунт