Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 129 929
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Ясно, благорадя за отговорите Simple Smile Имам й доверие, дано се справим.

А от кога излиза в отпуска, знае ли се вече?

# 391
Ясно, благорадя за отговорите Simple Smile Имам й доверие, дано се справим.

А от кога излиза в отпуска, знае ли се вече?
До колкото разбрах цялата клиника от 23 до 3 януари няма да работят. За нея лично незнам да има някаква разлика.

# 392
И как хора са влизали по време твоя на преглед при Персенска, наистина ли?

# 393
  • София
И как хора са влизали по време твоя на преглед при Персенска, наистина ли?
Според мен има предвид върволицата в кабинета, а не че някой е влизал по време на нейния преглед.
Такова нещо нито ми се е случвало, нито сйм виждала, а 2г и половина си бях там почти всяка седмица.

# 394
Момичета днес ми е 10 ден от трансфера,пуснах кръвен тест и е 0.1 Cry Персенска ми каза да направя тест на 17ден от трансфера,но не ме сдържа и го пуснах по рано.Как мислите имам ли някакъв шанс.Още нямам цикъл,трябва да ми дойде на 9.12.Какво да правя?Да спирам ли хапчетата или да изчакам още до 17 ден.Трансфера е на 3 дневни ембриони.
Съкрушена съм Cry

# 395
usmivka83, много съжалявам, отрицателен е теста.
Лично според мен няма смисъл от още хапчета и т.н..Веднъж на спешния ми се накараха защо съм пускала тест толкова рано, след като ми било казано кога, но всъщност няма как да стане положителен резултата от тук нататък.
Много съжалявам!Имам 5 трансфера и знам как се чувстваш!

# 396
Момичета днес ми е 10 ден от трансфера,пуснах кръвен тест и е 0.1 Cry Персенска ми каза да направя тест на 17ден от трансфера,но не ме сдържа и го пуснах по рано.Как мислите имам ли някакъв шанс.Още нямам цикъл,трябва да ми дойде на 9.12.Какво да правя?Да спирам ли хапчетата или да изчакам още до 17 ден.Трансфера е на 3 дневни ембриони.
Съкрушена съм Cry
Съжалявам, но и аз на 10 ден на 3 дневни направих и беше същия. За мен няма смисъл от повече лекарства, ако ги продължите цикъла изкуствено ще се забави. Даже и др Персенска потвърди, че няма смисъл.
Знам, че е тежко поплачи си и после с нови сили напред. Успех!

# 397
Усмивка, много съжалявам Sad Не губи надежда, събирай сили и напред в борбата. Много от нас знаем как се чувстваш

# 398
Аз пия естрофем 2*1 утрогестан 2*3 вагинално и нощ пак 3*2.Как се спират от веднъж ли?В петък ще звънна на Персенска да и кажа че теста е отрицателен(поне да е 14 ден)но докато ми каже не знам какво да правя с хапчетата.А и още един въпрос,кога мога да направя ЗЕТ,остана ни едно ембрионче и го замръзихме(бластоцист).Та кога ще мога да си го върна най рано

# 399
Аз пия естрофем 2*1 утрогестан 2*3 вагинално и нощ пак 3*2.Как се спират от веднъж ли?В петък ще звънна на Персенска да и кажа че теста е отрицателен(поне да е 14 ден)но докато ми каже не знам какво да правя с хапчетата.А и още един въпрос,кога мога да направя ЗЕТ,остана ни едно ембрионче и го замръзихме(бластоцист).Та кога ще мога да си го върна най рано
Спират се изведнъж лекарствата и менструацията настъпва до няколко дни. Моя случай е идентичен с твоя и на нас ни остана 1 ембрионче замразено и по мое настояване го върнах веднага в следващия цикъл. Това обаче трябва да се коментира с др Персенска, защото тя ви знае най-вече случая.

# 400
Индивидуално е според случая. Защото освен кървенето непосредствено след отрицателния тест, Стаменов искаше да изчакаме още един цикъл ( който заради дългия протокол на стимулацията ) дойде към 45-я ден. Т.е. при стимулация по дълъг протокол и свеж неуспешен трансфер през януари, ЗЕТ беше през м.май

# 401
Момичета,някой може ли да ми каже колко ще ни струва ЗЕТ на 1 ембрионче.Въобще нямам идея какво се прави при такъв трансфер,моля да ми разясните

# 402
  • пазарджик
600 лв е зет,на 9-10 ден от мц си записваш час за преглед.

# 403
9-10 ден, ако ще се следи овулация, ако ще се подтиска с хапчета- първият преглед трябва да е на 2-3 ден Wink

# 404
  • София
9-10 ден ако ще е на ЕЦ, ако обаче ще е с медикаментозна подготовка трябва да е за 2 ден. На това са неща, които трябва да се уточнят с доктора.

Общи условия

Активация на акаунт