Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 129 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Maggrat май напоследък нещата са така в Надежда. Аз за коментар на отрицателните резултати от трансферите при др Персенска ми дадоха за края на февруари. То аз ако чакам така по 3 месеца за час за нещо- ще се пенсионирам там. Понеже останаха малко лекари явно съвсем не смогват, но това е май за сметка най-вече на пациентите.

# 496
Здравейте, търся прогестерон депо, ампули 250 мг/1мл (Proluten Depot). Бих искала да закупя, ако някой разполага с повече ампули или може да поръча/донесе от чужбина, тъй като не се предлага в аптеките в България. smile emoticon

# 497
Момичето, имам един въпрос като нов пациент на "Надежда". В края на октомври след 6 месеца чакане си записах час при доктор Цветков. Той ми препоръча да направим диагностична хистероскопия като първа стъпка и ми каза да го посетя след следващ цикъл с по-нови изследвания на FSH и LH. МЦ ми прескочи месец ноември и ми дойде през декември. Направих си изследванията и се обадих за записване на час, с идеята че след този цикъл веднага ще мога да си насроча и хистероскопията. От регустратурата ми съобщиха, че час за преглед при доктора могат да ми дадат най-рано в средата на януари, което на практика значи, че ще трябва да правя хистероскопия най-рано през февруари. Това обичайна практика ли е и какво бихте ме посъветвали да направя, за да не губя излишно време в записване на часове.
той отпуска от днеска чак до 8 ми януари и от начало на декември не почваше стимулации и тп

# 498
  • София
Аз ходих до Пирот. Не е далече. Около 20 лв излиза кутийката от 5 ампули. Преди това си обмени техни пари или можеш да платиш с карта. 3 кутии би трябвало да ти стигнат.
П.П. И аз опитах да търся тук, но неуспешно. Късмет!

Здравейте, търся прогестерон депо, ампули 250 мг/1мл (Proluten Depot). Бих искала да закупя, ако някой разполага с повече ампули или може да поръча/донесе от чужбина, тъй като не се предлага в аптеките в България. smile emoticon

# 499
Благодаря за отговора! Ако не намеря тук, и аз ще се натоваря на колата и ще отида. Късмет и весели празници.

Аз ходих до Пирот. Не е далече. Около 20 лв излиза кутийката от 5 ампули. Преди това си обмени техни пари или можеш да платиш с карта. 3 кутии би трябвало да ти стигнат.
П.П. И аз опитах да търся тук, но неуспешно. Късмет!

# 500
  • София
Пиши в темата за турските клиники.
Там момичетата могат да помогнат

# 501
Благодаря за отговора. Ще опитам там. Весели и спокойни празници. Simple Smile
Пиши в темата за турските клиники.
Там момичетата могат да помогнат

# 502
Здравейте момичета,
Моля тези от вас които са правили лапаро за отстраняване на тръба да кажат дали са им назначавали някакви лекарства след това.
На мен нищо не ми изписаха, абсолютно нищо и малко се притеснявам.
Оперираха ме в сряда сутринта. Днес вече 3-ти ден и болките са почти същите, една идея по-слаби. Нормално ли е?

# 503
Здравейте момичета,
Моля тези от вас които са правили лапаро за отстраняване на тръба да кажат дали са им назначавали някакви лекарства след това.
На мен нищо не ми изписаха, абсолютно нищо и малко се притеснявам.
Оперираха ме в сряда сутринта. Днес вече 3-ти ден и болките са почти същите, една идея по-слаби. Нормално ли е?
също никакви лекарства, поне седмица се възстоновявах след това

# 504
  • София
Муцунка, рязано е, няма как хич да не боли.
Както се казва - пръста си порежеш и те боли няколко дни... пък това си е операция

# 505
  • Пловдив
Здравейте, записвам се с хубава новина - имам си две ембриончета в 8 г.с. Предстои ми записване за ЖК в Надежда. Кой лекар бихте ми препоръчали? Днес от регистратурата ме уведомиха, че трябва да избера, защото като дойде време и няма да има часове. Освен двуплодна бременност имам и диабет. Затова ми се ще някоя мама на близнаци или друга запозната да ми даде съвет. Може и на лични, ако тук не е удобно. Благодаря предварително!

Привет, като мама на близнаци вече, бих ти препоръчала д-р Арабаджикова, следях се при нея и съм изключително доволна. Успех до пухкав финал ❤

# 506
  • София
Някой знае ли Клостолбегит-а с какво биха могли да го заменят лекарите? От декември спира продажбата му в България. А аз януари исках да почвам лека стимулация с Клостила.

# 507
  • София
Фемара, аримидекс, летрозол.
Ама никое не е точно като клистилбегита.

# 508
  • София
даже изобщо не се и доближават до действието на клостилбегита

# 509
Някой знае ли Клостолбегит-а с какво биха могли да го заменят лекарите? От декември спира продажбата му в България. А аз януари исках да почвам лека стимулация с Клостила.

Сигурно ли е , че не е временно спиране? А продават ли го все още, и на мен ми предстои след НГ  ?

Общи условия

Активация на акаунт