Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 129 519
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета, в момента правим ИКСИ в чужбина, но той като нямам много доверие на лекарите тук, по-скоро съм с нагласата да имам вариант Б, в България.
Мисля за клиника в София и лично финансиране. Не съм сигурна дали това е правилното място да попитам, но се опитвам да се ориентирам към такава и просто искам да ви попитам какво е мнението ви за Надежда и мъжки фактор?

# 526
По-добра клиника от Надежда в България няма.

# 527
Пумпалче, “Св. Иван Рилски” в гр. Тутракан е с много висока успеваемост. Двамата братя Бойчеви са се учили от самия Стаменов. Също така работят по една и съща методика. Ако се запишеш при тях, няма да чакаш толкова дълго, колкото се чака за всичко в Надежда.

# 528
Честита Коледа на всички вас ! Бъдите здрави и сбъдване на най-голямата ви и ни мечта в 2018г.!
Как бихте описали болка от задържан фуликул ? Боли ме корема като ПМС от 23 декем., на утрогестан и климара съм. Трябва да удържа до 31/12 или 01/01 без МЦ, защото доктор ме иска на 6-ти ден, а от утре трябва да спра лекарствата. И ми е чуденка Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли да ми изпратите тел.на Стаменов като лично съобщение. Срам не срам ще му пиша sms.

# 529
Честита Коледа на всички вас ! Бъдите здрави и сбъдване на най-голямата ви и ни мечта в 2018г.!
Как бихте описали болка от задържан фуликул ? Боли ме корема като ПМС от 23 декем., на утрогестан и климара съм. Трябва да удържа до 31/12 или 01/01 без МЦ, защото доктор ме иска на 6-ти ден, а от утре трябва да спра лекарствата. И ми е чуденка Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли да ми изпратите тел.на Стаменов като лично съобщение. Срам не срам ще му пиша sms.

Когато имам задържан фоликул при мен болката е остра(режеща), по-скоро моментна(не ме боли постоянно). Когато се движа я усещам по-интензивно. При секс боли много - все едно яйчникът ти е под налягане и ще експоадира.

# 530
  • София
Момичета, знаете ли колко време отнема преподписването на договора с Фонда за асистирана репродукция? И кога горе-долу могат да се стартират процедури по фонда. Трябва да ходя към 10-12 януари, но се чудя ако правим нещо, дали ще са преподписали договора си или трябва да е самофинансирано Rolling Eyes.

# 531
Момичета, знаете ли колко време отнема преподписването на договора с Фонда за асистирана репродукция? И кога горе-долу могат да се стартират процедури по фонда. Трябва да ходя към 10-12 януари, но се чудя ако правим нещо, дали ще са преподписали договора си или трябва да е самофинансирано Rolling Eyes.
До сега винаги целия януари са подписвали договорите. Ако имате заповед взета това не влияе кога ще я използвате. Може и дори да се подават в тази период. Единственото, което не правят е да раздават нови заповеди през целия месец. Успех!

# 532
Здравейте, извинявам се ако темата е обсъждана и преди, но явно не се справям много добре с търсачката. Имам няколко въпроса относно цветна снимка, моля някой който е минавал през това да помогне:
- Може ли в същия месец да се правят опити или трябва месеца на снимката да се пропусне?
- Снимката се прави от лекуващия лекар, нали? Може ли веднага след снимката той да изтълкува резултатите или е нужно да се запази отделно час за преглед?
- Възможно ли е да ми дадат болничен за деня на снимката?

Благодаря много! И отделно да попитам пациентките на Шефкетова  дали имате информация къде се е преместила?

Успешна нова година!

# 533
  • София
И на трите въпроса ДА.
Като за коментар си записваш час за същия ден, в която правиш снимката.

# 534
Здравейте, момичета! През декември правих стимулация с Клостилбегит  имах 3 фоликула, а на пункцията извадиха 1. С док се разбрахме като ми дойде по празниците да започна още един курс на стимулация с Клостилбегит, но и до днес нямам все още цикъл. Закъснява ми вече 8 ден, усещам напрежение в гърдите, теста е отрицателен. Незнам какво да мисля и правя. Някой от вас момичета изпадала ли е в такава ситуация?

# 535
  • София
да, изпаднах в същата ситуация.
киста/задържан фоликул се оказа при мен.

# 536
[
quote author=бамбарадамбара link=topic=1003554.msg36068926#msg36068926 date=1515064577]
да, изпаднах в същата ситуация.
киста/задържан фоликул се оказа при мен.

[/quote]
Благодаря за отговора! А какво да предприема -някакви медикаменти  или друго?

# 537
  • София
ами аз отидох на преглед и видяхме зф, питах лекаря мога ли нещо да направя, каза че може да предпише нещо, но по-добре е да почакам.
та почаках не помня колко и си се появи цикъл.
като отидох на 7-8 ден пак на преглед ги нямаше зф.

# 538
За много години! Нека 2018 бъде бебеносна за всяка една в тази тема! Heart
Момичета, Зарзиото за какво е, не съм го била досега, а днес Чапанова ми го изписа през ден? Тробофилия нямам, но ми излезе, че не усвоявам фолиевата и едно 4G5G, което не е страшно. Та се чудя, аз очаквам да спирам лекарства, а нови почвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 539
  • София
според мен ти е излишно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт