Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 770
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Ще ми препоръчате ли камъчета от Али, по възможност прозрачни

# 136
Неви ето пръчки https://ru.aliexpress.com/item/100-Pcs-Nail-Art-Design-Orange-Wo … 042311.0.0.WRghGU
 Наистина са с дължина на клечки за зъби  Laughing. Китайците са спестили яко дърво,но си ми вършат работа. Много се смях като ги получих.
Mоите са същите, само дето са по-малко бройки. И на мен ми вършат работа, но са много мини Grinning

# 137
  • Варна
  Чакайте да ви се оплача  Cry скъсах си нервичките два часа

Скрит текст:

Коди 211.....това чудо бяга като лудо от свободния край. Наложи се да пеквам всеки нокът. На всичкото отгоре не се самоизравнява-абе...по-зле е калпав китаец. Много хубав цвят е ама не го лови камерата. Много тъмно лилаво към черно.  На безименния е тая чудесия за мокър ефект на Азур. Супер се разлива само дето мен ме няма в рисуването и сътворих сюрреалистична мацаница.  Laughing

# 138
  • Paris, France
цветът е жесток. И понеже бяга, линията към кутикулите е много изрядна. Освен да пробваш същия номер лак в салона, от този в лъскавите шишета  hahaha. Може техният да е по-послушен. Хубаво е поне, че си видяла лампата преди да я купиш, че по описание не винаги е ясно. Жалко, че не живеем наблизо да си правим реални срещи. Тук на 2-3 месеца, понякога по-често се срещаме. Така новите имат възможност да тестват и да видят държи ли им и как се сваля и да не се лутат из марките. После, ако лакът им не държи, поне знаят, че е от уменията им а не от лампа, марка или друго.

Някой питаше за цветове и номера. В старите теми РадиД слагаше снимки с номерата. Разходете се в блога и и може да си харесате нещо. В старите теми нейните снимки са все още видими. Тези на други хора вече не са. Лайън Дес също слага снимки, но нейните май вече не се виждат.

# 139
  • Den Haag
За лакирането под кутикулите и тук така ме учиха на курса. Като нанесеш лака издърпваш леко с пръсти кожата над кутикулите и с много тънка четка от тези за декорация запълваш мястото, рисуваш хубав овал. Хич ме няма в обясненията, дано ме разбирате какво казвам ☺
Друго, което правих с топ лак 3D, като нанасям по плочката после взимам капка от топа, обръщам нокътна надолу и наслоявам в средата на плочката, бързо обръщам пръста и веднага в лампата за да не се разлее по страните.  Това го правят за красива извивка Simple Smile

Ками, може ли като имаш време да ми пратиш линкове на накрайниците за пилата, които купуваш от Али? За маникюр и педикюр, кутикулите и т.н 😊🌸

# 140
  • Paris, France
За новите и не само: избутвачи за кутикули с гумен накрайник, който може да се свали за дезинфекция. Мек накрайник, който не наранява нокътя, но чисти идеално. От другата страна са остри. Много удобни за нанасяне на кола маска на вежди също и откакто ползувам такива само с тях оформям вежди с гореща халва (лимон и захар). Също за мустаци стават hahaha. Да не се навират в нос с риск гумата да остане вътре  Joy.

https://ru.aliexpress.com/item/2016-New-1pcs-Nail-Cuticle-pusher … abb6-228ef5830969

# 141
  • София
Diana Lobodova къде си се учила и какъв 3 д топ си ползвала?

# 142
  • Den Haag
Diana Lobodova къде си се учила и какъв 3 д топ си ползвала?
В Холандия, топ лака е на Indigo 3D

https://www.google.nl/search?q=Indigo+3D+top&client=safari&a … rc=OgRzQkiDUj9S-M:

# 143
Към гела за кутикули на Мавала има къса дървена пръчка, удобна е. Това, което ми напрви впечатление е, че в указанията пише да се използва с памук, което не ми харесва, имам чувството, че така нищо не се избутва.

# 144
  • Paris, France
Към гела за кутикули на Мавала има къса дървена пръчка, удобна е. Това, което ми напрви впечатление е, че в указанията пише да се използва с памук, което не ми харесва, имам чувството, че така нищо не се избутва.

Средството ги разтваря и с пръчката с памука обираш пихтията. Иначе може да нараниш нокътя и жива кожа. Според мене е правилно. Отдавна не избутвам кожи и не давам да ми ги избутват в салон. Казвам, че имам проблем с кръвосъсирването и ми е забранено  hahaha. И лакът си ми седи по-добре от преди.

над над, ти нямаше ли новата бърза лампа на Сенсейшънейл?

Диана, за педикюр топя краката в леген с гореща вода и безхлорна белина около половин час. Слагам си до мене електрическа кана с предварително загрята вряла вода да доливам, защото бълзо охладнява. Вадя единия крак, подсушавам и с кюрета изрязвам силно одебелените участъци - пети, предна част, в страни, отдолу зад малкия пръст, навсякъде, където има големи мазоли. Ако такива няма, не режа. Редувам краката, като този, който не е обработван в момента седи кротко във водата. Първо режа предната част на стъпалото, петите накрая. За един педикюр ми стига едно ножче, което обръщам по някое време, защото се захабява. Ножчето облицовам в хартията от която го вадя и хвърлям след края на всеки педикюр. Кюретата плакна и мия със средство за чинии и после стерилизирам под налягане ако е иноксова. Ако по нея има пластмаса стерилизирам в разтвор. Мазолите загрубяват от дълго стъргане и затова трябва да се изрежат. Вече не махам кутикули, но когато махах, мажа със средство, чакам минута и махам пинтията с гуменото на инструмента. Веднага топя в чиста вода за да неутрализирам. Това го правя във ваната, за да изчеткам добре и да не остане луга, която да разяжда нокът. Подсушавам и това е.

На следващия ден обработвам с апарат на сухи крака. Между пръсти и под тях, нокти шлифовам и полирам, шлифовам кожата гладка и накрая полирам с фелт приставката.Мажа обилно с масло, което си правя сама от масло от жожоба и етерични масла от мащерка, мира, тамян, лимонови, исоп, индрише, невен, дъбов мъх, пачули, тубероза итн. и втривам добре около и под нокти и кутикули и после навсякъде и обувам меки хавлиени къси чорапки. Мърррррр, чувствам си копитата като нови.

Правя си и пилинг със салицил от аптека зимата. Киснати мокри крака натепвам със салицил. Може да се смесят равни части спирт и салицил и да се намаже с твърда четка. Увива се в найлон, от този за храна, дето е на руло, като се внимава да не стяга. Обуват се чорапи и се седи поне час-два. Аз седя 24ч или поне 12. Като махнеш найлоновия филм кутикули НЯМА. После кожата се бели на парцали и излиза новичка розовка бебешка кожа. Прави се само в сезон, когато новата кожа няма да се излага на слънце или солариум.

Hug

# 145
  • Враца
Ще ми препоръчате ли камъчета от Али, по възможност прозрачни
Поръча ли ти някой? То днес ще са по-евтини от вчера, хахаха. Ти от София ли си? Ако не се намери някой от там да ти поръча, аз бих, но после като ти ги пратя по Еконт ще се оскъпят много.

Момичета, освен лампата и някое друго лакче (с по няколко стотинки, както каза Камелия), нищо друго от вчерашните покупки не ми е по-евтино от днешните цени в Алито. Егати и изкуствената разпродажба... Но вече ще си знам да си пазарувам, когато ми е кеф, а не да чакам "разпродажби". Знайте го и вие. Wink

# 146
  • España (Плевен)
Здравейте, момичета!
От скоро ви чета и следя темата.
Реших да си доставя удоволствието да имам поне малко прилични нокти, от тези ми до сега...  Mr. Green Mr. Green А те са ми ужасни.
Закупих си вчера от Алито една лампа и сега я чакам.  Grinning Grinning  Разбира се изборът ми беше с помощта на Невена ( за което и Благодаря ).  Hug
От Амазона, ще си накупя лакове и всичко останало.. но не бързам. За сега само ще чета и събирам информация.

Приятен ден на всички от мен!  Two Hearts Two Hearts

# 147
Може ли линк някой който е поръчвал от алито мазнина за кожички.Тоест след лакирането да си намажеш кожичките да не са сухи.Много ще съм ви благодарна за помоща понеже не мога да намеря все ми излиза за прехване на кожички а аз искам масло .

# 148
  • Варна
 Чак пък масло от Али  newsm78. На есенс е много хубаво и е 5лв.,на Евелин също. На перфект....

# 149
Ок Принцеска от къде мога да поръчам? Може ли линк .

Общи условия

Активация на акаунт