Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 716
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Сега идва трудната част- чакането Crossing Arms

Имаше едни щипки, за сваляне на гел лак, ако някой се сеща за какво говоря, моля да даде линк, понеже не знам как да ги търся.

Ако се сещате още нещо за смотани меки и цепещи се нокти, споделяйте с линкове докато е време.
Чакането е неприятно, ако си поръчала лампата от SUNUV Official Store, те са бързи, покрай миналото намаление имаше неща уж с тракинг, които ми пристигнаха след НГ  Mr. Green

Ето щипките:
https://www.aliexpress.com/item/5PCS-SET-Nail-Art-Plastic-Gel-Na … 875a-7e884e261954

За ръце 5 са достатъчни, за крака, ти трябват 10  Mr. Green

# 121
Наистина много смешно е станало.
Аз се чудех как се прави това лакиране под кутикулите.

# 122
  • София

Сега идва трудната част- чакането Crossing Arms

Имаше едни щипки, за сваляне на гел лак, ако някой се сеща за какво говоря, моля да даде линк, понеже не знам как да ги търся.

Ако се сещате още нещо за смотани меки и цепещи се нокти, споделяйте с линкове докато е време.
Чакането е неприятно, ако си поръчала лампата от SUNUV Official Store, те са бързи, покрай миналото намаление имаше неща уж с тракинг, които ми пристигнаха след НГ  Mr. Green

Ето щипките:

За ръце 5 са достатъчни, за крака, ти трябват 10  Mr. Green

Да, от SUNUV Official Store поръчах лампата. bouquet

След нова година Sad  .С двата  налични цвята (единят летен неон) няма да изкарам до тогава...  Rolling Eyes
Мерси за щипките, сега ще поръчам.

# 123
Последни размисли преди великото поръчване. Grinning
Ще поръчам сън2 от официалния магазин. Нали той е най-добре?
Ще взема също и гъбички за омбре ефект, много ми харесва. Пили за матиране, един цвят котешко око и магнит, два пигмента и др. Hands Nail Care

# 124
То омбрето си става и с най-обикновена гъбичка. Аз си правя с обикновени лакове и е бързо и лесно,а и от както си взех от Алито на Born pretty онова ,дето се намазвам около нокътя и после го махам (не знам как се нарича) е още по-бързо и лесно. 😊

# 125
Досега сън2 беше с безплатна доставка, а сега е 3,50... защо така в последния момент го променят?

# 126
  • София
И аз се чудих защо има доставка,но я поръчах.
Пигменти при кой продавач да разгледам?

# 127
  • София
Момичета, базата на Блускай ми се е сгъстила доста. Мога ли да я разреда с ацетон (и с какво количество) или трябва с нещо друго?

# 128
  • Paris, France
Сгъстен гел-лак се разрежда със специален разредител. Имах на Gelös. Gel polish thinner се казва. Потърсете в Гугъл и грабнете най-евтиния. Представлява много течен гел без разтворители. Може с ацетон, но само чист. слага се не повече от капка и се разбива енергично. Ацетонът матира броката и затова не се препоръчва.

Майка Зайка, Reinforce, reinforcement gel за слаби нокти? Принцеса писа за него. Азур имат, потърси!

Камалия, има едни форми за удължаване, розови и като подкова. Пишат, че лепели добре, не ставали за дълги нокти и били тесни. Чудя им се, че не ми се занимава с телборда  hahaha. Какво мислиш за тях? Спире ме това, че имам широки нокти и не ми се изрязва с ножица нова усмивка. За лакирането под кутикули - аз не го харесвам, защото ми се струва опасно, че там светлина не попада. Но ноктите ми не растат а и повече от 10 дена не нося. Слагат повечко лак в средата, обръщат нокътя ако искат блик и като сложат в лампата лакът сам се разлива. Ако няма блик с четката избутват малко лак навътре, но внимателно. Под епонихиума нокътя е обработен с остър накрайник, така че да е отделен и да има място. Аз разпознавам маникюр, правен от рускини, точно по лакирането до дъно. Тукашните винаги оставят милиметър нелакиран и на мене ми харесва, защото не се докосва кожа.

Аз още нищо не съм платила и май нищо няма да купя.

Дървени клечки- дайте един линк да ги видим! Да не чакате 2 месеца и като ШикР да получите клечки за зъби. Четете и отзивите! Ако в отзив има снимки, гледайте дали върха е скосен!

Да, голяма муня излязох на срещата. Нали съм и недоскив. Поне знам, че повече лак на НДЕД няма да си купя, защото новите седят меки. А може и да купя като се понауча да ги ползувам  hahaha

Диана Лоб. като имам време ще ти напиша как си правя педикюр. Аз ползувам кюрета след киснене за мазоли и пети а на следващия ден пиля с апарат на сухо.

Незнайна, цялата разпродажба е цирк. Намаление реално очти няма. Прави се с цел хора, които са впечатлени от ниската цена и са сложили продукта в кошницата да платят 3-4 евра в повече, защото вече са решили да я купят. Боклучетата в кошницата ми струват повече, отколкото струваха вчера  hahaha. Вчера сметката ми беше 38.48, днес е 39.50 хахахахахахаха

# 129
Не съм ги пробвала, ползвам най-простите златни

# 130
  • Paris, France
Мерси  bouquet. Момичета се чудят това камуфлаж ли е или изграждащ и може ли да се удължава с форми леко с него. И дали е разтворим. Според мене не е, ама??? Отзиви?

# 131
  • Варна
 Неви ето пръчки https://ru.aliexpress.com/item/100-Pcs-Nail-Art-Design-Orange-Wo … 042311.0.0.WRghGU

Наистина са с дължина на клечки за зъби  Laughing. Китайците са спестили яко дърво,но си ми вършат работа. Много се смях като ги получих.

И аз поръчах две лампи SUNONE. Последните няколко дни имам такава в къщи и това окончателно ме убеди,че я искам.  Може и да съм циция но не поръчах от нашия магазин. До преди седмица лампата беше 25$ с безплатна доставка. Днес е 29$ с 2.09$ а да си гледат работата. Поръчах ги от тук

https://ru.aliexpress.com/item/Suelina-SUNone-48W-24W-Nail-Dryer … 042311.0.0.6NAfFo

чудя се на белещата база на борн,че и малко пластини за печати съм набелязала от магазина.

Неви щеше да казваш мнението си за базата на Коди  Laughing.

# 132
  • Враца
Аз пък напоръчах света днес, хахах, ама, Невенка, при мен пилите са си 1,76 в долари. Поръчах Сън1 за зълвата от нашия си продавач, наистина има цена за доставка, но пък знам, че поне бързо ще дойде и затова. Лакове напоръчах всякакви, пилите, плочки за коледни печати и разни други дреболийки.

# 133
На канни камуфлажния става за изграждане, но май не е разтворим

# 134
  • Paris, France
Мерси Кам  bouquet. Момичетата го сърсят за упражнения вържу дървена ръка. Важно им е да може да се пили добре и да става за прищипване. Докато не съм забравила : не поръчвай другата седмица. Ще е бъкано от стоки по пощите. Аз изчаквам началотона януари. Тогава никой не пазарува и е спокойно.

Ферий, да, гледам днес паднала цената  Grinning. Ама моите вече пътуват  hahaha отдавна.

Принцеске, правилно. Даже пратих линка на други хора. Всички по-скъпи стоки идват по-бързо. Не само от нашия. На нашия нещо му порастнала работата. Аз харесвам къси пръчки, че са лесно преносими и не заемат място. 110-120мм са дълги. Пише размерите. Четете внимателно. Имам и късички, от кита на сенсейшънейл една и от лампата няколко. Удобни са.

За Коди по-късно, че съм заета и не мога да си събера мислите.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт