Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 706
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Много неща научих тук и благодарение на всичко, което изчетох и приложих лака ми се задържа, докато не го сваля - 3 до 4 седмици.
Сега съм решила да се пробвам с котешко око. Вие коя марка лак и магнит използвате?

# 106
  • Варна
 Котешки лакове имам на Коди два,на Азур 4 и два на Венелиса. Магнит обаче не мога да уцеля и това си е  #Cussing out. Вчера трети дойде от Китай и пак не е това,което искам.

# 107
На канни имам и 2-3 китайски марки. Последния ми магнит е от едната страна правоъгълна плочка, от другата кръгъл и е много добър. Взех го от една дама.

# 108
# 109
# 110
  • София
Момичета, я споделете, какво сте си харесали от намалението утре?

Аз май само една лампа за път, нищо друго не можах да си харесам  newsm78
https://www.aliexpress.com/item/-/32829939116.html?spm=2114.1201 … ab13-f086dcac820c

# 111
  • София
Утре ще поръчвам лампа каквато предложи Неви,на митница отива ли?
Днес са отворили 4 салон на нашата малка уличка,видях че имат лампа сън 2.
Неви разкажи за блика с какви лакове го правят по кой начин?

# 112
Нищо, ще пазарувам след седмица, ще е по- изгодно.
Кутийка за накрайнници, лакове, камъни, камуфлажен гел на,Канни, един накрайник за пилата

# 113
  • София
Нищо, ще пазарувам след седмица, ще е по- изгодно.
Кутийка за накрайнници, лакове, камъни, камуфлажен гел на,Канни, един накрайник за пилата

Защо след седмица, нали утре е намалението  newsm78

# 114
Ако едно нещо преди е било 1€,сега цената му е вдигната на 2,5 и е намалено на 1,2. С намаленията ще е по-скъпо от нормално.

# 115
  • София
Ако едно нещо преди е било 1€,сега цената му е вдигната на 2,5 и е намалено на 1,2. С намаленията ще е по-скъпо от нормално.

За долларовите артикули си права, но за всичко останало, това е добър момент за покупка.

Ей това ми е мноооого любим магазин. Качеството на всичко изобщо не е китайско!
https://anker.aliexpress.com/store/1710553?spm=2114.10010108.0.0.522b6b08mbVfxK

# 116
  • Paris, France
Номер, тук, във Франция, досега на никого не се е случило да иде лампората, купена от нашия продавач, на митницата. От Естония идват. На едно момиче от нашата тема отиде лампата на митницата, но не помня от кого я беше купила. За салон мисля, че сън2 е по-добра. Най-малкото защото:
1) има на дъното вдлъбнатина, така че пръстите да не отиват много назад и да не цапотят вътрешността
2) копчетата са отзад и е по-удобно, когато си зад лампата и лакираш друг.

Тук много салони работят със Сън1 и Сън2 и изобщо не натискат копчета. Натискат веднъж за да намалят мощността и ти казват да извадиш ръката като загасне лампата. Или натискат копче на отделен таймър до лампата и като бипне вадиш ръката. Която и да избереш, много са хубави.

За амини, която питаше за лаковете на НДЕД и всички да се посмеете. Отивам вчера и в ресторанта сме поне 50 мадами и цели две момчета. Поне 20 нови, които не са помирисвали гел-лакове, но вече са поръчали ултрабонд, цветове итн в групова поръчка от НДЕД. Лаковете са дошли и са преседели седмица неотваряни в ресторанта, за да не са замръзнали и да ги прецакаме. Занесла съм лампата и лъжици и започвам лекцията за важността на мощната лампа и алергиите. Занесла съм и гилотина, клечки за зъби и старата УВ лампа. Отваряме лак и започвам да показвам експертно как се оцежда четката. Лакирам 4 лъжици, показвайки колко прозрачно трябва да е и колко важно е запечатването. На нарисуван с молив квадрат нанасям умело дебел слой лак за да видят как се свива и поставям една "правилно" тънко лакирана и една наплескана лъжица в УВ 36в лампата. Натискам 2 мин и чакаме. Вадя лъжиците и о, ужас  Shocked за пръв път ми се случва в живота да видя поставен от моя милост лак набръчкан. Това и на двете лъжици. Усмихвам се и обяснявам, че е от слабата лампа, в която предвидливо съм оставила старите 1.5 годишни крушки. Пъхам другите 2 лъжици в новата и натискам бутона 1 мин. Навеждам се и гледам, че и двете са се сбръчкали както в слабата лампа  Joy  Joy. .......... Услужливи съфорумки отриват енергично със спирт нови лъжици и ги лакираме. Слагам в лампата и натискам 1 мин и после още една. Вадя, по-добре е, няма никакъв лепкав слой останал а по принцип имат лепкав. Фащам клечката за зъби и почвам да чагъркам в ъгъла. И лака взе да се отлепя като дъвка.  Embarassed Срааааааам. Лакирам втори слой отгоре и лакът като взе да бяга, се сви в средата на топка. Егати. Сърцето ми прескочи. Новите гледат умно. Пробваме в сън3 на съфорумка - същата работа. Слагам топ отгоре - не си е работа. Решаваме, че лакът е развален и плахо почваме да показваме други лакове, които за щастие се изпичат навсякъде прилично. Новите са отвратени от НДЕД, които хардлайнърките препоръчват като европейски и със сигурност по-хубави от китайските. .... както и да е.

Днес съфорумка се обадила в тукашен сайт, който продава НДЕД  и....... и обяснили, че новите лакове на НДЕД са белещи се, Peel off и били на един слой и втори не се слагал. Та, затова се избелили  hahaha. То си пише на шишето, ама кой да чете  ooooh!.

Права е Камалия за цените. Точно това правят мискините. На ферий пилите, дето бяха 1.75 сега са "намалени" от 3 и нещо на 2 и нещо. Егати намалението. И лампи и лакове има за същите пари по друго време. От това, което бях набелязала, само един камуфлаж на Кани е по 2 и нещо вместо 3 и нещо. Лакчетата са с най-много 5-10 стотинки по-евтинки. Аз за повече от 20€ няма да купя неща. Няма смисъл. Е, има. Сън2, примерно, никога не съм я виждала по-евтино. Купувам пили, защото нямам, ножчета за кюрета за пети, защото ми свършиха 2-3 лакчета, които отдавна съм харесала и това е. Желето на Венализа от 50мл е намалено на 6.50€. Ама какво ще го правя това желе от 50мл newsm78

Номер, Рускините си умират за блик. Чак ме е яд, че и аз не мога да си направя. Ами след базата вземат цветен лак и го слагат като течен гел, обръщат нокътя и после пекат. Смисълът бил, че лак отива под кутикулите и не личи като израсте. Така в средата лакът оставал леко недопечен и мек и поемал удъри и не се белел. Има смисъл, според мене. Ама мене ме е страх от алергии. А и с моите тумбести и големи нокти няма да стане.

# 117
Невена, посмях се на твоите премеждия Grinning
Бих искала и аз една такава демонстрация, без екстрите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 118
  • на брега на морето
 Невена, и аз се посмях. Hug И аз бих присъствала с удоволствие на подобна демонстрация.

# 119
  • София
Така... намалението в Али започна. Поръчах си всичко, което ми беше в кошницата:
1. SUNONE
2. 5 бр. гел лакове на Азур
3. 5 бр. гел лакове на Веналиса + един топ без лепкав слой
4. един котешко око с един магнит и още един от същата марка
5. дървени клечки (дано не дойдат за зъби Joy)
5. един комплект 10 бр. ограничители, които препоръчвахте

Сега идва трудната част- чакането Crossing Arms

Имаше едни щипки, за сваляне на гел лак, ако някой се сеща за какво говоря, моля да даде линк, понеже не знам как да ги търся.

Ако се сещате още нещо за смотани меки и цепещи се нокти, споделяйте с линкове докато е време.

Общи условия

Активация на акаунт