Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 785
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • Toronto, Canada
Здравейте момичета. Аз следя темата с удоволствие. Понеже съм в Канада и при нас са безбожно скъпи услугите, реших и аз да си поръчам лампа и други неща от Али (надявам се да дойдат до НГ). Та с помощта на списъците от Невена и принцесата си поръчах:
1. лампа SUNone,
2. Избутвач за кожи,
3. reusable nail forms,
4. 2 лакa на Venalisa,
5. база, топ и олио за кожички (бяха в комплект) на Блуески
Да ви кажа тези неща ми излезнаха, колкото да ида един път на маникюр и педикюр тук.
Много благодаря, че споделяте и помагате на новите. Simple Smile

# 166
  • Paris, France
Цветето, добре дошла  bouquet. Ще се радваме да те четем в новите удоволствия, красоти и вълнения. Само да предупредя да не матираш първия път и да направиш дебело каре, че Блускай се сваля доста трудно от повечето нокти. Блазе ти, че предлагат педикюри с гел-лак до вас. Около мене няма. Цената не я коментирам.

Не полирам нищо, 1-2 слоя основа вършат тази работа  Wink

На здрави, гладки нокти, които не се белят да. Белещи се и лющещи се нокти с неравности е задължително да се полират първия път. След всяко сваляне, ако има отчекнато или откъртено място се полира. Ако откъртеното място е голямо и дълбоко се почиства, обезмаслява и запълва с твърд, неразтворим гел, пече се, маха се лепкавия слой и се шлифова и полира за да се изравни с нокътя и при следващо отлепяне на лака да не отчеква още по-големи парчета. Моите нокти са сухи и белещи се и винаги намирам по 5-6 люспи тук таме. Затова не само полирам ами и шлифовам някои места. Чакам с нетърпение отзивите за компактната лампа.

# 167
  • Бургас
MONASI UV LED Builder Gel Varnish 8 Colors 15ml For Finger Nail Extension Transparent Camouflage Polish For The French Manicure
 http://s.aliexpress.com/yEzyA7jU
(from AliExpress Android) този гел за какво може да се ползва - за лепене на счупен нокът, удължаване, удебеляване или за всичко?
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F401345723057 а някой има ли такава лампа, да ми каже за какво служи копчето отгоре?

# 168

Здрвейте,някой може ли да ми каже как се прави това полу прозрачно черно?

# 169
  • Бургас
С витражен лак или смесване на топ с капка черен

# 170
Много благодаря!:hugs:

# 171
Само да предупредя да не матираш първия път и да направиш дебело каре, че Блускай се сваля доста трудно от повечето нокти.

С лаково каре се сваля като магия. Ако ми бяхте под ръка, щях да ви разпрегръщам наред, честно!
(Така де, аз не правя каре, а лакирам целия нокът със заздравител, после пилвам връхчето и нанасям ултрабонд там.)

Невена, ти от белещата се база на Born Pretty беше доволна, нали? Не че искам да си насилвам късмета, че тъкмо хванах цаката как да ми се задържи лакът, но ме човърка да пробвам.

Тези дни се присетих за първите ми плачевни опити с гел лак вкъщи... Такива количества лак слагах, че си наводнявах кутикулите и не се виждаха Sweat Smile И естествено, излишъците не падат с миенето на ръцете като нормален лак, да се опитвах да ги отрежа с нокторезачка или ножичка за кожички, гениално просто. И се белеха на втория ден под душа като люспа.
Ах, такъв дълъг път извървяхме *просълзява се*

# 172
  • София
При мен пък се получи от раз... бях гледала как ме лакира маникюристката и нямах никакви проблеми. Вярно, че лампата беше 36W от онези с 4те крушки, но пък материалите ми бяха хубави и с печене 2-3 мин ставаше  Laughing

Намерих даже снимка от 2010 или 2011, дебело е, но на мен със CND и сега ми се получава по-дебело от другите  Laughing

# 173
  • Paris, France
Denitsa, ето с този витражен черен. На неравни нокти не става. Отдолу или гел или реинфорс трябва:

https://fr.aliexpress.com/item/New-Brand-Professional-LED-UV-Nai … a0d3-fffa4c677a3d

Сънни, с копчето се избира времето. Ако сложиш ръка без да натискаш лампата работи 99с и се изключва. Ако сложиш изкуствен нокът сенсорът изключва и затова се насилва да работи с копчето. С копчето се избира между 30 и 60сек. На някои лампи се натиска веднъж или 2 пъти а на други се задържа по-кратко или по-дълго. Тогава работи празна. Не познавам геловете на Монаси, но дами писаха, че са гъсти, удобни за бомбе, но чупливи и неиздръжливи за удължаване. Съдържанието било миниатюрно, с двойно дъно. Като качество били долу горе като Сина в бялата кутийка със сини надписи, от която, между другото, има и доволни.

бамбина, не познавам белещата се на Борн прити, но тя стана страшно популярна тук, защото лесно се сваляла. Доволна бях от базата на Суит сити, с която досега се правят много момичета тук. Тя няма лепкав слой и понеже лакът, дори нанесен тънко леко бяга, няма нужда да се чистят кутикули. Страхотна извивка прави сама. Понеже имаше недоволни спрях да я препоръчвам. Обожавам я - тъничка, издръжлива и бързо се пече.

над, Шилакът Wildfire ли е? Много е хубав. И аз като тебе започнах и не съм оливала кутикули.

# 174
  • Враца
Над_таб, включвай се по-често, липсваше ми с хубавите си ноктаци! Relaxed

Ще взема и аз да дам шанс на моята Суит сити отлепящата. Ама нека ми се оправи нокътя на безименния. Сърбят ме ръцете да видя дали пак ще стои на топченца като развалена. Че при отваряне преди няколко седмици изглеждаше нормална. Flushed

Значи преди киснене (при сваляне) трябва да я зачопля отдолу, така ли? А аз се чудих защо като се направих с нея за пръв и последен път при махането не беше чак толкова лесно, колкото си представях. А в същото време от към свободния край ми се обели на следващия ден след лакирането. Ще пробвам технологията на Над с ултрабонд като дойде време за лакиране. Wink

Ако някой иска гелови боички на Канни, днес видях, че имаше един продавач с безплатна доставка до БГ. (Иначе всички неща на Канни, които гледах напоследък ми изписваше, че не доставят до БГ).
Ето ги.

Редактирам се:
Ето черното прозрачно, попаднах на него случайно. Не е изпробвано, не съм поръчвала.

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 16:56 от ferriy

# 175
  • София

над, Шилакът Wildfire ли е? Много е хубав. И аз като тебе започнах и не съм оливала кутикули.

Не помня, мноооого отдавна беше  Embarassed

Над_таб, включвай се по-често, липсваше ми с хубавите си ноктаци! Relaxed

Благодаря, мисля тези дни да си поиграя с някой интересен маникюр, ако стане ще го снимам непременно   Laughing

# 176
  • Варна
Момичета как се справяте с изтъркващите се ъгълчета на ноктите ? Уточнявам ,че се изтъркват буквално ,не се белят ,отлепят или чупят.

Запечатвах след цвета с база. Сега обаче имам рейнфорс гел и праскам един слочен пласт под топа  Laughing с хубаво запечатване на свободния край. Тая гад бетонира всичко  Laughing. При сваляне обаче го пиля защото даже течността на Коди не го разтваря.  Пак ме подкукуросахте за пустата белеща база.  Laughing. Нямам никакво време да се лакирам през седмицата затова и залагам на сигурно с Коди,но си мисля,че ако сложа суит сити и върху него Коди и рейнфорса ще се получи  Laughing. Поръчах и белещата се на Борн аз в събота. Като дойде ще я видим.

# 177
  • Paris, France
Ферий, остави Над на мира! Тя е заета. Броди из Русия, купува си гел-лакове и няма време за простосмъртни като нас  hahaha.

Принцеске, от сваляне на реинфорса на Елит99 нокти не ми останаха. Тогава правех каре и слагах Гелиш. Мислех, че е от тяхната база, но сега като казваш, че държи яко, май е от него. От една страна ми харесва, но от друга ме е страх да не би да стане много твърдо и да не може да се избели. Чудя му се още. Сега не мога да съм с гел-лак, но по-нататък ще го мисля. Май си ми е най-добре с белеща се база. Нямам ядове със свалянето и бързо преправям. Не знам дали има смисъл да правя такива гимнастики всеки път и да пиля. В такъв случай изгражане с твърд гел май е по-добро, че поне няма да си мъча ноктите с разтвор всеки път. Ще го помисля още малко. Ще чакам с нетърпение отзивите за Борн прити соук офф. А ти нямаше ли Суит сити? защо не я пробваш пак? Тя и над не хареса първоначално свалянето на Алесандро, но ето че е свикнала и даже я устройва. Може би ако сложиш 2 тънки слоя ще се бели по-лесно?

# 178
  • España (Плевен)
Моите нокти са супер чупливи и калпави. Непременно ще си поръчам на Коди (база и топ).
Невена, нямам нищо на пощата...  newsm78

Ле лее, какви страхотни нокти показвате, надявам се и аз да направя моите така...  Crazy Crazy

# 179
  • Варна
 Неви имам суит сити да,но е доста по-нестабилна от Коди-то. Аз веднъж я сложих и изкарах 10 дни с нея с някой и друг забелен ъгъл  Laughing. Но...сложих само нея и то 1 пласт. Без ултрабонд без нищо.  Аз слагам рейнфорса върху цвета не под него. Затова пиленето не ми е проблем. Така или иначе пиля топа задължително. Иначе забрави каучуков Коди да се разтвори ако ще и час да го кисна.

Общи условия

Активация на акаунт