Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 810
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Взех си акрилна пудра на кучио,много е финна.
Колко струва белещата се база в сефора?
На Билей са и хубави уроците,фен съм и.Имам нейни четки.

# 181
  • София
Не ми хареса първоначално базата на Алесандро, защото я нанесох директно на нокътя, без нормална база. Мноооого трудно се махна, не без поражения върху ноктите ми. Сега върху два слоя основа е направо приказка Simple Smile)))

# 182
Ако знаете колко продукти за нокти имам, и още си чакат реда... Сега се замислих и за ултрабонд.
Над, прекрасни са ти ноктите, тънко или дебело все е хубаво 😃

# 183
При мен пък се получи от раз... бях гледала как ме лакира маникюристката и нямах никакви проблеми. Вярно, че лампата беше 36W от онези с 4те крушки, но пък материалите ми бяха хубави и с печене 2-3 мин ставаше  Laughing

Намерих даже снимка от 2010 или 2011, дебело е, но на мен със CND и сега ми се получава по-дебело от другите  Laughing

перфектно!

# 184
Моля за отговор! Може ли под базата да сложа заздравител за нокти или не става трябва да е праймър ?

# 185
  • Paris, France
ма_ма, може заздравител. Праймър само ако не ти държи без него и само по свободния край. Ако ще слагаш заздравители и каре, не матирай и даже полирай! Иначе няма смисъл от карето.

Кати, проверих си пощата. Писмото съм ти го изпратила на 3ти ноември. Провери в писмата! Както и да е. Бях ти писала, че понеже имаш предостатъчен бюджет а си с калпави и чупещи се нокти трябва да вземеш всички помощни материали като ултрабонд, кисел праймър итн. Доставката е 10€, но на тези цени в Амазон толкова читави продукти няма. Аз бих си взела цялата гама. Е, не сега, защото имам като повечето момичета в темата куфари с масла и фрешъри  hahaha. Ето помощните средства за траен маникюр:

https://kodi.pro/special-liquids/

Взимаш ги всички за по-лесно плюс каучуковата база и топ.  Може да не купуваш клензъра и течността за сваляне. За микрогела - не знам. Втвърдява ноктите, но стават чупливи с времето. Маслото е важно. Средството за размекване на кутикули е много важно. Започвай от сега да мажеш с каквото имаш, даже зехтин! Ще усетиш разликата. Блокчета и клечки поръча ли?  Хайде, разказвай! До месеци ще имаш супер ноктета. Ако не намираш писмото мога да ти го пратя пак.

амини, за какъв такъв ти е ултрабонда? Не си се оплаквала от преждевременно белене или? То тук се подстрекаваме една друга. И аз сега се замислих за реинфорса. Като излезе го заклеймихме дружно а сега рускините като взеха да го ползуват в ютюб изведнъж стана много модерен. Даже и аз, дето го захвърлих след една проба му се чудя. Аз имам ултрабонд, който от 3 години краси куфарите неотварян. И сега като не мога да нося лак нахлу над да ми каже за него  hahaha. След Нова година ще се жертвам за бонда и реинфорса, ако го намеря, че може и да съм го подарила или разменила.

Номер, къде са тези уроци на Билей? Изпуснала съм. Стриплак във Франция струва около 15-20€ флакона. Намира се в амазон и Сефора. Комбинирана база и топ е, около 10мл. Сега ще ида да видя. В Бг е винаги малко по-евтино, но не кой знае колко. Depend също имат хубава и здрава белеща се база. В ДМ се продават. Много я хвалят тук, но нямаме ДМ. От Германия я купуват.

принцеске, 10 дена без ултрабонд хич не е малко.

За трайността на белещите се бази - ако не ви държат, нанесето много, много по-тънко. Ако държат, но се белят трудно, нанесете 2 слоя. Колкото по-дебело е нанесена, толкова по-лесно се маха.

# 186
Невена, чат пат някое ъгълче, обичайно на показалец се отчопля.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 00:12 от amini

# 187
Бллагодаря Невенка за бързия отговор и помоща .А тези лакове дали са добри https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00SWP6RR0/ref=mp_s_a_1_6_s_it?ie … =gel+nail+polish# 

# 188
Момичета искам да си продам ултраблонда и фрешера на Коди.Не знаех ,че ноктите ще ми държат без тях и ги поръчах.Не съм ги отваряла даже,но ще ги дам по евтино.

# 189
Момичетааа, помощ!
Всичките ми поръчки от Али са зададани на грешен адрес, тоест на моя си, но по някаква причина номерът от адреса липсва! Написах на всички продавачи по едно съобщение с редакция, дано го видят, но две от поръчките вече са изпратени. Дала съм си номера, но като ги знам немските куриери, никакъв шанс някой да ми се обади, а съм на ново място от няколко месеца и не се познаваме, за да се сетят, че аз съм тая със странното име и странните пратки :д
Едната от поръчките особено искам да я получа, има ли някаква врътка - да я пусна втори път същата на правилния адрес, но първата как ще я върна тогава? Въобще, какви са ми опциите?

При мен пък се получи от раз... бях гледала как ме лакира маникюристката и нямах никакви проблеми. Вярно, че лампата беше 36W от онези с 4те крушки, но пък материалите ми бяха хубави и с печене 2-3 мин ставаше  Laughing

Намерих даже снимка от 2010 или 2011, дебело е, но на мен със CND и сега ми се получава по-дебело от другите  Laughing

Разкош! И цветът, и ноктите! Мислех си, че wildfire e класическо червено, не очаквах да е топло.
Някой дали има видео на тази техника на рускините, с която си вкарват лака чак до долу?

# 190
И аз щях да питам как го правите така плътно до горе?
Вчера си направих сефтето на новата база и топ на Елит,сложих от лаковете на Блинг,които имах,като на три от петте пръста е термо. Но като ви прочетох за омазването на кутикулите ми стана ясно какво да очаквам. 😂  То при мен проблема беше,че се лакирах на тъмно и не виждах много какво правя,но като го изпекох видях. Няма да показвам,че ме е срам в сравнение с вашите красоти,но като за домашна “употреба” няма да се впрягам. 😃

# 191
  • София
И аз щях да питам как го правите така плътно до горе?
Вчера си направих сефтето на новата база и топ на Елит,сложих от лаковете на Блинг,които имах,като на три от петте пръста е термо. Но като ви прочетох за омазването на кутикулите ми стана ясно какво да очаквам.   То при мен проблема беше,че се лакирах на тъмно и не виждах много какво правя,но като го изпекох видях. Няма да показвам,че ме е срам в сравнение с вашите красоти,но като за домашна “употреба” няма да се впрягам.
Пред цвета, винаги набутвам кожите с гумен избутвач, точно преди нанасяне, ръка по ръка. Така после кожата като се върне става доста близко.

Преди да започна с маникюра съм си почистила хубаво кожите, намазала съм ги с нещо свиващо, никога не режа, почистила съм нокътя с преп(лакочистител) на Зоя, нанесла в идеалния случай 2 слоя основа и съм я изчакала поне 20мин. да изсъхне напълно.

Ей така изглежда веднага след нанасяне, дори печата не съм изчистила Simple Smile)))

# 192
Перфектно! Ще опитам следващия път,да видим дали ще се справя. Благодаря ти! 😊

# 193
  • Paris, France
Bambina,случи ми се веднъж, но веднага добавих писма с правилния адрес. Нещата дойдоха  Grinning. Незабавно добави писмо към ВСЯКА поръчка. За вече изпратеното ще мисля.

За вече пратеното - големи и скъпи неща ли са? Можеш да отидеш в пощата и да обясниш, че си направила грешка а чакаш важни пратки. Правила съм номера. Отидох с личните документи в кварталната поща. Моето име е особено, но тук има милиони всякакви. Преди мене на опашката неше новонанесла се в апартамент жена, чието име не фигурираше на кутията, защото тук само портиерът има право да сменя имената. Казаха и, че няма проблем. Ако са расисти в областта а говориш с акцент, помоли добре говорещ езика да дойде с тебе! Аз тук се правих на незнаеща езика и отидох с бг лична карта. Ти може и да нямаш бг гражданство и карта, но ако имаш, в пощите са често снизходителни към новопристигнали.

В краен случай, ако не ги получиш, от али връщат парите и поръчваш пак. Досадно е, но не губиш нищо освен време. А времето е пари  Embarassed

Ма_ма, какво значи дали са добри? Бъди по-точна, моля!

Ениуан, това, което правиш е опасно. Не бива да се лакираш на тъмно, нито на директна слънчева светлина. Ще си докараш някоя алергия така. Наводняването на кутикули трябва да се избягва на всяка цена. Писали сме за оцеждането на четката. Трябва да е толкова оцедена, че като лакираш да усещаш, че лак липсва. Да я движиш с трудност по базата. Ако се маже като разтопено масло, лакът е много. Слагаш колкото слоеве е нужно, ако трябва 3-4-5. Не търси покривност, поне в началото!

амини, ясно. И ти с показалеца, значи. Сърбят ме пръстите да отворя моя  hahaha

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 12:48 от Nevena Virolan

# 194
Пратих писмо към всяка поръчка, да.

Не са скъпи нещата въобще, даже на митница няма да влязат, но просто много ги искам! :Д
И то не е грешен адрес, а липсва номерът тотално, веднъж ми се беше случило по вина на друг сайт, просто принтерът им ми изяждаше номера. И поръчката се върна обратно на тях, което не беше трагедия, защото беше в рамките на страната, ама сега има да я чакам...

Но това с пощата е идея, не знам дали нещата ще минат от там въобще, но нищо не пречи да опитам.

Общи условия

Активация на акаунт