Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 857
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Неви,в инстаграм я следя и vk.

# 196
Току що видях и аз, че не ми е пълен адреса за една от най-важните ми пратки от али. Pensive Името, пощенския код, квартала и улицата ги има, но не и номер на блок и номер на апартамента. Как ще ми пратят бележка тогава, че имам пратка в пощенския клон...

# 197
  • Варна
 Ако си в БГ ще ти звъннат. Аз на моите пратки не пиша адрес,а до поискване и номера на клона,от който искам да ги взема. Кварталната поща работи до 16.30,което автоматично значи,че няма как да си взема пратките тъй като съм на работа до 17ч. Затова си ги получавам в клон с работно време до 19ч. Тъй,че лелките ще ти звъннат спокойно.

# 198
Ако си в БГ ще ти звъннат. Аз на моите пратки не пиша адрес,а до поискване и номера на клона,от който искам да ги взема. Кварталната поща работи до 16.30,което автоматично значи,че няма как да си взема пратките тъй като съм на работа до 17ч. Затова си ги получавам в клон с работно време до 19ч. Тъй,че лелките ще ти звъннат спокойно.
Досега винаги са ми звъняли по домофона или са ми пускали листче в пощата, че имам пратка. Даже при първата поръчка отидох по-рано в пощата и там ми казаха, че никой няма да ми прати смс или да ми звънне. Сама трябва да си проверявам. Та се притеснявам, ако не ме намерят, че няма да си го получа. Relieved

# 199
Номер как точно е написано името в инстаграм,да се опитам да я намеря ?

# 200
  • София
Номер как точно е написано името в инстаграм,да се опитам да я намеря ?

@Jubilej

# 201
  • София
много сте писали, изчетох всичко, имам въпрос: Защо пазарувате от али в евро? така излиза в пъти по-скъпо...
Смятала съм ги многократно, при тях еврото е много скъпо, за това по-изгодно е в долари, да не кажа, най-изгодно.
Това което аз си поръчах е сън2, стерилизатор този едни клещи на Born pretty и много финен брокат за декорации.
стискайте ми палци скоро да започна да работя в салон, до сега само вкъщи взимам познати и приятелки.
Пускам линк към албума ми с нокти в фейсбук цък
Yum

# 202
Elasmen, само едно ще кажа - Уау! smile3501

# 203
Момичета ето нещо от мен Kissing Heart
http://prikachi.com/images.php?images/208/9222208X.jpg
Много са ми сухи кожите, дайте идея какво да ги правя. Мажа масло на Блускай поне по 3 пъти на ден, крем след всяко миене на ръцете, не ги режа, само избутване. Направо в чудо се виждам вече, дебели и твърди са и много ме дразнят, чак ми закачат като си пипам косата и полудявам!!!!

Гледам че обсъждате поръчките от Алито, аз най-после поръчах SunONE и ел.пила (от евтините) не ми се даваха много пари защото не знам дали ще мога да работя с нея. С гела лака съм почти ветеран, но искам да опитам изграждане и работа с гел. Спряла съм се на гела на Кани от Алито, обаче не знам какво още ми трябва. Форми, щипки? Базата за гел лак става за гела нали? Аз няма да правя цялостно изграждане, а по скоро поправка на някой счупен нокът. Не знам какво проклятие ме преследва, но сложа ли червен лак и веднага си чупя някой нокът Joy а го обожавам! Heart

П.П. Не мога да кача снимка през телефона, дано сега се вижда

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 12:04 от Bobinaaa

# 204
Аз нямам фейсбук и не мога да видя снимките. И понеже имаше по-горе предложение за инстаграм,ако има някоя друга интересна страничка там ,може ли да споделите?
Bobinaaa,няма снимка. 😔

# 205
споделям и моята страничка с чисто непрофесионални изпълнения Simple Smile цък
Като ви чета и се изкушавам да пробвам с лаково каре как ще са нещата :/ макар ,че рядко кисна гел лака ,а го махам с ел.пила . Колко време изкарвате с лаково каре ? По-малка трайност ли ще има маникюра?
по-късно ще споделя и няколко инстаграм акаунта,които следвам с идей и техники Simple Smile

# 206
Ако слагаш гел ти трябва праймър. Форми за изграждане и четка. За базата зависи, на Коди ми е перфектна и за гел.
Аз се прибирам в Бг и ще почвам в салон

# 207
  • София
Аз нямам фейсбук и не мога да видя снимките. И понеже имаше по-горе предложение за инстаграм,ако има някоя друга интересна страничка там ,може ли да споделите?
Bobinaaa,няма снимка. 😔
ето и в инстаграм цък

ShikeR  Благодаря Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 13:19 от elasmen

# 208
  • Paris, France
Благодаря за споделените страници във фейса. От таблета не мога да ги посетя, но довечера ще ида да ги видя от друг компютър.

еласмен, казаха ми, че е по-изгодно в евра, защото няма такса от кредитната карта за конвертиране. Затова и така пазарувам. Успех ти желая в новото поприще. Много хубави маникюри правиш.

Бобина, Поздравления за хубавите нокти и браво, че не режеш кожи! мисля, че в твоя случай химическо разтваряне на кожи няма да навреди. След баня, когато кожата е мокра и поразмекната, слагаш препарат за отстраняване на кожи и чакаш минута. Ако не са разтворени, чакаш още минута, но не повече. С мек избутвач с гумен или мек силиконов накрайник минаваш около кутикулите и над тях с лек натиск. Измиваш хубаво с топла вода и четка и колкото се махнало махнало. Може малко лимонов сок, лимонтозу или оцет да сложиш във водата за да деактивира по-бързо препарата ако е алкален. Ако ползуваш кисел миеш със сапун. Тази процедура я повтаряш на всеки 3-4 дни докато резултатът ти хареса и след това бавно увеличаваш интервала.

Забелязах, че евтините масла не разтварят кутикулите както ги разтварят Solar oil и Avoplex. Ако не ви се дават пари за тези масла, салицилова киселина от аптеката върши същата работа. Аз разтварям в спирт в съотношение 1:1, мажа с тънка четка кутикулите и отгоре мажа със зехтин или каквото имам. Стоя така колкото мога.

Обичах, зависи от дебелината на лаковото каре, ползуваната база и цветни лакове, площта на карето, дебелината на маникюра. Ако карето е вътрешно гелът и гел лакът издържат толкова, колкото издържат без каре, но ако са неразтворими, може и с каре да не се махнат, особено на порозни или полирани нокти. Веднъж сложих един китайски Лаке Рет върху каре и база на Гелиш и после 1 час не падаше, а с маркови лакове подобно творение е литнало след 5 минути. Също лош опит имам с лаковете на елит99. Ани в предишна тема ги нахвали и ми каза, че много лесно се сваляли а не като Блускай. Взех, че и повярвах. 15 мин в ацетон и още си седяха на нокътя. От тогава само на белеща се база ги лакирам. Аз не мога да пиля до чист нокът, защото имам неравни нокти и ме е страх. Пак пилех доста, де.

Повечето от нас правим лаково каре по цял нокът без свободен край. На повечето ни издържат маникюрите толкова, колкото и без каре. При белене или чупене в свободен край слагаме праймър или ултрабонд само там. Жертваме 1мм от свободния край, който и без това изпилваме при сваляне. Съветвам новите момичета в тукашната ми тема да слагат първоначално база и обикновен цветен лак за да виждат къде е покрито. Много начинаещи недоволстват в началото, че лакът им се забелва на третия ден и мислят, че е от карето. Пробват без каре и установяват, че пак се забелва на трети ден, само че не могат да го свалят  Joy hahaha по никакъв начин. После се научават.

За поправка на нокът кой знае какво не ти трябва. Формите за многократно вършат работа. Всеки гел седи на леко отчупено ъгълче, даже Sina/Lina/Tina в белите кутийки (ако не са го развалили. Реинфорсът също върши идеална работа. Аз не щипя само за едно ъгълче. Ако искаш да се учиш да удължаваш и градиш, тогава ти трябват хартиени форми. Камалия препоръчва златистите квадратни. Отдолу минаваш с телборд, защото не лепят добре и се отварят. Праймъри, кисели и ултрабонд в зависимост от геловете, но някои гелове държат и без тях. Зависи и от ноктите. База - Коди ако искаш да е вечно, 2 слоя белеща се ако искаш да махаш след 7-10 дена. Четки 4-5 или направо комплект. Кани геловете били хубави, но за желето трябва специална четка. На 44 страница в миналата тема съм дала линк към 2 праймера от али. Значи:

1) Gel brushes nail
2) Canni builder UV gel
3) Nail forms - има по 100 и по 500, вземи 500, защото по 100 не са на твърдо руло и се мачкат.

Ако искаш линк за нещо сме насреща

Камалия, супер. Не ви хареса Испанията нещо. Ти си талантлива и ученолюбива и ще успееш в това поприще. Успех ти желая и се радвам за близките ти, които сигурно доста пореваха. Представям си вече лай, доволно скимтене и въртеж на опашка.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт