Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 819
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
Ще го пробвам и аз това лаково каре, но с моите калпави нокти не знам колко ще издържи.

# 256
  • Враца
Незнайна, направи го само в средата на нокътя карето, не по целия нокът. Т.е. от всички краища да имаш контакт на нокът с базата на гел лака. Така няма да имаш проблем с издръжривостта, а ще сваляш по-лесно. Wink

Моята пила е такава:

Не съм я ползвала за нищо друго освен за махане на топа, за да кисна с ацетон. Не знаех, че става за педикюр. Невена светни ме как да я ползвам, нямам идея. Ааа, и веднъж съм си полирала ноктите с нея (с този пухкавия накрайник), когато тествах суит сити белещата база. Wink

# 257
Сега и аз се лакирах,като този път внимавах повече да не се омазвам и въпреки това май пак има тук-там,но за втори опит не е зле. 😃 Трябва да си купя масло за кожичките. Срам не срам,ще покажа. Приемам критики!

Използвах база на Елит99,след това по два слоя гел лак Bling,розовия е с номер 128,а другия 107,след това топ без лепкав слой на Елит99 (по препоръка за топа на Невена 😊). След стикерите само на тях по още един слой топ лак. Ако някой иска линк за лаковете,ще пусна. Продавача беше коректен и дойдоха доста бързо.

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 16:36 от Anyyyone

# 258
Сега и аз се лакирах,като този път внимавах повече да не се омазвам и въпреки това май пак има тук-там,но за втори опит не е зле. 😃 Трябва да си купя масло за кожичките. Срам не срам,ще покажа. Приемам критики!

Много красиво, а това с печат ли го направи?

# 259

Деси, за мене черния петък е утре. Вика ни с ММ класния на сина ни  Joy. Какво си търсиш? Никак не харесвам базата/топ на СНБ. Влез в сайта на Блускай и виж цените! Съжалявам, не мога да помогна.

Харесвам хумора ти 😉
Не си търся нищо от СНБ. Получих мейл, за черен петък при тях и понеже съм харесала някои неща от Блускай реших да питам дали правят и те, за да изчакам.

# 260
Daniela B.,не е печат,стикер е. Мислех си,че са ужасни и се чудех защо съм ги поръчала изобщо,но така не изглежда зле. 😃
Яд ме е,че не се сетих по-рано да си поръчам и коледни стикери,сега може и да не дойдат до Коледа,та ще купувам от тук ако намеря.

# 261
  • Paris, France
Ениуан, жесток маникюр! Идеално си се лакирала и много са ти красиви ноктите. Браво! Може би ще си поръчам стикери и аз, да се разкрася.

Камалияяяяя, къде си? Виж колко бързо излизат новите неща.

https://fr.aliexpress.com/item/TP-Double-clos-Constructeur-UV-Po … ;rmStoreLevelAB=0

Даниела, благодаря. Определено темата има нужда от хора като тебе. Ще видиш сама колко ще ти се втвърдят и подобрят ноктите като спреш да ги тормозиш и пилиш. А лаково каре правиш ли? Ти си била талантлива художничка. Аз чакам с нетърпение да се прибера, та Ферий да ме напечата. Обеща публично и ще я държим отговорна. Какво ли не правих, минавах печатите с бръснарско ножче, чистих, купувах лакове за печатаме и не ми се получава. Досега нито един печат не съм успяла са извадя от щампата на гумата или силикона, които толкова запилвах и спиртосвах.

По колко време стоите с маслото за нокти без да разтърквате?

Веднага разтърквам. В дните, в които съм без лак, както в момента, мажа с масло от жожоба, в което съм добавила масла от индрише (за по-добро лръвообращение), тамян, мира, дъбов мъх, пачули, невен, канела итн. С четка за зъби с мек или среден косъм хубаво четкам под нокти и кожа около ноктите. Ноктетата стават розовки и гладички. Като съм с лак гледам масло да иде под свободния край. Важно е, защото точно от там влиза вода в нокътя. Когато не се мажех редовно и се къпех дълго в гореща вода всеки ден ноктите ми ставаха меки като мокър вестник след баня. Само сутрин ми бяха твърди. Сега са твърди винаги. Спрях да се кисна, къпя и ексфолирам всеки ден и започнах да се мажа с оцет преди къпане, което вече е максимум веднъж седмично. Резултат - твърди нокти и прекрасна мека кожа, която вече и от лосион няма нужда. Ежедневен душ, вече само веднъж дневно и много масло. От непрекъснатото миене с алкални сапуни и гореща вода ръцете ни стават на парцали.

Майка Зайка, имам като апарата на ферий и без проблем запилвам топа с него. Даже до база съм пилила. Твоят е стар и може би приставките са затъпени. Продават ли се още приставки за него? Само за едно запилване на топ аз ел. пила не бих купила. С груба 100-180 пила се запилва много бързо. Ел. Пилата, която ми показа ще стане за запилване без проблем. На педикюр обаче се скапва мотора. Имай предвид, че приставките ще ги купуваш отделно. За изпилване не гел-лак ти трябва синия керамичен царевичен кочан, за гел - зеления. С Цилиндър става лесно, но той е с голям диаметър и като нищо ще скапе мотора. Предимството на ел. пилата е, че в нея могат да се слагат универсални борове с диаметър 2.36мм. В купешките апарати не са стандартни. Имам две пили от Лидъл и боровете за едната не стават за другата.

Ферий, в книжката е обяснено  Mr. Green. Аз започвам с голямата присттавка, която е леко вдлъбната по средата. Пети, странична външна част и отпред. После с големия конус отдолу междупръсти и стъпали, под големия пръст, под малкия, но много леко, защото жули. С нея махам мазоли и удебелена кожа по външни страни, ако са груби. С тънките овални приставки се минава между пръстите, под тях, около нокът, кутикули и по-тънки мазоли и удебелено. С дисковете минавам отдолу за да полирам и накрая с фелтовата бяла мека приставка. Ако ноктите са груби и гъбясали се изтъняват с конуса - големия груб. Ако са тънки и неравни пак може, но леко. След това се заглаждат с грубия диск, финия диск и полират с фелта. Поиграй си и ще разучиш. Интуитивно е. Работиш в посока, в която ти е удобно. Ако нагрубяваш нокти за поставяне на гел, работиш само с грубия конус или вдлъбнатия варел и винаги, задължително, САМО в една посока.  Винаги на сухи крака, никога след баня. По приставките има пластмаса и не могат да се стерилизират. Скапах няколко. Допълнителни се закупуват чрез сайта Бушона. Получават се в София, до Александър Невски.

Деси6, ясно. Ако видиш нещо интересно, пускай линк, да не изпуснем  hahaha.

Hug

# 262
Ейй Невена,от теб това не е комплимент ами направо не знам! Много благодаря. Те ноктите са ми добре,но аз все ги режа късички заради бебка и не мога да им се радвам много. Това им е макс дължината,която нося. А и ги чупя,та не са много равни,но няма начин. Аз съм много доволна от стикерите. А ако ви разкажа първия път каква борба беше! 😂 Викам си това никога повече няма да го пипна,а то било елементарно,бързо,лесно,интересно и красиво. Та сега често си лепкам.
Мерси още веднъж на всички. Като се заредя с още цветове ще правя и аз красоти почти като вашите. 😊

# 263
  • Paris, France
Скрит текст:
Ейй Невена,от теб това не е комплимент ами направо не знам! Много благодаря. Те ноктите са ми добре,но аз все ги режа късички заради бебка и не мога да им се радвам много. Това им е макс дължината,която нося. А и ги чупя,та не са много равни,но няма начин. Аз съм много доволна от стикерите. А ако ви разкажа първия път каква борба беше! 😂 Викам си това никога повече няма да го пипна,а то било елементарно,бързо,лесно,интересно и красиво. Та сега често си лепкам.
Мерси още веднъж на всички. Като се заредя с още цветове ще правя и аз красоти почти като вашите. 😊

Аниуан, моля, но не беше комплимент а констатация  Grinning. За мене сегашната дължина е средна към дълга. Бих ги квалифицирала като дълги. Аз по-дълги от показаното не търпя. Не се прави почти като нас и особено мене в никакъв случай! Грозно е  Joy. Така, както си се направила е идеално. Аз нямах успех със стикери или друго. На по-късен етап, догодина, може би, ще ви помоля всички вас, които сте по-напред с материала да ми обясните по-подробно как се действува и да ми разкриете тайните на декорациите. Също и списък на необходимото с линкове, разбира се. Имам голяма молба към тебе. Би ли редактирала поста със снимката добавяйки марките и имената или номерата на ползуваните цветове? Така всички с липсващо въображение ще можем да получаваме готови идеи за стилни маникюри. Обожавам светло ярко и студено розово.

# 264
Разбира се,сега ще добавя инфото.
Всъщност розовия лак нещо се е сгъстил,но за сега все още става за употреба. Това са ми двата единствени гел лака за момента. Аз съм била с по-дълги,но сега и аз отвикнах и не мога да търпя,направо ми пречат. Пиша от телефона и не мога да скрия текста,но ще разкажа какви премеждия имах първия път със стикерите. 😃 Лакирах се,избрах едни пера за декорация и започвам да лепя. Четох на картончето им,че се топят във вода и после махаш хартията и лепиш. Викам си ся вече ще имам супер якия маникюр! Даже и на краката на палеца приготвих. Слагам аз първото във вода,след малко се отлепя от хартията и аз тръгвам да лепя и си мисля,че прозрачното фолио,което е от горе ще се махне като го сложа на нокъта. Да ама не! Тогава си казвам,че явно така трябва да бъде и пробвам да сложа топ,обаче те стърчат едни ръбове,чудо! 😂 Е ходих си така два-три дни,но на следващия път реших да погледна в ютуб как по дяволите се правят тия декорации. Било толкова просто-това фолио от горе трябвало да се махне преди да потопиш във вода! 😃 Втория опит вече беше успешен. Даже за да не забравям си махам направо на цялото картонче фолиото,после само си изрязвам,топвам и след 2-3 секунди се отлепя и слагам където искам. Та така,чак ме хвана срам как може да не се сетя да пробвам така,но като не знае човек.

# 265
  • Враца
Невенка, мерси много, душа за разясненията за пилата. Изобщо не съм и чела ръководството, хахахах.
Днес си купих масло за нокти и кожи на Евелин 8 в 1 и пише, че е добре да се ползва и когато сме ползвали продукт за нокти с формалдехид, та сега съм си обещала, че почвам редовно, че сега все забравям. Иначе е с чисто арганово масло, масло от авокадо и масло от бадем. Мирише хубаво.
Неуспехът ти с печатите съм почти сигурна, че се дължи на силиконовия тампон. Покажи ми какъв е твоя. Аз имам един от около 10 години на Конад, все още само с него печатам. Поръчах миналата година един прозрачен от Али (точно заради прозрачността), нооо много трудно пренасям върху него лак, независимо дали е обикновен лак или специален за печати. Просто самия силикон е много един такъв гладък и лигав. Ако тампона ти е читав ще ти напиша стъпка по стъпка как да успееш, да се порадваш и ти на шарени ноктета. Wink
Иначе като си в БГ мърдане няма, идваш на маникюр във Враца, тогава ще съм почнала и в салон надявам се и ще съм станала профи, хахахах. Simple Smile

# 266
Даниела, благодаря. Определено темата има нужда от хора като тебе. Ще видиш сама колко ще ти се втвърдят и подобрят ноктите като спреш да ги тормозиш и пилиш. А лаково каре правиш ли? Ти си била талантлива художничка. Аз чакам с нетърпение да се прибера, та Ферий да ме напечата. Обеща публично и ще я държим отговорна. Какво ли не правих, минавах печатите с бръснарско ножче, чистих, купувах лакове за печатаме и не ми се получава. Досега нито един печат не съм успяла са извадя от щампата на гумата или силикона, които толкова запилвах и спиртосвах.

Не, без лаково каре, не бях чувала че съществува изобщо, ще пробвам следващия път, но без ултрабонд се притеснявам да не ми се забелят краищата, та ще видим. Иха, не ме разсмивай... нямам нищо общо с художниците, като цяло съм с две леви ръце, голямо рисуване падна...може би за 4 пръста половин час Rolling Eyes С най-голямо удоволствие бих нарисувала ноктетата на която поиска, стига да сте ми наблизо и да имате търпение Grinning

# 267
  • Варна
 Даниела ако в момента ти дължи лака без ултрабонд ще държи и с карето без да се налага да ползваш.
     Мнооого ми харесва темата напоследък. Не пиша,но ви чета  Hug. Страхотни маникюри показвате всички. Това българката си е роден талант убедила съм се....

# 268
Даниела ако в момента ти дължи лака без ултрабонд ще държи и с карето без да се налага да ползваш.
     Мнооого ми харесва темата напоследък. Не пиша,но ви чета  Hug. Страхотни маникюри показвате всички. Това българката си е роден талант убедила съм се....

Принцеске, ще се радвам да е така, и моите нокти да се почувстват все едно са на спа Grinning, че толкова мъка са видяли ...

# 269
  • Варна
 В общи линии и моите са видяли какво ли не....Като се започне от лакиране с бруталния Блускай,който се белеше на 3-тия ден  #Cussing out,пилене на плочката,кисел праймер абе...голям идиот съм била  Laughing. Откакто Невена прописа в темата и Над и Камалия ме светнаха за Коди се родих  Hug Hug Hug. От март месец непрекъснато съм с гел лак,сменям на две седмици и като го сваля все едно съм била лакирана с обикновен такъв.

ferriy Евелин 8в1 маслото бива,но гранясва. Аз си се плескам здраво,но поне два месеца отива и накрая почва да ми мирише. Сега съм взела едно на Сали Хангсен и забелязвам,че откакто го ползвам кожи не ми растат  newsm78. Преди побутвах  преди маникюр и мажех с ремувер,но от два месеца не виждам нужда.

Общи условия

Активация на акаунт