Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 660
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • Den Haag
Благодаря ви момичета 🤗🌸
Шкафчето за сега не ми е малко има още много място в него Simple Smile
За формите за многократна съм си поръчала, но дали да не поръчам и едни за еднократна, че е трудно на къси нокти и омазвам яко.

Моля за линк към еднократни форми от които сте доволни Simple Smile

# 571
  • Враца
Диана, забравих да кажа, че много уютно и хубаво си спретнала ателиенцето си (така звучи по-профи, отколкото стая Wink ). Много доволни клиенти ти пожелавам! 😄

Невенка, нарочно ги снимах нейчъръл ръцете, да видиш, че наистина имам кожи, хаха, дразнят ме разбира се. Ще ги пробвам със салицил и спирт, но след като сваля лака другата седмица. До тогава ще мажа с олиото на Евелин (в съдържанието пише някакъв ацид, което означава ли, че е кисело?).

Над, Принцеске, чакам да кажете стикерите между две бази ли ги слагате, или само върху база и отгоре топ?

# 572
  • Paris, France
ферий, асид щом има е кисел, да. за салицила кожата трябва да е кисната във вода преди да нанесеш.

диана, тези идват за 10-15 дена. залепят се добре, без нужда от телборд. Проблемът с тях е, че за разлика от многократните , които стават на всеки нокът на тези усмивката трябва да се изрязва ако естествената не е заоблена. Стават и на огромни палци на краката. За лакиране на къс нокът поставяш формата така, че върхът да гледа надолу. Можеш и алуминиево фолио да слагаш между нокът и кожа.

# 573
Диана, прекрасно местенце, пожелавам ти да ти стане малко един ден от много клиенти :*

AnyyyoneМного красиви нокти, защо да те е срам?

И аз да си покажа ноктите, търпя критики, имам каре на средното пръстче и на кутрето, да видим колко че издържат, на дясната ръка всичко опада, но ги поправих.

Неви, когато имаш време, и ако все още важи, може да ни разкриеш малките тайни за епилирането и ексфолирането Flowers Rose

# 574
  • España (Плевен)
Охх, да седна и аз най-накрая  Crazy Blush
Първо на почерпя за мое здраве с едно червено вино (тъй като си е време само за винце)..  Mr. Green Wine Glass
"Честит Имен Ден на мен"

Днес като подарък ми дойде и лампата, поръчана на 11.11 - Колко съм щастлива!  Party
Но все нямам време да седна да поръчам и лаковете. Реших да са от Коди. Предната седмица прегледах страницата на Kodi Professional и си отбелязах нещата, който съм решила да поръчам (и по препоръка на Невена  Hug ), а те са:
• RUBBER BASE GEL 14 ML.
• RUBBER TOP GEL 14 ML.
• Minerаl сutiсle remover 15 ml.
• Acid primer 10 ml.
• Ultrabond (non-acid primer) 15 ml.
• Cuticle oil "SWEET SPICES" 15 ml.
• MIСRОGEL (LIQUID FOR STRENGTHENING THE NATURAL NAIL PLATE) 15 ML.
• Gel nail paint №2, №18, №34, №58
Кажете дали изборът ми е добър? И още нещо.. ми то ще ми трябват и четки за нанасяне..  Joy Joy
Препоръчайте ми, какви да си взема? И благодаря, за което...  Hug Hug Hug
Поръчах си Кокосово масло за ръчичките, но смятам да го използвам и върху косата си. С помпа е тубичката и смятам, че ще ми е супер удобно. 

Хайде оставям ви и да не се напиете с винцето..  Grinning  Наздраве! Лека нощ!

П.П. Диана, уникално Дом-Салонче си сътворила. Много ми хареса и ти пожелавам само усмивки от доволни клиентки!

# 575
  • Враца
Мерси за пояснението за киснене преди салицила, Неви. 🌼
Ето какво сътворих аз

Полирах ноктите на ММ хаха, харесаха му като усещане, но каза, че съм много груба и стискам силно пръстите му и, че ако така правя и като почна да работя няма да имам клиенти. Ми не мога да му полирам ноктите без да държа стабилно пръста... 🤔

# 576
Кате, да си жива и здрава, благодаря за винцето...мммм

Фейри, много нежни и стилни ноктенца Hands Ok Hand

# 577
  • на брега на морето
Честит Имен Ден на Кати! Hug
Темичката е не само полезна, но и все по-приятна от ден на ден. Hug
Ферий, много нежно и красиво! Ноктите ти ми приличат на моите.  Hug
Аз ползвам един кутикъл ремувър на Евелин, само че имам една кожичка, като малко стърчащо чопче, в страни от безименния пръст, мъничка, тъй в горния край, малко над средата на нокътя, мазах я  2 пъти и не пада. Още ли да я мажа? Пък не ми се ще да я режа с нокторезачката както правя обикновено, щото после пак ще израсте. Идеи?
Диана, ателието ти е страхотно!  HugМного доволни клиентки да имаш в него! bouquet
Майка Зайка,  честита лампа и лакчета! HugНа мен като ми дойдат няколко лака едновременно и се чудя с кой от тях да се лакирам, се лакирам с всичките наред- с по 2-3 цвята едновременно, редувам пръстите. Mr. Green Някой път са напълно безумни комбинации, хаха. Това беше преди, всъщност. Следващата ми работа ще е като секретарка pletka, та да мога по цял ден да се любувам на ноктите си, шегувам се. Simple Smile Hug

# 578
  • София
 ferriy- много красиво, страхотно. Камъчетата какви са? (в линкове ми говори, ако са купувани онлайн  Wink)

Мелина_3- Мерси, наистина не можах да реша с кой да се лакирам, та го оставих за утре.  bouquet

# 579
  • Paris, France
Кати, честит имен ден, мила. Да си жива и здрава, засмяна и щастлива. Честита лампа. Наздраве. Черпя и аз виртуално за моето Кати, което на 27 пък има рожден ден. Четки, пили за полиране и матиране и избутвач за кутикули или дървени пръчки, може би. Не зная дали в коди имат. От али пристигат бавноооооо. Ще ида да видя дали Коди нямат, та да ги вземеш от там. Принцесата е специалистът по продукти на Коди за калпаворски нокти. Нека тя да каже добре ли е. Погледна ли палитрите на страницата на блога? Там цветовете са поне по-истински.

ферий, страхотно се е получило.  bouquet. Не мога да нося камъни, закачат ми се в косата, но обожавам да ги гледам.

Даниела, жестоко е червеното. Кой номер е? Казвай бързо! Много е елегантен маникюра. За ексфолирането вече писах. Мажете с оцет, седите половин час, отмивате, алкален сапун, отмивате, сапун и търкане с овесени трици или ситната бяла захар (не пудра) от Лидъл. За епилацията ме мързи. Аз се епилирам с бабешката халва - наполовина лимонов сок и вода и захар колкото поеме. Варя и като вземе да прави дебели мехури свалям от котлона. Поставям гореща на талкирана или напудрена с нишесте коже в посока, обратна на посоката на растеж на косъма. Изчаквам и залепям кухненски парцал, ленти от стар чаршаф или специални и дърпам, пак обратно на разтежа. След епилация мажа със смес от аскорбинова киселина и папаин и наистина космите растат по-тънки и по-бавно. Тази халва маха идеално черни точки на носа и около него. За махане на черни точки талк или нишесте не се слага. След отлепяне веднага се стиска за да излезе остатъчната мазнина от порите. Тя е размекната от горещината и излиза много лесно. Може да се повтаря до безкрай ако има останали косми или черни точки. Вече нямате извинение за косми по пръстите  Joy. Нито за мустаци и стърчащи от носа косми  hahaha. Препоръчвам нишесте а не талк, защото четох, че предизвиквал рак талка. С талк се правя от 30-35г, ама знае ли човек.

Мелина, стърчащата кожа става все по-твърда и трябва да се изреже, че иначе може да повлече жива кожа и да разрани. Режа с клещи или ножичка

# 580
Невена много благодаря за информацията!
Скрит текст:
да разбирам, че халвата спокойно може да се използва за бакембарди така ли, че имам проблем с тях и никога до сега не съм се осмелявала да ги махна, за да не стана копие на ММ
Честит имен ден на всички Катета с ден закъснение!
Честито и на всички за новите придобивки! Много здраве и прекрасни маникюри пожелавам!
Диана местенцето е много уютно, успех!
Страхотни маникюри показвате всички, продължавайте да снимате и да се хвалите, най-обичам като има.нов отговор и да е придружен от снимка.

# 581
  • Варна
  Кати това,което си подбрала от Коди е ОК. Единствено ми се ще да те посъветвам да не вземаш големи разфасовки база и топ ако ще ги ползваш само за себе си и евентуално за някой дружка. Базата на Коди след коло 6-8м. се скапва и става на парцали. Моята 12мл. разфасовка стана на нищо,а е пълна повече от 2/3. то за това време я съм се лакирала 15 пъти я не.

Освен това вземи и течност за сваляне така и така ще поръчваш както и римувер за кутикули.

Имай предвид,че цветните им лакове изискват почти никакъв първи слой при лакиране все едно лакираш върху база без лепкав слой иначе бягат от кутикула и свободен край като за световно.

ferriy нали знаеш,че моите нокти са калпави  Laughing та винаги се презастраховам  Laughing. Стикери лепя върху цвета без да махам лепкавия слой/то бялото ми на Азур нямало  Laughing ма кой да разбере Laughing/ отгоре запечатвам с база и после топ. Знам,че не е правилния протокол ама парен каша духа. На дъщеря ми ги слагам само с топ и то тоя без лепкав слой на Коди и не мърдат ама то нея и с блинг да я лакирам нищо не мърда по месец.

Дияна прекрасно местенце си си направила  Hug.  Ако някоя мама си спретне подобно уютно салонче във Варна да свирка  Laughing. Ще съм и първия редовен клиент  Joy ама...ще трябва да обещае да не ми пипа кутикулите  Embarassed.

# 582
  • Враца
Хейй, Кате, честит имен ден, забравих снощи, много ми се спеше след лакирането. Жива и здрава да си! 🌼

Невенка, ММ е роден на 27-ми. Wink Да са ни живи и здрави! 🌼

Майка Зайка, ето това са камъните:
KADS 600pcs Fashion AB Color Glitter Diamond Super Flash Gems 3D Rhinestone for nail accessories for nail decoration
 http://s.aliexpress.com/UFzMB7zI
(from AliExpress Android)
И това:
KADS 1000pcs/pack Mini Beads Silver Steel Ball Charms 3D Rhinestone Decorations Nail Art Supplies For Nail Accessories
 http://s.aliexpress.com/3YZfquiA
(from AliExpress Android)

# 583
  • На плажа
Скрит текст:
Охх, да седна и аз най-накрая  Crazy Blush
Първо на почерпя за мое здраве с едно червено вино (тъй като си е време само за винце)..  Mr. Green Wine Glass
"Честит Имен Ден на мен"

Днес като подарък ми дойде и лампата, поръчана на 11.11 - Колко съм щастлива!  Party
Но все нямам време да седна да поръчам и лаковете. Реших да са от Коди. Предната седмица прегледах страницата на Kodi Professional и си отбелязах нещата, който съм решила да поръчам (и по препоръка на Невена  Hug ), а те са:
• RUBBER BASE GEL 14 ML.
• RUBBER TOP GEL 14 ML.
• Minerаl сutiсle remover 15 ml.
• Acid primer 10 ml.
• Ultrabond (non-acid primer) 15 ml.
• Cuticle oil "SWEET SPICES" 15 ml.
• MIСRОGEL (LIQUID FOR STRENGTHENING THE NATURAL NAIL PLATE) 15 ML.
• Gel nail paint №2, №18, №34, №58
Кажете дали изборът ми е добър? И още нещо.. ми то ще ми трябват и четки за нанасяне..  Joy Joy
Скрит текст:
Препоръчайте ми, какви да си взема? И благодаря, за което...  Hug Hug Hug
Поръчах си Кокосово масло за ръчичките, но смятам да го използвам и върху косата си. С помпа е тубичката и смятам, че ще ми е супер удобно. 

Хайде оставям ви и да не се напиете с винцето..  Grinning  Наздраве! Лека нощ!

П.П. Диана, уникално Дом-Салонче си сътворила. Много ми хареса и ти пожелавам само усмивки от доволни клиентки!

Кате избора ти е правилен,но наистина нямаш нужда от толкова големи база и топ.И това,което си избрала за гел лак,всъщност са гелови бои.Тези на Коди са без лепкав слой и се махат само с пилене,а и не стават за цялостно лакиране.Избери си от основната палитра цветове.
Принцеске аз имам доста лакчета на Коди,само един ми се отдръпва от кутикулите,всички други са просто перфектни.
А ваденките слагам върху един слой бял лак на Коди,след като се изпече минавам набързо целия нокът с ултрабонд и слагам база,но някаква по рядка,не на коди.Пека 10сек. и след това ваденката.Намествам и когато е готова пека 1мин.Минавам след това с база-пека,топ-пека и не мърдат Simple Smile
Тези твърдите ваденки се награвят със сешуар,аз имам такива,но не смея да сложа от тях да не вземат да паднат бързо.Използвам си старите добри меки ваденки Wink

# 584
  • España (Плевен)
Добро утро!  Coffee
Много благодаря момичета!
Невена, твоето Кати да е здрава, щастлива и късмета да е винаги с нея!  love001
Четките мисля да поръчам от Амазона, но просто не знам кои ще ми вършат добра работа.
От Али миналата седмица съм поръчала: гумен избутвач за кутикули + дървени, пила в няколко стъпки и блок пила за шлифоване на плочката (надявам се, че не съм объркала  наименованието им  Rolling Eyes ).
Принцеса, ще те послушам за разфасовките на базата и топа... Peace Много благодаря за съвета. Мислех, че е по-изгодно с ГОЛЕМИТЕ количества, но не било така...  Laughing Laughing
И нещо ме накара да се замисля дали да си закупя цветните лакове от Коди...  Хмм  newsm78

Както казах, аз не бързам. Имам цялото време на света. Доволна съм!  newsm10
Приятен ден, момичета! Усмивки да има повече!

Общи условия

Активация на акаунт