Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 639
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
 Аааааа супер са им цветните лакове в никакъв случай не искам да те разубеждавам. За НЕкитайски цветен лак са си и на супер цена. И аз искам още цветове ама ще е след нова година,че вчера чернояетъчно пак изпразних картата за глупости  Laughing

# 586
Диана, много е свежо. Може и нищо да не слагаш по стените . Но ако искаш да има нещо може реклама на продуктите, с които ще работиш . Аз бих сложила от тези рамките с разни надписи с мисли, цветни. Или снимки на любими места по света. Много ми харесва как е станало.

# 587
  • София
Моля спешно за помощ.  Докато си правех лявата ръка, четката на базата на Блускай се вкорави. Сега не мога да си направя другата ръка. Базата става на черти. С какво да я почистят, за да омекне? Базата е нова, няма и два месеца и съм се правила 3 пъти с нея.

# 588
Слънце? Ползвай друга четка...

# 589
  • София
С друга четка
Още ми я няма лампата.....

# 590
  • София
Даа... Явно е от слънцето,  че на остъкления балкон се лакирах. Добре,  че при чистката старата база и топ на Голден роуз не ги бях изхвърлила, та се довърших. Сега как се оправя тази четка.  Между другото, докато се усетя, и четката на топа стана на камък. Simple Smile

# 591
  • Враца
Да не си ги слагала в обсега на лампата и да са се опекли? По принцип накисни ги в ацетон, но не вярвам да се оправят.

Дани, Принцеске, благодаря за водните стикери. Дани, много са гадни тези плътните стикери, аз не бях правила с тях и не знаех, че са такива. До преди това имах само на борнПрити и мислех, че всичките са такива. А колко много си поръчах на тази фирма с дебелитееее.... 😬

# 592
  • Den Haag
Благодаря ви още веднъж момичета за хубавите думи и за съветите 🤗🌸😘

Днес ще махам лака и ще ги оставя до утре без лак. Мисля да ги мажа обилно с масла и кремове днес. За сваляне ще пробвам едни силиконови накрайници, тук ги бях видяла и мисля да седя с тях 20 минути. Дали е достатъчно?

Да споделя за маникюра ми, който беше направен миналата неделя. Направих го без да надрасквам с пила повърхноста на нокътя, нанесох: праймер, база, два цвята лак и един топ. Всичко беше ок до вчера вечерта, забелязах, че отстрани се е отлепил по дължината на два нокътя. Изрязах отлепеното за да не ми закача.
Ще добавя снимка на орязаното отмен, въпроса ми е на какво може да се дължи това отлепяне? Дали защото не съм надраскала нокътя или може да е друга причината?

# 593
Лакиране само на закрито и по нощите за да не ни се опекат лаковете Grinning

# 594
  • Den Haag
Лакиране само на закрито и по нощите за да не ни се опекат лаковете Grinning

Ами аз лакирах вечерта, но бях отворила леко прозореца, може ли да е от влагата?😊

# 595
Диана не говоря за отлепването а за втвърдените четки.

# 596
  • Den Haag
накиприх се Simple Smile

# 597
Аз ходих на разходка и пазар,минах до Лилито и си взех олио за кожите на Евелин,че имаше само такова и още едно за 2 лв на неизвестна марка. Иии понеже гел лаковете не ми харесаха,си взех един обикновен лак на Голдън роуз,ice chic се води,301 е цвета,електриково розово.😍 Ще пробвам с него да си направя следващия път,че много ми хареса,а ви четох ,че може и с обикновен.
Взех си и пудри със захарен ефект,ама ще чета как се слагат,че не знам.

# 598
  • Paris, France
Mariya, може за бакембарди, разбира се. Само трябва да си защипеш косата и да внимаваш да не залепиш коса по кола маската. Ако залепиш, не е страшно. Просто отмиваш с вода. за разлика от кола маската от колофон и восък или парафин тази се разтваря във вода. От главата до петите се епилирам с нея. Даже кутикули маха. И белеща се база маха супер лесно. Намазваш, от горещината гелът омеква, залепяш парцал и внимателно обелваш. И за косми в уши става, и за косми в носа. Ето пример нагледно:

https://m.youtube.com/watch?v=XcfpamcGjtk

Долу горе така я правя, но в носа дървени клечки не пъхам, защото може да се отчупи парче. Правя вътрешността на носа с тънка дръжка на метална лъжичка за кафе. Предварително с пръст слагам малко нишесте вътре. Аз правя голямо количество в тенджерка. Важно е съдът да е дълбок, че иначе балоните и пяната излизат навън.

диана, омазала си кожа най-вероятно. Лакът ти е поставен буквално до кожата. И на мене ми се е получавато такова нещо, дори с праймър. С опит спря да се забелва лака. По-тънки слоеве се правят.

Майка Зайка, това е изпечен гел. Нищо го не оправя. Геловете не се излагат на слънчева светлина нито се държат пред ув лампа. Аз се пека доста далече от мястото, на което се лакирам. Лакирам винаги на сянка. В салоните витрината е облицована с УВ филтриращ филм.

Кати, за четките ще погледна. Пускала съм линк към комплект от 15 четки. Потърси в али или амазон 15 nail gel brushes. Има ги и в амазон мисля. За базата на Коди - ултрабондът и базата съдържат 2 вида метакрилат. Единият започва да кристализира на температури под 18°С и с времето да прави парцали. Ултрабондър е по-течен и това се случва по-рядко. Решението е да не се оставя на температури, по-ниски от 20°С. А това не винаги е възможно. Гел-лаковете са капризни и не обичат студ или горещини, влага и слънце. От последната среща се прибрах с една база на Коди. Не е моя, взех я на лечение у нас. Сгъстена беше ужасно и на топка около четката. Притежателката не отоплява жилището си и проветрява непрекъснато. Сложих шишето на парното в стаята на сина, като под него поставих дебела хавлия. Веднъж на 2-3 дена разбивам, защото е ужасно гъста. Миналата седмица отворих и о, чудо, парцали и сгъстено няма. Момичето си я взе и засега била добре. Посъветвах я да я затваря в найлон и да я държи в килера до бойлера или най-топлото място. Веднъж кристализирал метакрилатът трудно се разтваря в гъстата база. Искаше ми се да изчакам един или два месеца за да видим дали е все още читава, но споделям сега за да може притежателките на сгъстени бази да ги пооправят. С белещата се база на Ферий се беше случило същото, защото явно е изстудена по пътя. Ферий писа, че се оправила.

Кати, ти живееш в топъл район и може би 14мл ще са ОК за тебе? Ако купиш мъничките, после трябва пак да плащаш доставка. Не знам.

Номер, аз правех укрепване с база на Гелиш и акрилна пудра. Писала съм в стари теми. Доволна бях ама много работа и печене. Маха се малко по-трудно с 2 слоя якригел лака. Доста хора са доволни и продължават да си го слагат,

# 599
  • Варна
 newsm78 Неви , а от жегата дали е възможно да се прецака базата? Моята определено не е стояла на студено. Цяла дивизия зиморничави сме в къщи и поде 20гр. едва ли е падала температурата ама лятото си беше баш жега. Тя е в шкаф на тъмно и уж по-хладно в спалнята ама.... Парно нямам ама климатика не се изключва.... newsm78 как да я лекувам пустата база?

Общи условия

Активация на акаунт