Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 545
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Paris, France
Молба към всички показващо маникюри - ако е възможно, бихте ли написали марките и имената или номерата на ползуваните лакове и евентуално топ. Така по-малко ще питаме а и получаваме идеи за маникюри.

Дес, супер маникюри, особено двта сини!

принцеске, издавай бързо кой е лилавия лак! Аз не говорек за обикновената база на Коди а за каучуковата. Обикновената не съм я виждала. Повечето дами със скапани нокти си я накупиха след като яко я нахвалих по прочетено от вас. Много рускини и украинки я хвалеха, но французойките не се интересуваха от нея поради това, че е гъста, стои дебела и се сваля с пилене. Разказах за принцесата и нейните лакови карете и микрогела и изведнъж системата стана популярна. А аз още не съм си купила нищо от Коди  hahaha. Без реинфорс не знам дали ще ти държи. На мене ми държи, обаче не си чувствувам ноктите меки. Ако ноктите ги почувствам меки ми се бели много бързо. При мене чувството на мекота означава отлепване и влизане на вода. Като са ми полирани и компактирани ноктите няма значение колко е мек лака.

Камалия, не може ли да се оплачат в полицията? В ЕО има защита срещу ментета.

Ив.елина, първата лампа е като моята и съм предоволна. Цената и вмомента е доста солена, като гледам и за 15лв повече я има в БГ. Потърси и при други продавачи! Има я винаги под 23€.

# 616
  • Варна
 Неви аз за обикновена база Коди не съм и чувала освен от теб. На сайта им има само каучукова,та нея имах предвид под нормална  Laughing. Нормална в смъсъл не пресечена като моята. Не съм имала проблем с нанасянето и никога,но ползвам четка ето такава https://ru.aliexpress.com/item/Nail-Art-Brush-Pen-Detachable-Met … 042311.0.0.7c1B9Y 1,3 или 4 имам и детайлната 5. Много си ги харесвам.

И..да си жива и здрава  Hug. Изкарах базата от шкафа и я дислокирах на една етажерка под климатика. Пипнах я по едно време и се беше постоплила. Няколко пъти от снощи насам разбивам по минута и четката вече не е с топче,а нормална  newsm78. Направо не е за вярване.   Сега имам база за поне 4-5г.  Joy

За меките нокти май не се изразих правилно...Ноктите ми сами по себе си не са меки,а лакът стои като гумен  newsm78. Като го натисна не остават следи,но го усещам еластичен. Странно е усещането. Дали може да е от двата пласта суит сити  newsm78. Днес се борих с розите на вилата поне 3ч. с гумени ръкавици и върху тях градинарски. Това е баш сауна за ръцете и ако е щяло да пада нещо да е паднало  Laughing.

Редактирах си поста със снимката  Wink.

# 617
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря, Невена, видях я въпросната лампа при един продавач за около 24 долара, но много малко продажби има на фона на другия, там са в хиляди. Уж се ровичкам в момента за лампа, но на сходна цена около 75лв.не намирам тук в БГ. Ако имаш идея моля за помощ.Брагодаря.

# 618
  • Варна
 Иве аз чакам моята от тук https://ru.aliexpress.com/item/Suelina-SUNone-48W-24W-Nail-Dryer … ;rmStoreLevelAB=1

имай предвид обче,че от твоя линк лапата идва от Естония за не повече от две седмици,а тая моята не се знае кога ще дойде. На 11.11 разликата в цената беше доста по-голяма, а и  поръчах два броя затова и ми се досвидяха.

# 619
  • Paris, France
ivelina, да, разликата между много евтините и скъпи лампи е в чакането, най-вече. За митницата си е малко и до късмет. За 10-15 лева разлика, обаче, аз бих си я взела от местен сайт заради по-лесните смени и изпращане обратно ако нещо се развали. Ето тук:

http://nailsbg.com/produkt/sunone-uvled-lampa-2448-w/

Мисиндия беше показала сън9 в този сайт. Но, ако можеш и искаш да чакаш, али е добър избор. 30€ не бих дала точно в али, когато в момента в Европа такава лампа се намира за 35-36€ и я носят на другия ден. Когато купих моята миналата година от този продавач, тук струваха 45€ а аз я купих за 24€. Сега цените тук доста паднаха. Успех и те чакаме с нетърпение да се похвалиш.

мис индия, ако четеш, купи ли лампата? Чакаме те да се похвалиш.

принцеске, радвам се за базата. Много хубава новина. Днес ми донесоха още 2 бази за лечение  hahaha. Ако проработи, можем смело да го препоръчваме. Ще взема да отворя един санаториум за гел-лакове Mr. Green. Недей да разбиваш толкова скоро. Оставяш я поне 2-3 дена БЕЗ да я отваряш, разбиваш или пипаш. Разбиваш енергично 5-10 минути, защото е много гъста. Отваряш и и се радваш  Grinning. Обокновената база на Коди, тази, която тук ползуват масово в салоните е в черно, матово шишенце с четка и е комбинирана с топ. База и топ в едно. Нея имам предвид като пиша обикновена. Преди няколко години нямаха каучукова. Тя се популяризира тук благодарение на твоите писания  bouquet, които превеждам, стараейки се да е разбираемо. За да няма грозни нокти.

Кати, ако четеш, най-добре си вземи база и топ, каучукови, от 14мл. Нямат четки, но ще ти стигнат за идните 2 години. И без това четките на 8 и 12мл никак не са хубави. Погледни четките, предложени в по-горни постове!  Hug

# 620
  • София
Мнооого интересна идея, смятам и аз да пробвам да печатам с пигмент Simple Smile
https://instagram.com/p/Bb9Ns8Ijp0M//

# 621
  • Paris, France
ivelina, виж какво намерих! Подобрена версия на Сън1- Sun1s. Новата версия има екран, копче за 10 сек вместо 5 в старата и бутона за смяна на мощността е с програма за постепенно увеличаване на интензитета за да не пари (програмата 99s в Сън2, Сън3 и Сън4). С 30 лампи си е. Понеже е нова и няма отзиви цената е много ниска. Това направо е находка. Ще дойде бързо, защото първите нови лампи продавачите гледат да се получат бързо за да имат хубави отзиви. Бих си я купила веднага ако нямах Сън1. Само внимавай да е с EU plug като избираш и помоли да я тества! Успех и чакам с нетърпение отзивите ти.

https://fr.aliexpress.com/item/Sun1S-Nail-S-che-24-W-48-W-LED-UV … ;rmStoreLevelAB=3

14-17 дена доставка  Grinning

над, и без пигмент бих печатала ако можех.

принцеске, белещите се бази, колкото по-дебело ги нанасяш, толкова по-мек се усеща маникюра и толкова по-лесно се белят. Там всичко е наопаки. Аз слагам само един тънък слой, защото като сложа два седи меко и се бели. Съветвам момичетата, които нямат проблем с трайност, но свалят трудно да слагат втори слой. Обикновено има ефект  Mr. Green. Ако искаш да седи твърдо и изравняване слагаш един слой белеща се и отгоре един тънък слой Коди гумена.

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 18:58 от Nevena Virolan

# 622
взех си лампа SUN9XPlus,  36W, 18диода, но не знам колко време да пека лака

# 623
  • Paris, France
Последното ми коди/база/се скапа от жегата.Стана на вода,не се изпичаше въобще.

Oт горещина всички гелове се втечняват. А сега каква е? Може би от втечняването не са се задържали фотоинициатори по четката? В такъв случай слагам в кърпа, найлонов плик и в хладилника за 30-40 мин на най-горния рафт за яйца, на вратата. Там е най-топло. Вадиш на всеки 10 мин, разбиваш и проверяваш дали се е посгъстила.

дидинка, започни с минута база, 2 мин цвят, 3 мин ако е тъмен или брокат и 3 мин топ. Тънки, тънки, никакви слоеве правиш за да се изпича. Честита лампа и със здраве да си я ползуваш!

# 624
  • España (Плевен)
Кати, ако четеш, най-добре си вземи база и топ, каучукови, от 14мл. Нямат четки, но ще ти стигнат за идните 2 години. И без това четките на 8 и 12мл никак не са хубави. Погледни четките, предложени в по-горни постове!  Hug
Чета, чета..  Mr. Green Mr. Green Не ви изспускам, само дето нямам, какво да Ви покажа.
Благодаря, Невена, ще взема голямото количество...  Peace Hug

Аз лампа взех от този - Магазин:Riverstone Henley  - пристигна ми за 2 седмици.

В Алито имам купон от 2$ - подарък от Магазин:NICOLE DIARY Official StoreParty  Heart Eyes

# 625
Невена, много интересни неща разказваш за лечението на бази и прочее Simple Smile
Аз нямам подобни случаи с повреди, но имам избухнал обикновен лак. Беше се сгъстил, утаил или не помня какво точно, разбих го, може би минаха 15-20 мин и малко преди да се лакирам избухна на масата, шишето се пръсна на парчета, едва изчистих.

За епилация на лице, не бих си причинила нищо друго освен трайно обезкосмяване с лазер или фотоепилация. Но преди това задължително изследване на хормони, според мен може да има проблем с андрогените.

# 626
  • София
Лакирана съм с новата белеща се база Стриплак, цвят отгоре нюд,до сряда ще съм с него че имам бизнес среща,след нея ще мисля и правя декораци.

# 627
  • София
ето и аз как се спретнах вчера, бях изрязала всичко до дъно и си сложих акрил, да се упражнявам, че ще го забравя  Laughing

черното е на Блускай, бежовия е някакъв китайски Yanail или нещо подобно

# 628
  • София
Лакирана съм с новата белеща се база Стриплак, цвят отгоре нюд,до сряда ще съм с него че имам бизнес среща,след нея ще мисля и правя декораци.
Обикновена основа сложи ли? Много трудно се маха без основа!

# 629
Kissing FaceЗдравейте момичета, чета ви, не пропускам нищо.

Много красиви нокти Еласмен, Мама, Деси, Принцескее обичам да черпя идеи, продължавайте все така Relaxed

Неви, относно снимките и аз съм за това да казваме с кой цвят, как и т.н. Моят червен лак е на Pretty gel, номерът е 049, топа и базата са на същата фирма, само че пише някакви китайски буквички на шишенцата, преди време бях качвала снимка(понеже чакам Коди).

Благодаря ти за епилирането и ексфолирането, аз си махам мустачките и линията над веждите с конец, много ме е страх с тези коламаски по лицето. Една приятелка си беше отлепила кожата над горната устна и до ден днешен като изгори и изглежда все едно си има мустак...За ексфолирането обезателно ще пробвам.

Кате, аз също си поръчах големите база и топ, точно поради тези съображения, че може би няма да ползвам техните четки, заради отзивите. Но Принцеска е показала много готини четки, ще ги поръчам и аз, че имам един сет китайски, но пусто, някои ги скапах много бързо Grinning
Малкия се събуди, до скоро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт