Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 542
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Daniela B за конеца може ли на лично,много ми е интересно как става,аз ходя на козметик и там ми оформят веждите с конец но не виждам как става  Grin

# 631
Лаковете на Pretty gel ги смятах до последно за китайски ментета с кофти качество ..така де не ми вдъхваха доверие ,но вече имам няколко цвята от тях и съм доволна. Купувам си малки разфасовки -хем евтино ,хем идва за ден два при теб. Simple Smile

# 632
  • Войводиново
Момичета,някоя от вас ползвала ли е дипинг система за нокти и има ли тема за това? С търсачката не ми излезе нищо.

# 633
За гел лаковете на веналиса от алито ли говорите много често? Че мисля да си поръчам от тях. Те са най-поръчвани в сайта.
Simple Smile

# 634
  • Den Haag
elasmen много красив маникюр, печати ли си използвала?

Снощи късно и аз се лакирах. Мисля, че трябваше да сложа три слоя цвят, а не два, защото ми се струва, че малко прозира мата.
Дали мога сега да го направя? Да сложа върху матовия топ един слой цвят и върху него топ мат?

Моля за вашето мнение и препоръки.
Благодаря предварително 🌸

# 635
  • София
diana lobodova благодаря, да печати използвам, когато ги правя на себе си  Peace

# 636
  • Den Haag
diana lobodova благодаря, да печати използвам, когато ги правя на себе си  Peace

Кой е печата? Много ми харесва Simple Smile

# 637
  • София
elasmen много хубаво е станло, кой е шаблона? С каква боичка печаташ, малко прозрачен ми се струва печата  newsm78

# 638
  • София
Мнооого интересна идея, смятам и аз да пробвам да печатам с пигмент Simple Smile
https://instagram.com/p/Bb9Ns8Ijp0M//

На мен не ми се отваря.

# 639
Над и на мен не ми отваря тази страница с пигмента..?

Обичах, и аз бях резервирана спрямо тази марка, но като за китайски са добре, поне лесно ги свалям.Hands Ok Hand
Но не са никак евтини, ти от къде ги купуваш? 10лв. за този китаец повече не бих дала...

# 640
  • София
боичката е черна на борн прити а печата е този
https://bundlemonster.com/products/series-2-nail-stamping-plate- … etter-witches-hat
малко се е размазал защото ми е скъсат печата, силиконов прозрачен, но той ми е най-удобен, но и така си ми харесва  Mr. Green

# 641

Обичах, и аз бях резервирана спрямо тази марка, но като за китайски са добре, поне лесно ги свалям.Hands Ok Hand
Но не са никак евтини, ти от къде ги купуваш? 10лв. за този китаец повече не бих дала...

От Предалгат 10мл и 15мл ,ако не се лъжа .

# 642
Обичах, аз съм си купувала от 15мл, като вариант 10мл, не знаех че имат, иначе щях да си купя от 10мл.
Еласмен, мерси за печата Simple Smile

# 643
И моя маникюр, топличък още  Grinning

Чадърчето е мат и съм сложила точки с топ като капки, но не се виждат много на снимката

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 16:08 от didddinkaaa

# 644
  • София

Изтрито е видеото, ето тук се вижда как печата с пигмент.
https://www.instagram.com/p/Bb9SdZvjZDk/?taken-by=jubilej

Общи условия

Активация на акаунт