Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 461
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Two HeartsЧестито и от мен за лампичките, да си правите все така хубави маникюри.Two Hearts

Еласмен, аз попитах за цена на лампата, благодаря ти. И на мен ми хареса червеният цвят, кой номер е? Simple Smile

Над, завиждам благородно и благодаря за подробното обяснение.Innocent

# 691
  • España (Плевен)
Момичета, привет!  wavey
Утре, най-късно в четвъртък, ще имам четки от Амазона..  Party Party Много бързо ми пристигнаха.  
Гледах в Али няколко нещица и ми направи впечатление, че доставката се очаква да е чак след Коледа.
Ще има забавяне по празниците, ако някой си поръчва.

Да попитам за поръчката от Коди -  За колко време пристига?  Thinking

Малко идеи от интернет за коледен маникюр..  

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 22:31 от К А Т И

# 692
Кати, дамата с която направихме обща поръчка, каза че за две седмици идва, преди седмица я пуснахме, в очакване сме идната, дано да дойде Simple Smile

# 693
ShikeR  аз последно залепих каманака върху готов маникюр на другия ден точно с рейнфорс. Трети ден не са мръднали гадинките  Laughing.  Безкиселинния праймър на Коди е точно ултрабондът.
А върху или около камъчетата слага ли пак топ? Интересно ми е дали ще ти се задържат. Може и аз да си купя този рейфорс.

# 694
разработих се Simple Smile
Скрит текст:

# 695
  • Варна
 Да мацнах топ лак отстрани. Ще видим колко ще държат. Ако искаш изчакай. Аз взех Рейнфорса заради друг проблем/механичното износване в свободния край/и за него съм повече от доволна.

Кам страхотна си  Hug. Много много доволни клиентки да имаш-заслужаваш го.

# 696
# 697
Принцеске, на мен свободния край ми е проблемен, дори с база и топ коди ама без ултрабонд. Пуснахме обща поръчка и го чакам. С него може би ще имам по-добър резултат и след това евентуално ще огледам рейнфорса Wink

# 698
  • Враца
Аз поръчах рейнфорс на Азур на 11.11 - ще дам отзиви за него като пристигне, защото все пак знаете и моите проблемни нокти. Wink

Някой чувал ли е за гел лак Нубар?

Кам, супер са маникюрите. Ти вече в БГ ли си? Толкова много каманяк с изграждащ гел ги слагаш, а топ слагаш ли? Simple Smile

# 699
Лепя го с акригел. Предния път лепих само с гел и отстрани започнаха да падат. Сега и отстрани ги минах с тънка четка с гел по идея на някоя от вас, ще видим Simple Smile

# 700
  • Paris, France
Камалия, къде си, бе човекоооооо?  bouquet Липсват циганийките ти. Благодаря за снимките.

ферий, пробвала съм геликюр на нюбар преди много, много години. Хубав е, траен, но ужасно теудно се сваля. Като качества е същия като ManiQ на Young nails (Organic nails в някои държави). Силно подобен на Naility и Nfu Oh. Далече от качествата на Гелиш и подобните му (Geleration, ACG, Entity, RC), Gelcolor, CND Shellac, IBD, Ezflow, Progel итн. За какъв такъв ти е, ако смея да попитам  Mr. Green? На едно изложение се бях направила с най различни лакове. След седмица свалих, защото не можех да ходя повече с 10 най-различни цвята. След свалянето нокътя, на който имах Шилак изглеждаше като нов, този с Гелиш беше приличен, Тези с Калгел и Ентити или Джесика бяха като с Гелиш. Шилак падна пръв, Калгел и Гелиш след около 15мин. Останалите 6 нокътя бяха сухи, груби и окепазени след поне 30мин киснене и ръчкане. Не, мерси. Никога повече.

ШикР, поръчай и реинфорса! Няма да сгрешиш. само свалянето му е кусур на него.

# 701
  • София
Имам няколко въпроса:  2. Над, некиселинен праймър на Коди и ултрабонд, едно и също ли е? 3. Некиселинния праймър го слагаш само по края на нокътя и върху заздравителя на Евелин, така ли?

Да, вярно че пише Ултрабонд Simple Smile
Слагам го само по края, все едно запечатвам, почти не попада на Евелин-а, нали с него не запечатвам.

Момичета, сигурно е и до нокти, но ми се струва, че колкото по-малко ги тормозим, за мен тормоза е свалянето на много здрави основи, толкова по-хубави ще станат.

# 702
  • Paris, France
над, вярно е. Откакто си полирах ноктите и мажа обилно с масло станаха много по-здрави. Сега съм с орязани нокти и без гел-лак. растат като откачени и нито се белят, нито се цепят. Не мога да повярвам. Преди, като свалях лака, ако не можех да се лакирам веднага, някой нокът се зачупваше или почваше да дере до другата сутрин. Веднага след сваляне трябваше да лакирам, дори късички нокти. С лак си усещах ноктите по-здрави. Сега не усещам нищо. Като влезех да се къпя до минута се размекваше свободния край. Сега е твъъъъъърд. С гел или без гел. Забелязах, че сауните и горещите вани не размекват Алесандрото и другите белещи се бази, но не зная защо. При тебе така ли е?

Имам предложение. Доста бързо изписахме темата и, като гледам, утре или вдругиден най-вероятно ще се пуска нова. Първите страници на всяка нова тема се пълнят със "Запис", "Цоп в темата", "Ето ме и мене", "Ще ви следя", благодарности и препоръки към пусналия темата итн. Предлагам да има тематика и всяка от нас да даде някаква полезна информация в първия си пост, та поне да има за какво човек да влезе да чете. Тъй като наближава Коледа в следващата тема предлагам да опишем и покажем 3те или 5те или кой колкото иска Коледно цвята. Даже вече съм решила кои ще бъдат моите. Как ви се струва?

# 703
  • София
Алесандрото(Стриплак белеща се база) 100% не се размеква от топло. Уикенда го морих с много топъл басейн, както и сауна. Аз съм от хората, които буквално заспиват в сауна и стоя по много, както видяхте, маникюра не мръдна.

Нев, беше предложила да си напишем от коя база, топ, цвят сме доволни, също е добра идея  Hug

# 704
  • Toronto, Canada
Здравейте. Днес ми пристигна лампата SUNone, база, топ и масло на Блуески, но все още нямам лаковете, а много искам да я пробвам (Поръчката е от 11.11). Някой беше писал, че може и с обикновен лак, но забравих да си запиша по колко време и т.н. Може ли някой да ми каже, благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт