Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 853
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца
Камелия, вярвам, че в БГ ще ти е по-добре. Simple Smile С коя марка гел-лак мислиш да работиш тук?

Момичета, много хубави странички с маникюри видях, браво! Simple Smile

# 211
  • София
Невена аз плащам с дебитна и колкото е курса на долара в бг толкова ми теглят от картата

# 212
Имам оферта от салона, в който карах курса, ако се разберем ще се върна там, работят с Опи. Ако не ще си търся място под наем и ще се насоча към по-изгодни лакове, може ми Макс, с хубава база.

# 213
Имам оферта от салона, в който карах курса, ако се разберем ще се върна там, работят с Опи. Ако не ще си търся място под наем и ще се насоча към по-изгодни лакове, може ми Макс, с хубава база.

а на Макс базата не ти ли допада ?

# 214
Не съм я пробвала, но имам изграждащ гел и не е кой знае какво

# 215
  • София
за макс аз пробвах рубър базата и не ми хареса, рубър топа е много течен и се разлива, също не е светлоустойчив, имам предвид, че някои лакове смениха цвета си, клиентки ходиха на море и розовите им нокти избеляха, може и от самото розово да е било...

# 216
Не съм я пробвала, но имам изграждащ гел и не е кой знае какво
Ползвам тяхната rubber base и я чувствам ок ,а и мога да коригирам неравности с нея ..вече за 2-ри път я поръчвам.
Сега ми е на привършване топ-а на bluesky и се чудя към какво да се насоча

# 217
В салона ползвахме база Джесика, хем добра, хем пада лесно.Но е 70лв.

# 218
Реших и аз да си поръчам лампа SUNONE. Знам, че изпуснах намалението на 11.11., но какво да се прави…
Намерих я в Али експрес на прилична цена, но се страхувам да не отиде на митница. Продавача има много продажби и добри отзиви.
Намерих я и в английския ибей, излиза горе-долу на същите пари и ако я поръчам сега ще пристигне до 01.12. от Англия, т.е. няма да има митница и ще дойде бързо. Притеснява ме това, че продавача е продал само 27 лампи.
Чудя се от къде да я поръчам. Мнооого я искам!
Какво ще ме посъветвате?

# 219
  • София
Реших и аз да си поръчам лампа SUNONE. Знам, че изпуснах намалението на 11.11., но какво да се прави…
Намерих я в Али експрес на прилична цена, но се страхувам да не отиде на митница. Продавача има много продажби и добри отзиви.
Намерих я и в английския ибей, излиза горе-долу на същите пари и ако я поръчам сега ще пристигне до 01.12. от Англия, т.е. няма да има митница и ще дойде бързо. Притеснява ме това, че продавача е продал само 27 лампи.
Чудя се от къде да я поръчам. Мнооого я искам!
Какво ще ме посъветвате?

За пореден път в темата, за лампа, продавачът е https://sunuv.aliexpress.com/store/1921742?spm=2114.10010108.0.0.227f6995oo7Awa

Изпращат от Естония и няма риска да отиде на митница.

# 220
  • Враца
Миналата година, когато поръчвах Сън3 - отиде на митницата. Но предполагам, че това може да е защото ми я поръчва зет ми, който мисля, че плати с Канадска кредитна карта. Може и да бъркам и да не е заради това, а да не е написал да маркират по-ниска стойност.. Не знам, но факт беше, че от този магазин отиде на митницата. Аз сега пак от тук поръчах Сън1 и съм почти сигурна, че няма да отиде на митницата. До сега съм поръчвала какво ли не, като най-скъпото беше телефон, който бяха маркирали като МП5 плеър за 14$ и НЕ отиде на митницата, както всичко, което аз съм си поръчала и платила с БГ дебитна карта Виза Електрон. Wink

# 221
При този продавач цената на лампата е 37.99 долара + 2.09 транспорт.
Това не е ли много?

# 222
  • Враца
Ами да, много е, аз я взех на 11.11 за 28 евро заедно с доставката. Написах горното, за да покажа, че дори и от друг магазин да я купиш, разбери се с продавача да напише на пакета стойност под 15 $ и така намаляваш риска да отиде на митница. До сега от който и магазин да съм поръчвала нищо не ми е ходило на митницата с изключение на лампата миналата година, която не бях поръчвала аз, но беше за мен. Simple Smile

# 223
Благодаря  Peace
Така ще направя

# 224
  • София
При този продавач цената на лампата е 37.99 долара + 2.09 транспорт.
Това не е ли много?

Скъпа е, аз си взех Sun3 за 29$, преди няколко месеца  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт