Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 873
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
 А добре дошла в цирка  Laughing  Hug. Две кръгчета с лъжици имам по 40 и оня ден взех трето от джъмбо  Embarassed. Маникюристката ми със сигурност има по-малко цветни лакове от мен  Joy. И аз съм набелязала цветни Кодита още. Много ми харесват тия с брокатите..3Д ефект се получава и стои много красиво.

Чак ми е странно...на нокти като твоите всичко би следвало да е ОК.

elasmen  от Естония няма митница те са в евросъюза.

Моите ни вест ни кост от тях,но и с предната беше така. Нямаше тракинг и на 9-тия ден ми звъннаха от пощата.

# 286
  • София
prinzesata много благодаря за бързия отговор значи чакам другата седмица да дойде супер
имам и още един въпрос, от коди.про има ли мито или някакви други такси, украйна нали и тя е част от евросъюза или не беше Thinking

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 10:32 от elasmen

# 287
  • Варна
 Няма мито и от Коди. Това,което платиш това е има си доставка 10$ обаче. Доста момичета тук поръчват има кодове за отстъпка ако някой няма да ползва може да ти услужи.

# 288
  • София
 Над чакам снимка  Laughing. Твоите нокти винаги са радост за очите ми   Hug. Момичета  Над всъщност е показвала уникални маникюри с печати даже ония келеши от Борн продават няколко плочки с нейни снимки  Laughing та тя е човекът,чиито протокол за печатане ползвах в началото докато се учех. Hug

Благодаря, едно време снимах с фотоапарат и се получаваха чудни снимки, а тези от Борн, да си гледат работота, не съм си пращала снимките никога, че да ги използват  Mr. Green Сега, да си призная не ми се вади техниката и снимам с телефон, изобщо не е същото  Mr. Green

Ето среднощния маникюр, белеща се база Стриплак, OPI Skyfall и Rubber Top na Kodi. Безименния е с печатче с боичка(смесена черна и червена) на Борн.

# 289
  • Den Haag
nad_tab прекрасни ръце и маникюр 😍. При такива къси нокти успяваш ли да запечаташ върха на ноктите с гел лак?
Ти спомена, че кожи не режеш, какво използваше за тях?

Моите нокти са тънки, слаби и чупливи и сега де чудя, ако не надрасквам плочката, направо слагам праймер, база, цвят и топ, дали ще държи лака на Indigo?

Момичета пускам едно клипче с матеряли на Indigo. По същия начин ме учиха на курса. Там се вижда как се бута лака под кутикулите. Скоро някой пита, затова се сетих да го пусна:
  https://youtu.be/0HikOsIfc5I

# 290
  • Бургас
 Невена, може би наистина нямам право да се оплаквам - и ноктите ми са с хубава форма, здрави и твърди и лака държи достатъчно дълго, както казах, ако не го бях чоплила, нямаше да се обели сам... Все пак обаче не мога да си обясня как е възможно. Снощи си свалих лака на всички пръсти по този начин, без накисване и пилене. Иначе по точки:

1. https://www.ebay.co.uk/itm/SUNU-Q18-36W-Professional-LED-UV-Nail … sh=item4b179c3835 такава ми е лампата. От юли е и реално съм направила не повече от 10 маникюра с нея. В началото печах всеки слой по 1 мин, сега по 2.
2. Лаковете ми също са от лятото, не са с изтекъл срок. А за разбиването... не знам дали го правя както трябва и колко дълго е нужно.
3. Не съм променяла работа си или нещо в повече в домакинството
4. И такива промени няма
За белеща база - все си мисля, че ще пада по бързо лака от нея, ама и без това 1000 „боклука“ съм накупила, защо не и още един ...

ma_ma, тази лампа в иБей е на търг и до края на наддаването остават още 2 дни, така че цената със сигурност няма да остане същата

prinzesata, на мен всичките ми цветни лакове са Веналиса, но явно не съм уцелила цвят от трудно свалящите се

nad_tab , страхотен маникюр, а печата е перфектен. Не че съм пробвала, но ми изглежда трудно поставянето.

А четката от клипчето хич не е суха, ами доста напоена, нали не трябвало така Rolling Eyes

# 291
  • София
nad_tab прекрасни ръце и маникюр . При такива къси нокти успяваш ли да запечаташ върха на ноктите с гел лак?
Ти спомена, че кожи не режеш, какво използваше за тях?

Моите нокти са тънки, слаби и чупливи и сега де чудя, ако не надрасквам плочката, направо слагам праймер, база, цвят и топ, дали ще държи лака на Indigo?

Момичета пускам едно клипче с матеряли на Indigo. По същия начин ме учиха на курса. Там се вижда как се бута лака под кутикулите. Скоро някой пита, затова се сетих да го пусна:
  https://youtu.be/0HikOsIfc5I

Благодаря, перфектно се запечатват крайчетата на къси нокти, аз не понасям дълги. За кожите, използвам най-различни препарати за свиване/махане, в момента Dior Pelline или Kodi Mineral Cutlicle Remover, иначе на вилата съм си занесла на Сали Хенсън, супер е както и на Блу Крос. Намазвам, стоя минута и с пластмасов пушер, добре почиствам кожите, измивам ръцете с веро и продължавам с маникюра. След като приключа с гела слагам, каквото олио имам под ръка. Вчера, през нощта, всичките ми олиа за нокти бяха в спалнята, където нямаше как да тропам и сложих зехтин, в кухнята никой не спи  Mr. Green
В момента имам Смарт олиото на Френчи, а преди Solar Oil, както и олиото а ОПИ, ни виждам съществена разлика.... когато съм в градината, задължително омазвам ръцете със зехтин, слагам медицински ръкавици под градинските и седя максимално дълго.

Това клипче, за мен е нагледен пример, как не трябва да се прави маникюр.... горките кожи, как ли не ги третираха, че те след няколко такива третирания, ще стават все по-големи и разръфани  Sick
Така лакирано под кожата, след седмица като израсне, основата на нокътя ще е доста грозна, то няма красиво оформен основа и ще седи наръбено, никога не бих си го причинила.

nad_tab , страхотен маникюр, а печата е перфектен. Не че съм пробвала, но ми изглежда трудно поставянето.

Най-лесното и бързо от маникюра е това печатче. Преди топа, печатам безимения и докато нанеса топ на останалите 4 нокътя, боичката е изсъхнала, слагам и на него топ и пека. Най-хубавото е, че геловия топ не размазва боичките, както нормалния, където трябва да изчакаш, поне 10мин  Mr. Green

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 21:40 от nad_tab

# 292
  • Den Haag
Добре ако не режа кожи, а ползвам препарат той след това се мие нали? Ако правя клиент, трябва да го карам да ходи да си мие ръцете или аз да му ги мия? Съжалявам ако звучи глупаво, но това се чудя 😳

nad_tab какви матеряли ползваш за печати? Също, как почистваш нацапаното по кожата отстрани ?

# 293
Ако ще работиш клиенти е силно препоръчително са изкараш курс. Там ще те научат да обработваш кожи(да ги режеш под определен ъгъл), да пилиш под правилния ъгъл,  да дезинфекцираш/стерилизираш правилно.

# 294
  • София
Добре ако не режа кожи, а ползвам препарат той след това се мие нали? Ако правя клиент, трябва да го карам да ходи да си мие ръцете или аз да му ги мия? Съжалявам ако звучи глупаво, но това се чудя

nad_tab какви матеряли ползваш за печати? Също, как почистваш нацапаното по кожата отстрани ?

Това с препарата става само при клиенти, които не режат кожи, другите трябва с месеци да спрат да си режат кожите, че да се оправят... както ти е казала Камалия, трябва си курс, демек теория. От друга страна, не знам на какво ги учат, но като знам как работят повечето маникюристки, предпочитам да се правя сама.

За печати, имам една хуабава сбирщайн колекция от евтини и скъпи материали. Работят и двете, на Борн Прити от Алиекспрес е хем хубаво, хем евтино! Единственото задължително е прозрачен печат, за да наместваш лесно картинките, всичко останало е въпрос на избор.
https://www.aliexpress.com/item/1pc-Clear-Jelly-Stamper-with-Cap … ;rmStoreLevelAB=0
https://www.aliexpress.com/store/product/1-Bottle-BORN-PRETTY-15 … .0.5c9b9175Bz9EdI

Когато си с гел почистването е приказка, печаташ, слагаш топ, печеш и всичко пада при махането на лепкавия слой, няма четки, ацетон и т.н.

# 295
  • Den Haag
Ако ще работиш клиенти е силно препоръчително са изкараш курс. Там ще те научат да обработваш кожи(да ги режеш под определен ъгъл), да пилиш под правилния ъгъл,  да дезинфекцираш/стерилизираш правилно.
Ками аз съм изкарала курс, учили са ме на всички тези неща, но не сме говорили за почистване на кожи с препарат. На курса държат да се режат кожите и да се бута лака под кутикулите, лака който израства след това е с хубав овал.

Интересува ме за обработка на кожи само с препарат без да се режат, защото не всеки иска да му се режат. Като избутам дебели кожи и не ги режа стои грозно и стърчат.

# 296
  • София
Интересува ме за обработка на кожи само с препарат без да се режат, защото не всеки иска да му се режат. Като избутам дебели кожи и не ги режа стои грозно и стърчат.

Намазваш с препарат, изчакваш 1мин. с инструмент изчистваш всичко от плочката и набутваш. За мен е хубаво ръцете да се измият след това с топла вода, след което набутваш с пушер още веднъж. За да стане близо до кожата си бутам постоянно и преди основа и преди цвят  Mr. Green

Хубав овал, ако гела е докоснал кожата ми се струва, че няма как да се получи  newsm78

# 297
  • Den Haag
nad_tab благодаря ти Simple Smile
Значи слагаш печата печеш, топ печеш и почистваш.
Този прозрачният печат ли:
http://s.aliexpress.com/QRj6FrUb

# 298
  • София
nad_tab благодаря ти Simple Smile
Значи слагаш печата печеш, топ печеш и почистваш.
Този прозрачният печат ли:
http://s.aliexpress.com/QRj6FrUb

Печата не го печеш, той е с обикновен лак върху цвета, на който не бършеш лепкавия слой, а директно печаташ. Този който си показала изглежда добре, не знам само печата дали е хубав, там е на късмет Simple Smile
Трябва ти и боичка, обикновена, печатане с гел не става!

# 299
Сега порових и открих това: https://m.vk.com/dizain.nogtey Не знам дали ще се отвори,но особено ми хареса това:
Някой има ли идея как се прави?

Общи условия

Активация на акаунт