Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 843
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, имам един страхотен цвят, обаче е обикновен лак и съответно след 10 ч. почти е заминал от ноктите ми. Мога ли някак си да го използвам за звят с база и топ и как по-точно

# 391
  • София
Акрилна пудра и база размешвам и лепя камъните,до смърт изкарват.Само ако не са обкантени падат и то основата седи.
Брокат посипвам или втривам в четка на недоизпечен г.лак или топ,след това запечатвам с два пласта топ.

# 392

Аз слагам изграбждащ гел, ръся брокат, с плоска четка потопена в спирт заглаждам броката и отгоре пак изграждащ гел

# 393
Камалия, много е красив!

# 394
Маже да се ползва обикновен  лак. База гел лак, топ гел лак, маха се лепкавото. Лакира се с обикновения цвят колкото пласта трябва, като разбира се се изчаква да изсъхне. След като е напълно изсъхнал (според мен поне няколко часа) се слага топ гел лак.

# 395
Маже да се ползва обикновен  лак. База гел лак, топ гел лак, маха се лепкавото. Лакира се с обикновения цвят колкото пласта трябва, като разбира се се изчаква да изсъхне. След като е напълно изсъхнал (според мен поне няколко часа) се слага топ гел лак.

Може ли ? Това не го знаех. Държи ли лака изобщо? Може би заради геб базите държи. Не съм предполагала, че е редно и, че може да се използва и обикновен лак. Стана ми интересно.

# 396
  • Бургас
Може с обикновен лак. Преди да ми пристигнат гел лаковете имах само лампа , гел база и гел топ. По средата лакирах с нормален лак, но топа го слагах на другия ден, за по-сигурно. Ако не е съвсем изсъхнал се набръчква.

# 397
  • На плажа
Момичета,ето тук е добре обяснен всеки един цвят на Коди,ако някой иска да си вземе точно определен цвят.Понеже на монитора се разминават цветовете.
https://kodi-shop.com/g6177231-gel-laki-kodi/page_2

# 398
Аз също съм се лакирала с обикновен лак по същата процедура, която описва amini. Чаках да изсъхне максимално дълго (колкото по принцип и чакам като се лакирам с обикновен лак, но не е няколко часа). Но при мен интересното беше, че на повечето нокти се получи доста добре, а на други се набръчка. Но все пак държи колкото с гел лак. Явно е трябвало да изчакам повече време да съхне.

# 399
Споделете впечатления от марките Джеси,Елит и Голден Роуз гел лакове. Гледах обявите в olx.  Чудя се от кои да поръчам . Тези Джеси съм ги виждала и по салоните. Много ми харесаха цветовете. А от Елит казахте,че сте доволни.
За Голден Роуз съм скептична. Стават ли изобщо?

# 400
Споделете впечатления от марките Джеси,Елит и Голден Роуз гел лакове. Гледах обявите в olx.  Чудя се от кои да поръчам . Тези Джеси съм ги виждала и по салоните. Много ми харесаха цветовете. А от Елит казахте,че сте доволни.
Аз съм една от доволните от цветовете на  Елит, поръчвала съм и от БГ и от английският ибей. (към момента не съм имала проблеми с алергия от тях) Джеси съм си взимала от китайските магазини в София, и от тях съм доволна, за китайци, харесват ми някой от цветовете им. ( но ги използвам с база и топ на Коди). За Голдън роуз нямам никакви наблюдения. Сега ми дойдоха Веналиса от али, следващите са те на тест.

# 401
На Голдън Роуз лаковете не са добри. Текат много и се отдръпват от ноктите при печене. Допускам възможността с майка ми да сме ги нанасяли твърде дебело, но се съмнявам - поне при нея, за мен е факт, де Grinning Като минахме на Блускай, нищо не й се отдръпваше.

Видях го тоя гел на фингр. При нас го продават в супера заедно с други нещица на Сенсейшънейл. Много пари, обаче. За цената можеш да си вземеш в пъти по-добри професионални гелове. Разгледай NDED, в Германия са и за вас доставката е 5€. Имат много хубави гелове. Само ме дразни, че непрекъснато сменят де опаковка, де гъстота, де име на продукт. Освен ако вече не си купила фингр. Някой тук писа, че бил като Лината  Joy или Сина или както се казва.

Имам го, Невена, затова и се чудя какво да го правя. Тъкмо го ползвах, лакирах се преди няколко дни, но един нокът е цепнат и отказва да се закрепи само с гел, та сега го наплесках дебеличко със слой гел на фингър, пекох го 6-8 минути, после пак топ лак. Дано да задържи така. Иначе нямам идея как се ползва правилно, нямаше упътване. Laughing

# 402
Благодаря момичета. А те зи на Елит и те ли са китайски? Сигурно от тях ще поръчам няколко цвята за проба. Искам да си взема и пигменти, камъни и декорации. С пигментите става много красиво.

# 403
  • Перник

Джеси имам база и топ-по-здрави са от Коди-тата дори.За цветовете не знам как са,но предполагам,че са също толкова издръжливи.

# 404
  • Бургас
И аз се издокарах преди малко - много съм доволна. Защо не сте казали по-рано, че така се ползват тези брокати, аз все ги притискам Simple Smile)) Много обичам лъскави работи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт