По повод на глада - в нормалните държави, момичета, за тези гладуващите има държава и социална политика. Това че в България такава няма е и причината много хора да не се съгласяват да се унижават, за да живеят в нея с цената на всичко. По времето преди соца е имало църква, държава и женски благотоворителни дружества, които съвместно са помагали на хората в трудни ситуации. По време на соца остана само държавата. След соца държавна подкрепа за всички (бели, а не цветнокожи) няма (поне не и масова), женските благотворителни дружества са хилави, а църквата предпочита личното си облагодетелстване. И затова няма и социална политика, както и някои жени са длъжни в критични ситуации (а и не само жени) да се принуждават да работят какво ли не, за да издържат децата си. Така че не представяйте абдикацията на държавата като нещо нормално, с което, видите ли, човек трябва да се примири. Или държавата се променя или тя просто бива изоставяна. Героизъм, героизъм, но всичко си има мярка.
Пожелавам приятен ден на всички! И не прекалявайте с обяда.
А аз лично мисля да прекратя участието си в това неприятно за мен и за всички, които го напуснаха, място. Когато нещо се прави само с рекламна цел, това винаги си личи.