Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 192
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 105
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Май и аз ще викам за Тото. Не за друго, ами и аз като него не харесвам останалите.  Laughing А довечера се надявам Петров да поведе колоната на изгонените, искам да видя как ще преживее това, че е по-малко харесван от Тото и Златков.

.... или всички си тръгват и Шефа остава сам 2 седмици с 10-т котки. Мечтиии....
Хич не съм сигурна, че на котките ще им се живее с Шефа обаче.  Mr. Green

# 106
  • София
Не смятам, че Тото е откворен. Според мен не е това неговата истинска същност. Той самият каза, че Тото е маска! А какво се крие зад маката??? Някои неща показа....

# 107
  • Бургас
Аз след Малката Джулка , съм за Тото да спечели , но и според мен подготвят Петкан за жалост .
И аз съм за Тото.

# 108
Кои негови набори? Щото и той малко като кака Енджи ми се струва, че се поподмлАдил...

За разлика от нея, неговите години не са мистерия. Роден е 1991г.
Това от Уикипедия ли? НЕ му вярвам бе!!! Както намерихте егн-то на Енджи, айде намерете и на Тото... тогава може и да ме убедите...

# 109
  • София
Не смятам, че Тото е откворен. Според мен не е това неговата истинска същност. Той самият каза, че Тото е маска! А какво се крие зад маката??? Някои неща показа....

Ама те вътре всички са с маски, нали не мислите, че са такива и вкъщи? Просто маската на Тото ми седи най-добре на фона на останалите.

# 110
Това са му годините. Но изглежда по-голям

# 111
  • Бургас

Ама те вътре всички са с маски, нали не мислите, че са такива и вкъщи? Просто маската на Тото ми седи най-добре на фона на останалите.
Абсолютно на същото мнение съм.

# 112
  • София
Не ми изглежда по-голям, абсолютен дечко ми е.

# 113
Като "дечко" може да се категоризира поведението му. Визията му не ми е 26 годишна...

# 114
  • Бургас
Аз не знаех,че е 91.

# 115
Няма да допуснат да спечели Тото. Брадъра на няколко пъти се заяде с него. И не само с него- с Мегз и Петканов също. Не са му любимци. Готвят за победител Хранова.

# 116
Как са се заяли с Петканов? Изпуснала ли съм нещо?

# 117
Как са се заяли с Петканов? Изпуснала ли съм нещо?

И аз със същият въпрос?

# 118
ББ директно му заяви, че намира постъпката му спрямо Алекс от миналата година за грозна и неподобаваща за един мъж. Нещо такова. На Петкан му се изтри усмивката от лицето. Но каза, че е съгласен.

# 119
Аз го разбрах в смисъл , че Тотката се е заял с Петканов. И с Мегза.
Взех да подозирам , че Мегз е влязла без пари с уговорка да се рекламира. Друго обяснение за толерирането и търпимостта към нея- няма.
Петкан не може да спечели , бре. то бива , бива , ама чак пък толкоз нагласено ...
Или Сач , или МХр.
Според мен.
А , Цвети е обяснила. Е , дадох си версията , няма пък да си трия метаморфизирането .

Общи условия

Активация на акаунт