Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 199
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 120
А, според мъмренето на Петканов от ББ бе, за да може в ефирно време Петканов да каже, че съжалява и ние да му повярваме, че се е променил. А не за да му набие канчето.

# 121
А, според мъмренето на Петканов от ББ бе, за да може в ефирно време Петканов да каже, че съжалява и ние да му повярваме, че се е променил. А не за да му набие канчето.

Мдам...и аз съм на това мнение.

# 122
Алекс ако остане с него и след шоуто, е повече от глупава и заслужава напълно "мъж" като него. Това, че е млада не я извинява. Извинява липсата на опит, не на ум.

# 123
Петканов е вътре с цел да му "изчистят" името. Посланието е - вижте го колко е кротък, внимателен, възпитан. Ето, неговата си призна, че му е кръшкала със сто човека, имал е право да я плюе. Но пък е такъв светец, че даже ще се ожени за нея, въпреки че рогата му пречат да влезе през вратата. И съквартирантите го харесват, най-достойният е между тях.
Който иска да вярва на тези тъпотии, на мен ми е неприятен.

# 124
Досущ латино сага. Да обявим Петкан за светец и да се свършва.

# 125
Може. Аз пък си помислих, че е като прах в очите. Един вид, ББ да се покаже, че няма любимци.

# 126
  • Варна
Да го чистят, чистят, колкото и да го чистят Петканов, не ми се вярва чак пък да се разцъкат безумно с СМС-и да го правят победител.

По реално ми се струва да останат Тото и Хранова на баш финала

# 127
Ще е прекалено ако Петканов спечели. Не трябва. За Петров да не говорим. Но последния чак за победител не вярвам да има шанс.

# 128
  • Испания
Петканов е вътре с цел да му "изчистят" името. Посланието е - вижте го колко е кротък, внимателен, възпитан. Ето, неговата си призна, че му е кръшкала със сто човека, имал е право да я плюе. Но пък е такъв светец, че даже ще се ожени за нея, въпреки че рогата му пречат да влезе през вратата. И съквартирантите го харесват, най-достойният е между тях.
Който иска да вярва на тези тъпотии, на мен ми е неприятен.

На мен и повече от неприятен. Излъчва... тъпота.

# 129
А тоя Петканчо цял сезон стиска кълките, за да го играе кротък и неутрален. И му личи много. Неприятен ми е наравно с шефа. Петров поне има някаква позиция, а тоя с подарен пръстен си изисква брачна нощ..пффф!

Мдаа ама сега и ще стане ВИП звИзда много ми напомня един ББ2 дето същия тип путьо Миро орева телевизора и грабна 250 000лв.
то бабите дето пускат СМС и не четата форуми и фейсбуци...му се радват на горкото ...Гол слузест охльов

Дори си приличат 2мата рогоносци

# 130
Да го чистят, чистят, колкото и да го чистят Петканов, не ми се вярва чак пък да се разцъкат безумно с СМС-и да го правят победител.

По реално ми се струва да останат Тото и Хранова на баш финала

Според мен отдавна не им пука за кого гласуват зрителите. Даже ще се изненадам, ако все още има хора, които пускат смс-и. Те си набелязват кой да спечели, пък зрителите нека се вълнуват и нека вярват, че всичко се решава с гласуване. Единствено М. Ангелова не влизаше в плановете им (според мен), но тя получи твърде голяма подкрепа от зрителите и не вървеше да обявят Утко с падналите гащи за победител. Твърде очебийно и нелогично щеше да е. То и затова Утьо се облещи, като не си чу името, а направо беше примижал от кеф. Обяснили са му после защо не е станал любима звезда, може и някой лев да са му дали да не се сърди.

# 131
Петканов само дето не е ревал. Миро си изплака очите. Бабите не вярвам да пускат смс-и. Но млади момичета може..

# 132
  • Някъде в Матрицата
Аз се чудя, що никой не пише, а то купона е в новата тема. 😀
Шефчето и Златков дали са стегнали куфарите?
Съдейки по промото за довечера, ще се реве. Май ББ ще направи любимото си действие да пусне на плазмата, кой, какво и за кого го е казал.Grin
Образа на Петкаш не може да бъде изчистен (пред мен). Каквото е правила Алекс, го е правил и той. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Но публично разгласения грешник беше Алекс. От друга страна, обаче, тая драма преди година им беше билета за влизане в ВБ. Стига им толкова светлина от прожекторите. Всенародни любимци на публиката - аре нема нужда. Особено Петканчо.

# 133
  • София
Аз също смятам, че готвят за победител Марги Хранова.

# 134
Много ми се иска първо да изритат шефа(ако го изритат,де), той да си излезе пръв.  Smiling Imp Чак след това да изгонят някой от двамата.
Шефът, като че ли има някаква фобия или комплекс, или нещо друго от самотата. А самотата я свързва с котки, оттам произтича и обсесията му към котки. Дали има алергия към котки е друг въпрос, но със сигурност има някакво разстройство по отношение на самотата.

Общи условия

Активация на акаунт