Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 312
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не зная. Но от какъв зор ще е един и същ? За момент си представих как ми пращат свекърва ми в подобна ситуация.  Mr. Green

# 1 051
Когато дойде демокрацията преди 27 години,  шефа е бил на 20 години. Та за какви комунистически рецептурници, дето е късал, става дума и защо това да е геройство ? Ами демокрация е било, да готви каквото си иска,  да си е отворил тогава ресторант, като е толкова ербап.
Изобщо с тоя мръсен чаршаф по-горе нищо не доказваш, Мари....нищо от написаното не оправдава и не обяснява нечистоплътното му поведение.

Аз не съм казала, че е чистоплътно поведението му. Аз също не бих го издържала. Написах просто, че преразказите на докладчиците тука са много слаби. Човекът разказа и интересни неща. За мен лично той е с би-полярно разстройство. Да не се захващаме за дати и години, предлагам. Готвачите излизат от Хранителните техникуми на 18 години. И на 19 да е бил, и са на 3 месеца готвач да е бил и да го е скъсал, какво значение има.Той сам каза, че е бил за ТВУ... А дали е геройство - ами късането на червения рецептурник в НЕГОВИТЕ очи е точно същото каквото е чупенето на бариери в очите на Тотю. Какво повече да искаме от този материал? И за пари - да, за пари. Както за пари е вътре и Тотю, и Маргарита, и Енджи, и Мегза, и Данко-футболанко и той за пари дрема вътре. И да, за пари хората и по-долни неща правят - убиват, проституират и т.н...

# 1 052
Не зная. Но от какъв зор ще е един и същ? За момент си представих как ми пращат свекърва ми в подобна ситуация.  Mr. Green

Нали й поиска ръката? Аре, стига са ни го давали Петкан... Той други близки, освен Цветков, въобще има ли? Само тоя ни липсваше да гледаме... Grinning

# 1 053

Между другото ,в последния брой на списанието на Антон Стефанов,посочени ли са участниците в Биг Брадър Most Wanted ? По принцип ,първо там са обявени като списък.

Прощавай , но ако е допустимо, би ли споделила кое списанието на Антон?

# 1 054
  • sofia
Има някои неща, които не правим за пари, ако имаме претенцията да сме нормални, успешни и свестни хора.
На други си им иде отвътре.
Не може да обиждаш и да се гавриш с хората.
Тарантино - таратанци! Аз харесвам Тарантино!

# 1 055
Нали й поиска ръката? Аре, стига са ни го давали Петкан... Той други близки, освен Цветков, въобще има ли? Само тоя ни липсваше да гледаме... Grinning
Би трябвало да има родители, но сега като се замисля, не дадоха да ги канят на сватбата.  Thinking Все тая де, и аз не искам да ни занимават повече с този олигофрен.

# 1 056
  • София

Ох, много се смях на това. Два реда сълзи, три реда сополи ли ще е?

# 1 057

Рейне, ма аз ще вляза при теб бе...няма се пУашиш  Grinning

# 1 058
  • София
Слуховете ,че Марияна Попова и приятелят и ще влизат във Биг Брадър в понеделник ,се оказаха грешни.Певицата току що отрече Simple Smile

Браво на нея, че не мога да я дишам. Гаджето и ми изглежда свестен.

# 1 059
  • София

Би трябвало да има родители, но сега като се замисля, не дадоха да ги канят на сватбатаThinking
[/quote]

При Гала нали са казали, че и неговите родители са отказали.
Снощи като започна предаването и им съобщиха за мисията, ми се чу, че Петкан каза "сега ако влезе змията". newsm78

# 1 060
Ох, много се смях на това. Два реда сълзи, три реда сополи ли ще е?
Хич и не се надявай.  Laughing

Тете, благодаря, душко, много си мила!  Hug Има кой да влезе, просто за миг си представих да съм в подобна лудница два месеца, седя в трепетно очакване да видя и прегърна детето или ММ, сърцето се отваря... и на средата му се хилнала свекървата.  Joy

# 1 061
Има някои неща, които не правим за пари, ако имаме претенцията да сме нормални, успешни и свестни хора.
На други си им иде отвътре.
Не може да обиждаш и да се гавриш с хората.

Напълно съгласна съм, Кришка! Аз и ти не сме вътре за пари, нали? А популярните ни хора нямат претенции нито да са нормални, нито свестни, нито успешни. Имат претенции само за хонорара. За пари Сашка маа кюфтета и цяла България й се смее, нали? За пари Тотю върти перверзни разговорчета с пред-тийн деца, нали? За пари Простуелка си полежа в тоалетната миналата година, нали? За пари и Алекс се съгласи на първа брачна нощ, м? За пари са вътре всички. Няма нито един с друга цел. За пари отвлякоха онзи Адриан, нали? За пари днес бумнаха поредния банкомат. За пари да не казвам политиците ни какви ги вършат... Нормални, успешни, свестни хора?... (а ВЕФ-а още на "нормален" го късаме на изпита, да поясня. Той до "успешен" и "свестен" хич не стига.)

Апропо, разгледай снимките на Георги Родригез, препоръчвам! Значи, как Тотю живее с мисълта, че бащата на брат му е по купоните всяка вечер - мацки, бедра, задници, предници... Как пък една снимка няма от планината с брата на Тотко? Парфюмаджия бил човекът, сигурно затуй е разгърден - да му усещат аромата русалките. Като ги видя такива с незакопчани ризи до пъпа и с мадамите в шепите, повдига ми се. А вече се опитват да ни го пласират за "голям бизнесмен" и "от хайлайфа". Пък майката на Тото "била успяла". Успяла тя, създала е мъж с достойнство и занаят за уважение в ръцете... Оооххх, майко Българийоооо.... (по Динко).

# 1 062
valya_bl, списанието е:

# 1 063
  • София

https://video.nova.bg/novatv/2018/na_kafe/kafe-2017-11-08.mp4

Петров в ,,На кафе'' - труден е за издържане и това не е роля - така се държи, когато има публика(пред кого да се прави на по-по-най) все едно дали е в нета или в някое ТВ предаване, а у тях, явно е кротичък и релаксира или не му дават възможност, да се прави на ВЕЛИК.

канала му Youtube

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 20:03 от Mari_Mar

# 1 064

Общи условия

Активация на акаунт