Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 347
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Изглеждаше свястна жената, явно не е попаднала на мъж.

# 1 036
  • Bulgaria
Слуховете ,че Марияна Попова и приятелят и ще влизат във Биг Брадър в понеделник ,се оказаха грешни.Певицата току що отрече Simple Smile

# 1 037
  • София
Аааа ... ти с кой футболист си била близка, м?  Grinning

... то пише в статията как... bowuu
Не познавам футболисти. Embarassed

# 1 038
Аааа ... ти с кой футболист си била близка, м?  Grinning

... то пише в статията как... bowuu
Не познавам футболисти. Embarassed

Г.Б. поне знайш ли го...пусни си неговата Буба Мара и не се Идосвай  Sunglasses

# 1 039
Тя (Ани Дамянова) май списанието го е издавала преди този Родригез, "1към1 в строителството"... звъняли са ни с оферти за реклама в две от фирмите, с които съм работила, ти да видиш. Но то вече не съществувало на хАртия, сега имала друг проект, едно "автоинтервю". Симпатична жена е, Тото е взел очите, аз му ги харесвам Simple Smile.

# 1 040
  • Bulgaria

Това клипче на Джулияна гледали ли сте го? Красиво е направено.

# 1 041
  • София

Изглежда повече от чудесно на 47 г. макар и да не и' е бил лек живота. Тя се държа най - адекватно.
Интересно, дошла в София без нищо и успяла.Аз си имам в София всичко, пък още не съм успяла.Как се успява без пари?

Mоже вторият ѝ съпруг да е бутнал едно рамо. Сега му разгледах профила във ФБ - явно е заможен и се движи в нашия т.н. "хайлайф"...

има доста снимки
https://www.facebook.com/george.rodriges/photos?pnref=lhc
С него май се е запознала  по-късно, когато вече е била успяла.Интересно как му се е вързала.То си му личи,че е женкар.

# 1 042

В подкрепа на горното и понеже виждам, каква голяма част от аудиторията тук харесва Рабих ел Зейн прилагам снимки:
Със здраве да си ги ползвате Laughing

Не че някой ме пита, но на мен хич не ми харесва...типична мазна арабска физиономия...

Aбсолютно.Когато искат нещо  са  и с адски мазно поведение:ти мой/я брат/сестра,хабиби и  др....предизвикващи позиви за повръщане. SickКогато изискват им знаем злите,криви муцуни и крясъци,заплахи.Всичко знаят,НО другите са им длъжни. Crossing ArmsКръвта вода не става,всички са си братовчеди.

# 1 043
Ама този Антончо много ербап е станал, от както е извън къщата. С какъв хъс говори на шефа - радва ме, че най-накрая вдигна главицата. Че като помня в къщата как се свиваше, като мишка по ъглите
Много точно!
Брей, какво самочувствие извади, тоз мъжкар, динозавър или май най- добре охлюв!
Срамота!

# 1 044
1. За Тотю. Само аз ли си мисля, че точно животът на майката обяснява мизерствата на Тотю-то? Откога футболистите са пример за отговорно поведение, отговорно родителство? Един футболист, втори футболист,  грабнала си багажа за София точно в средата на 90-тте, в мутрафонските години, когато Сашка беше върхЪТ, пък туй, онуй, списания, спонсор Боримиров с парите от САЩ 94 (най-вероятно), че накрая бизнесмена с чужда жилка. Бизнесменът и той толкова, та накрая - хоп, много щастлива с двете си момчета. Това, че Тотю прави клипове с изключително допнопробно и перверзно съдържание и се "хвърга" да е рап, ербап, кебап  е точно от  футболистите около него, чака-рака, от майката, която си търси късмета по Софийските улици, бизнеси, съмнителни бизнесмени и т.н. В това момче има и агресия, и нужда от внимание. И си е намерил поприще, за ужас на всички нормални хора - да си набавя внимание от 10-12 годишни деца. Е, браво! Много достойно.

2. За ВЕФ-а. Извинявайте, но много са ви слаби преразказите от "интервюто му" при Гала. Интересно е колко избирателно пускате само инфо, което подкрепя вашето нехаресване на туй кречетало. И аз не го харесвам, и 2 часа не бих издържала около него, но човекът се държа адекватно и каза и интересни неща в тия 10 минути, дето му бяха отредени. Каза, че е дете на възрастни родители: майка му го е родила на 35, а баща му бил на 40 и е бил обичан (но да не забравяме, че си и призна, че е стигал до ТВУ, значи - луда глава от малък). Каза, че са били в Ливан, точно като е започнала войната с Израел и е ВИДЯЛ как почва война, очите на хората. Бил е евакуиран с баща си, майката е останала по-дълго, защото е била военен. На този фон келешлъците на Данко-футболанко и Тотко-мотко са нищо. Каза, че е бил 12 години в Испания, чужденец. И е чистил дълги години риба, дори не е бил готвач. Т.е. знае отлично какво е да си никой в чужбина. В тази връзка - Енджито да не му се представлява много, много. Спомена, че първи е скъсал червения рецептурник и е въвел различни блюда от тези на комунистическия Балкантурист. Щели са да го наказват за това, но Батето се застъпил. Каза, че е държал заведения и на Витошка, а в момента, знаем, е  на жълтите павета. Каза, че не живее в България. И сигурно е прав за себе си - най-вероятно храни само чужденци от хотелите наоколо и не се разправя с български парвенюта и кифли с претенции. Каза, че наградите му са световни - гледам, сложил си е и наименованието на една такава "Най-добър луксозен ресторант за 2017" в профила. Не съм готвачка и не му разбирам нещата, но все пак това не са ДЕЛА за подценяване. Сравнен с футболна кариера в "Шахтьор", интернетен магазин за рокли за по 30 лева, безплатни вулгарни клипчета в ютуб, продажба на чашки, силиконов имидж и книжлетата на Щерева, продавани в масово нечетяща държава - ами постигнал е човекът повече и е видял повече в живота. А накрая, каза, че си е ЗАСЛУЖИЛ ХОНОРАРА с държанието си и играта си. Каза - "Този, който ме е НАЕЛ, едва ли е съжалил". Точно затова е бил нает - за да избухва, истерясва, вкарва в психоза, отмъщава, обижда. Той си е такъв. И наистина изнесе сезона на гърба си.

# 1 045
Ама този Антончо много ербап е станал, от както е извън къщата. С какъв хъс говори на шефа - радва ме, че най-накрая вдигна главицата. Че като помня в къщата как се свиваше, като мишка по ъглите
Много точно!
Брей, какво самочувствие извади, тоз мъжкар, динозавър или май най- добре охлюв!
Срамота!
Дори не си заслужава да си хабиш думите за този тритополов. Ужасен човек.

# 1 046
Петров освен всичко друго, изглежда е и силен митоман.

# 1 047
  • sofia
Чудя се, ако Шева е толкова успешен и пр., защо се е продал? Как е възможно мъж, с претенции и самочувствие, да влиза в ролята на зъл клоун за пари?
Не търся диалог. Само си разсъждавам.

# 1 048
Когато дойде демокрацията преди 27 години,  шефа е бил на 20 години. Та за какви комунистически рецептурници, дето е късал, става дума и защо това да е геройство ? Ами демокрация е било, да готви каквото си иска,  да си е отворил тогава ресторант, като е толкова ербап.
Изобщо с тоя мръсен чаршаф по-горе нищо не доказваш, Мари....нищо от написаното не оправдава и не обяснява нечистоплътното му поведение.

# 1 049
За Петкан ми е много интересно кой го е посетил. Но едва ли ще дадат, щом снощи нищо не излъчиха.
Както каза някой по-напред - сигурно Милен Цветков.  Laughing

Е, не... На Петканов и Александра не е ли един и същ? Защо го гледахме как се зъби 10 минути тогава?

Общи условия

Активация на акаунт