Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 320
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 140
Аз пък бях запомнила ,че днес напускат 2-ма,пък се оказва,че 3-ма  newsm78

https://nova.bg/vipbrother/news/view/2017/11/08/1940/%D0%B4%D0%B … 0%B0%D0%BB%D0%B0/

# 1 141
Значи тази Александра разреве ли ми се и тази вечер, направо ще й разбия носа. Поне да има за какво да реве. А започне ли да приказва лигаво като малка отличничка, пак ще й разбия носа.

# 1 142
Да,  и за двамцата е валидна поговорката за гърнето и похлупака. НЕ ги трая вече- Петканови да си ходят! На меден месец.

# 1 143
Аз като Есме да попитам: "Това пък от къде дойде?"... SatisfiedSatisfied

# 1 144
Не ме интересува на колко е Енджи,ама като застана младият мъж до нея ,ми се стори ,че е поне 10-11 години по млад от нея

# 1 145
То пък един мъж... Бургаските травестити са по-мъжествени от тоя на Енджи...

# 1 146
  • София
Марчето е сменила свинаря за лекар???

http://www.kliuki.net/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B … 0%BB%D1%83%D0%B1/

# 1 147
  • София
Бенката над горната устна на Енджи дали е естествена? Защото снощи ми се стори, когато я дадоха в близък план, прегърнала съпруга си, че бенката е нарисувана, а не е реална, истинска.

# 1 148
Бенката над горната устна на Енджи дали е естествена? Защото снощи ми се стори, когато я дадоха в близък план, прегърнала съпруга си, че бенката е нарисувана, а не е реална, истинска.

Има ли нещо ИСТИНСКО в нея? Това е въпросът-зъби,очи,мигли,кичури,пластики,тен
....... Tired
Кое е естественото в нея??

# 1 149
  • София

Има ли нещо ИСТИНСКО в нея? Това е въпросът-зъби,очи,мигли,кичури,пластики,тен
....... Tired
Кое е естественото в нея??

Права си!  Peace

# 1 150
Значи тази Александра разреве ли ми се и тази вечер, направо ще й разбия носа. Поне да има за какво да реве. А започне ли да приказва лигаво като малка отличничка, пак ще й разбия носа.
Абсолютно, с теб съм. Как ме драааазнииии! Те ако знаят колко са тъпи, ще се вържат за плитките на косите и ще скочат от някоя скала, като едно време момите.

# 1 151
То ако започнем да връзваме за косите, когато ни дразнят, моми няма да останат!

# 1 152
  • SF
Абе Есме....това го обсъждахме в началото на сезона. Нали ти обяснихме от къде идва? Кое не е ясно, освен годините на Енжи де?
Чукни в гугъл. Кога е завършила медицина и на колко години, възможно ли е това и т.н и т.н.

Неееее... Аз не споря, аз питам. Обяснихте ми и го приех.
Но виждам, че сега пак се появяват цифри и от 30 е станала на 38. И не питам за годините й конкретно, а да не би да пропускам някоя сюжетна линия, която сценаристите са подхванали. Моят интерес се мотае около предаването и това за какво съм информирана аз.
В предаването наистина не съм забелязала, че сценаристите  се занимават с годините на Енджи.

Мъжът  й е много хубав!

# 1 153
Това си е наша сюжетня линия.
А сценаристите умишлено избягват този въпрос, вкл.не дадоха и кадър от рожденният й ден...та май и те са в същата сюжетна линия ...разбирай- покровителстват и закрилят принСесата.Grinning

# 1 154
  • София
Не е имало рожден ден. Енджи не е празнувала.

Общи условия

Активация на акаунт