Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 248
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
И? Разкажи нещо де Grinning

# 1 126
Ивайло нещо да имаш да ни казваш?

# 1 127
  • Бургас
Видях се със Сашка, Енджи и Тото Simple Smile

Разказвай. Laughing

# 1 128
Доста трогателен беше епизодът снощи. Такива сцени и на филм не може да се видят.

# 1 129
  • sofia
Доста трогателен беше епизодът снощи. Такива сцени и на филм не може да се видят.
Пък аз такива филми не гледам!:joy:

# 1 130
  • Някъде в Матрицата
Светът познава случаи на подмладяване. Единият е на Бенджамин Бътън, а другият е на Енджи. 😁😈😁

# 1 131
  • Оптимист по принуда
И майката на Чарли в Двама мъже и половина - обиди му се, че разправял, че е на 40 - невъзможно с тази млада майка. Sunglasses

# 1 132
  • SF
Ееее айде разписвам се с едно Касабие в последните минути Grinning Каза, че много са й задавали тоя въпрос Grinning А отговора беше "Остарях вече! Почти на 30!" Grinning Grinning
Тя пък всеки път с различна версия излиза. Нали беше на 25?  Mr. Green

Кога излизат тези неща с годините й? Аз гледам редовно Биг Брадър, това с годините на Енджи не ми е ясно от къде се взима.

# 1 133

Напълно съм съгласна. Никой не може да отрече красотата й. Дали е естествена или не няма значение, важното е, че е красива. Не е по-малко красива от тях, но кожата на лицето й няма свежестта на младите двадесетгодишни момичета Hands V

Личи й на Енджи, че е над 30, но след като й се иска да е под 30, аз лично ще се правя, че й вярвам.
А що се отнася до свежестта на свежата Миглена... ти виждала ли си свеж бобър?😜

# 1 134
Не си ли гледала “Пърл Харбър”? Същото бедствие и и много се реве.

# 1 135
Абе Есме....това го обсъждахме в началото на сезона. Нали ти обяснихме от къде идва? Кое не е ясно, освен годините на Енжи де?
Чукни в гугъл. Кога е завършила медицина и на колко години, възможно ли е това и т.н и т.н.

# 1 136
Кое не е ясно, освен годините на Енжи де?
Ми...рецептата за ликьорчето на Сашка.

# 1 137
  • somewhere near the sea
Всички лъжат за нещо - Петкан, че е изневерил на Алекс 5 пъти; Алекс, че го е направила лос под 100 пъти; Тото, че не е с 1 вежда, която скоро е оскубал на 2; Сашка, че си е прала манчията след последното си участие 92ра; Гани, че има 3 виШита; Шефът, че в предишния си живот не е бил стара мома с пеЙсе котки; Марги, че ластиците и' за коса не са от Орфея 85та, та да простим на Енджи суетата и да се направим, че много и' вярваме. Голям праз.
Ох, ма Демооо,

# 1 138
  • София

Напълно съм съгласна. Никой не може да отрече красотата й. Дали е естествена или не няма значение, важното е, че е красива. Не е по-малко красива от тях, но кожата на лицето й няма свежестта на младите двадесетгодишни момичета Hands V

Личи й на Енджи, че е над 30, но след като й се иска да е под 30, аз лично ще се правя, че й вярвам.
А що се отнася до свежестта на свежата Миглена... ти виждала ли си свеж бобър?😜

Като го прочетох това се сетих за момента вчера, когато влезе майка й и й каза "Зайчето ми."  Дали така й казва на галено или е заради зъбките?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 139
Видях се със Сашка, Енджи и Тото Simple Smile

Имаше ли проблем с "виждането"? Щото аз Сашето само я чух, а на камерата ми се пулеха двама мъже (явно от екипа)... Енджи вече я И видях. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт