Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 260
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 080

Една дума - отврат! Едвам ги търпя с техните глупости. По-добре негативна обстановка и конфликти. Тука са като напудрени домашни бухти. Хем сладко, хем супер тежко.

# 1 081
Ееее айде разписвам се с едно Касабие в последните минути Grinning Каза, че много са й задавали тоя въпрос Grinning А отговора беше "Остарях вече! Почти на 30!" Grinning Grinning

# 1 082
Мариана Попова е разказвала, че винаги е бягала от алкохолици, защото в семейството й е имало такъв и накрая се натресе на Плачков.

А с оня социално слабия италианец, Ханес, какво стана? Тази е много просто парче, язък и за гласа.

# 1 083

Една дума - отврат! Едвам ги търпя с техните глупости. По-добре негативна обстановка и конфликти. Тука са като напудрени домашни бухти. Хем сладко, хем супер тежко.

И аз това си мислех по време на последните няколко епизоди, 2 месеца се псуваха и караха, сега сълзи и прегръдки само, то по-зле от сапунка

# 1 084
  • София
Ееее айде разписвам се с едно Касабие в последните минути Grinning Каза, че много са й задавали тоя въпрос Grinning А отговора беше "Остарях вече! Почти на 30!" Grinning Grinning
Явно мисли,че не ползваме гугъл.

Цитат
Енджи Касабие
Енджи Касабие е диетоложка от ливански произход, но живееща в България.
Родена: 1 ноември 1979 г. (възраст 38)

# 1 085
😲🤭😂 Тя ще си повярва вече,че наистина е на толкова. Това не е нормално нейното. Не е на 60 по дяволите! Има живот и след 30-те... 😃

# 1 086
Оффф, направо взе да ми писва. Няма ли някой хакер да направи като спам "Енджито е на 38 години" и да излиза на  всяко кликане в нета. Аман вече с нейните простотии.
Всъщност лоша идея, може да получи нервен срив горката Mr. Green

# 1 087
Скрит текст:
Явно мисли,че не ползваме гугъл.

Цитат
Енджи Касабие
Енджи Касабие е диетоложка от ливански произход, но живееща в България.
Родена: 1 ноември 1979 г. (възраст 38)
Еее как бее?!?! Нали беше 82 набор?!?!

# 1 088
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тя пък всеки път с различна версия излиза. Нали беше на 25?  Mr. Green

# 1 089
  • София
То затова когато човек лъже, трябва да помни. Защото се оплита в собствените си лъжи.

# 1 090
По принцип се бях заканила да й влЕзна рЕзко, ама тя беше толкова позитивна, че ме омилостиви... Какво ще изправям кривите краставици... Да е жива и здрава и в хармония със себе си! :*

# 1 091
Хора!!! Аз се свързах с Тотю!! Питах го - Помощ! Девствена съм! С непорочно зачатие си родих детето, какво да правя сега? Той отговори: Дай детето, ще обясня на него. 😆😆😆😆😆

Мари Мар, страхотна си с изнамирането на клипчета и даването на линкове. Благодаря пак, няколкото пъти съм гледала благодарение на теб. За готвача чак не бих го нарекла "канал". Снима си човекът, качва - мъфини, градинки, първи картоф на бебето. Едно към едно как беше... средно статистическа форумка -ССФ?? Не видях нищо нередно освен Бай Ганьо в Барселона, ама аз и не считам, че може повече тоз чичо. Нареден до клипа на Саше Васе с гърдите над сутиена - направо е цвете дори. Мисля си, дали не е в аутистичния спектър този човек, към Asperger ми докарва: не разбира чувствата на останалите, не се включва социално правилно, не чете езика на тялото, фиксиране в определени теми и дълго говорене. Брей, то от една порода ще излезем с него, хахаха! Таман и аз мразя котки. 😆

# 1 092
Е сега вече оправдавам Миглена, че е крещяла на майка си.
През вратата все едно не влезе човек, а празен буркан.
Тоолкова неестествена жена, доста глупава изглежда на пръв поглед и се надува като пуяк.

# 1 093
Слуховете ,че Марияна Попова и приятелят и ще влизат във Биг Брадър в понеделник ,се оказаха грешни.Певицата току що отрече Simple Smile

Браво на нея, че не мога да я дишам. Гаджето и ми изглежда свестен.

Да, сигурно не си го засичала по алкохолни запои... Най-любимото му, след алкохола, е да разказва колко е велик актьор ама не печели милиони, защото е роден в България, а не в Америка... Същия като Марияна - тя има 1 песен, малко известна, заради евровизия, и той се е снимал в 1 филм...
И аз това щях да напиша  този е мъжкия вариант на Мариана

# 1 094
В уикипедиа всеки може да редактира. Не вярвам, че е 79-ти набор. Нали в паспорта й пише, че е 82? Спестила е само 7-8 годинки.

Общи условия

Активация на акаунт