Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 741
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Може да спечели този с най-малък хонорар...ей така...за утешителна награда Grin

# 151
  • София
Ще спечели Мара, ще я върнат за финала да брои благотворително петдесетачки Smile
'

Joy Joy Joy

# 152
И аз имам чипс, ама нямам рибка. Нито пиЧие. Crossing Arms
Ако Сашка спечели повечето вътре ще се пръснат. Laughing

# 153
Мегз показа най твърд характер и освен фъфленето друг кусур не и намирам. Ако е и без хонорар, ще е най удобната за ББ да е победител.

# 154
Аз го разбрах в смисъл , че Тотката се е заял с Петканов. И с Мегза.
Взех да подозирам , че Мегз е влязла без пари с уговорка да се рекламира. Друго обяснение за толерирането и търпимостта към нея- няма.
Петкан не може да спечели , бре. то бива , бива , ама чак пък толкоз нагласено ...
Или Сач , или МХр.
Според мен.
А , Цвети е обяснила. Е , дадох си версията , няма пък да си трия метаморфизирането .
Къде точно видя търпимост към Мегз и толериране? Според мен търпимост и толериране има към Енджи-тя почтите нямаше лична мисия , а Б Б винаги е с компромиси спрямо нея. Мое мнение.

# 155
И аз смятам,че Мегз е най ощетена, горкото онеправдано. Добре че от инат и характер го докарва.

# 156
Скрит текст:
Аз го разбрах в смисъл , че Тотката се е заял с Петканов. И с Мегза.
Взех да подозирам , че Мегз е влязла без пари с уговорка да се рекламира. Друго обяснение за толерирането и търпимостта към нея- няма.
Петкан не може да спечели , бре. то бива , бива , ама чак пък толкоз нагласено ...
Или Сач , или МХр.
Според мен.
А , Цвети е обяснила. Е , дадох си версията , ням
а пък да си трия метаморфизирането .
Къде точно видя търпимост към Мегз и толериране? Според мен търпимост и толериране има към Енджи-тя почтите нямаше лична мисия , а Б Б винаги е с компромиси спрямо нея. Мое мнение.
[/quote]
Спасяването от номинации , когато се спаси сама- не помня защо така стана , но и осигури седмица. А беше заплашена от изгонване. После направи цирковете , та я превърнаха във фантом- още една две сигурни седмици игра. Това ако не е толериране , не зная кое.

# 157
Не мисля, че не се гласува. Не подценявайте амбицията на човека да наложи мнението си. Не  вярвам от ББ да си позволяват просто да си избират победителя, все пак е публична изява, има контрол, газят сигурно и някакви закони. Да, не печелят кой знае какво от СМС-и, но мисля, че СМС-ите избират победителя. Ролята на ББ е да побутне чрез монтажите си вота в желаната посока.
От няколко години забелязвам, как ББ регулира гласуването чрез мнимо очерняне и неглижиране на избраника, вместо с толериране. Та в този ред на мисли, предполагам, че Мегз си е уговорила титлата. Хем уж я тероризира най-много ББ, хем нон стоп страданията й от това са на екран и се задейства естествената човешка склонност да съжали, защити тормозения и да се противопостави, накаже на властимащия. И цъка СМС-и.
Довечера мисля, че ще остане Тото. Малко ми е жал за шефа (и той хем вряка и обижда, хем после страда), но ще се радвам да отлети пръв.

# 158
Не може Мегз да спечели. Макар че в това шоу нищо не би ме учудило.

# 159

Че какво му е на момичето hahaha. Няма нищо общо с мекотелите вътре. Дори и ВЕФа няма твърда позиция, само лайка. Да не изреждам останалото,че ще стане досадно hahaha

# 160
По- добрият избор е Мегз, от зле "напудреният" за шоуто Петкан.
за първи път не знам за кой съм. Това не ми е случвало май откакто следя шоОто.

# 161
Всички ги предпочитам пред Петкан и Шефа.

# 162
  • София
Шеф Петров може да вика и обижда, но и много истини каза на някои съквартиранти.

# 163
http://www.kliuki.bg/395924/ето-кой-гласят-победител-вип-бра/

# 164
  • София
Шеф Петров може да вика и обижда, но и много истини каза на някои съквартиранти.

Човек не може да приеме истината като нещо различно от злоба, изказана по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт