Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 792
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 135
Честно казано по-добре Хранова отколкото някои от другите, които останаха. Не ми е любимка, но в сравнение с другите най-малко се изложи.

# 136
  • София
Честно казано по-добре Хранова отколкото някои от другите, които останаха. Не ми е любимка, но в сравнение с другите най-малко се изложи.

newsm10

# 137
Не мисля, че Хранова е защитила/показала позиции, че да й препишат първото.

# 138
Аз пък от темата разбрах за драмите с пръста и рогата Joy
Това не ми пречи да ми е неприятен този още от началото на шоуто. Може би , защото ми беше известен от Часът на МЦветков, и очаквах някаква креативност от него, или поне оригиналност. Добре тръгна във формАта ,  направи успешно първата мисия между СаЧка и Алфредо. Направи първите дразги около Марчето и Алекс с фитнеса , че и Мегза закудкудяка наоколо му. И после... тишина и безличие.
Направи ли ви впечатление , че младоженците не се гушкат вече в последните епизоди ?
И друго- все си мисля , че Петкан не може да е избран за фаворит от ББ, защото щяха да ни спестят първата брачна нощ в такъв случай. Той там си показа голяма част от лицето. Е , и Алекс се показа безкрайно искаща го , де Laughing

# 139
Мари, не е. Но кой друг? Гани, Енджи, Мегз или Сашка? Всъщност финала може да е между Хранова и Тото или Хранова и Мегз. Такова усещане имам. Мегз до последно ще е вътре.

# 140
Тц....с тоз рядък мустаШ не става за победител....Петкан

# 141
Мари, не е. Но кой друг?
Всички са един дол дренки! Няма достоен. Искам ББ да им каже, че тази година няма да има победител и да им видя физиономиите, ама няма да го биде.

# 142
  • София
Аз също смятам, че готвят за победител Марги Хранова.

Аз мисля, че Петкан го гласят.

Стискам палци на Сашка Васева. Показа се, като много добра и човечна. Има своите странности, но е добра. Простовато добра

# 143
Мари, не е. Но кой друг?
Всички са един дол дренки! Няма достоен. Искам ББ да им каже, че тази година няма да има победител и да им видя физиономиите, ама няма да го биде.

Това би било най-добре. Но няма да стане, трябва да има победител.

# 144
Тото ще остане тази вечер, от Шефа мисля, че изцедиха каквото успяха - самотници и котки!

# 145
И аз тази година нямам фаворит за победител, но от тези които останаха като че ли Сашка е най-малко дразнеща за мен. Малко е простоватичка, но поне е добричка. Е похапва си повечко, но какво толкова Simple Smile.

# 146
И аз си мисля, че Хранова ще избутат да спечели. На фона на другите шушумиги си мисля, че ще й лъснат чепиците.
 Да спечели Сашка, че да се пръснат от яд!

# 147
Накрая Петкановица ще спечели....

# 148
Като стана дума за ядене...купих чипса,подир малко ще подложа с рибка и съм готова за шоОто...поне за началото де Joy

# 149
Ще спечели Мара, ще я върнат за финала да брои благотворително петдесетачки Smile

Общи условия

Активация на акаунт