Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 979
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 860
Имаше нещо инфантилно в тръшкането на Сашка......търсеше съжаление. Ясно е,че е със смачкано самочувствие,но можеше да покаже малко достойнство.
А и това натъртване за зрението.....преиграването оставя един неприятен вкус за зрителя.

# 1 861
  • София
И Гала е кадър на Нова, но участва във ВБ.

# 1 862

Питам, защото си спомням много добре още от първия сезон, че никой, който има нещо общо с Нова няма право.  Може правилата да са променени, но поне аз незнам за такова нещо.

# 1 863
За Сашка последно...

1. Самооценката и самочувствието на човек не идват от небето. Те се строят върху стабилни дела - образование, работа, семейство, уважение на обществото към теб. Не може да си показвала жартиери и смъквала сутиени, да си пяла елементарни мутрафонски песнички, да си част от връзка с човек, който не те устройва, но ти е нужен да те издържа, да си била на еротичен телефон и да си охкала в ефир, да си се изпортила в друг формат ("Денсинг старс"), и сега да си се набутала в клизмата на клизмите сред тв предаванията и ... да имаш добра самооценка и самочувствие. Дълбоко в себе си знаеш, че всичките ти стъпки са били все идиотски.

2. Винаги някой й е виновен: Виновни й бяха телевизиите, че не пускат нейните клипове. Виновен й е мъжът, който иначе плаща сметките, а тя спинка до обед и не закарва децата си на училище. По неговите думи синът в 7-ми клас имал знания като за 3-ти. Момчето се грижило за сестричката, щото мама спинкала... Виновна й беше Нешка, че трябвало да танцува. Виновна й е публиката, че не я вика да пее. Виновен й е биг брадър, задето тя на 3-ия ден каза "аз съм тук на курорт"... Всички са виновни, само Сашка е невинен бял слон.

3. "Имам глас". Песента на слона беше бая измъчена. Сашка никога не е блестяла вокално, а прилагаше формулата на Мадона - сексапил и малко глас. Но съм сигурна, че и през тези 17 години не е поддържала гласа си. Бюста го поддържа, но гласът й е слаб. Не съм сигурна дале чете ноти и свири. Едва ли. Или май беше музикална педагогика? Тогава защо е оставила да залинее и без туй слабото й гласче? Защо не преподава и създава певци?

4. Няколко знака й дадоха - мазното описание на кюфтенцата на шефа в изповедалнята беше ужас. Това ли имаше да казва от екрана Сашка? За подобни описания остави деца за 60 дена и се домъкна от Дупница? Що не изпя една песен в изповедалнята? На всяко влизане да беше пяла? Както Мегз показва рокли, тъй и Сашка да не спира за минута? Не е грях апетитът, но когато това е единственото, което имаш да показваш...

5. И да! Животът на звездите в БГ е кратък. Само една Лили надскочи прага, другите за 10-15 години и залязват. В техния бранш и Десислава се мъчи последно, Калинка и тя едва драпа и сума други залязоха...Да не споменавам от Сашкиното поколение петри, луни, кати, цветелинки, малинки...   Дойдоха Сузанитки, Дарки, Герита, на Гло щерката, на старта загрява на Анелийка споменът от Коко... Да, Сашке, твоите години литнаха... А знаеш ли кой го наложи този модел: Плоски песньовки и клип по гол г@з??? Точно твоето жартиерче и извадената цЪца от сутиена.

Сега си вземи хонорарчето и го инвестирай в образованието на момиченцето си. Това ти е най-добрият ход към момента.

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 22:56 от Маpи

# 1 864

Питам, защото си спомням много добре още от първия сезон, че никой, който има нещо общо с Нова няма право.  Може правилата да са променени, но поне аз незнам за такова нещо.

Взеха да импровизират. Гала и мъжа си намести за компания. Та Петканов жена си ли няма hahaha Като едно голямо семейство са Нова  hahaha

# 1 865
И Венета Райкова също беше кадър на Нова, но участва, че и мъжът й май спечели ББ, а тя после Сделка или не.

В Джугани много ме дразни това, че е от онези хора, които искат да изкарат ужасната си липса на такт за някаква "искреност".

# 1 866
Пък сега като се замисля май не дадоха въпросите към Енджи, или съм ги изпуснала. А и в Бай Брадър не съм хващала да я имитират. Ако имаше фантоН в къщата, това беше Енджи, не Мегз

# 1 867

Взеха да импровизират. Гала и мъжа си намести за компания. Та Петканов жена си ли няма hahaha Като едно голямо семейство са Нова  hahaha

Връзкарството изобщо не ме учудва, но нарушаването на веднъж установени правила на един формат е незаконно. Не че и това е много за чудене...

# 1 868
Много съм разочарована!
Първо... какви са тия кучета?!?! Котки трябваше да им раздават... и по едно шише за между краката...
И Сашка... по време на разговорите така добре реагираше... после що влезна в ролята на жертва.... какво целеше... само аз толкова положителни неща й надумах, а сигурна съм и още други... тя що така го обърна...

# 1 869
Сашка има нереалистични очаквания от себе си.(омразата й била виновна) В шоу-бизнесът омразата е навсякъде.
Нека не забравяме,че имаше моменти,когато показваше и колко лицемерна може да бъде. И накрая да вложи последни сили в ролята на жертва- ами не е възможно да бъде възприета като "кралица".
А тя за това мечтаеше. Изгради си един трагикомичен образ(от който май не е излизала).

# 1 870
  • Испания
Олееееее, Джулиянка рекламира във ВБ дрехи на един бутик, ама и в него гоУеми интелигенти са се събрали. Пишат: Корсед Bloody Red.

# 1 871
Олееееее, Джулиянка рекламира във ВБ дрехи на един бутик, ама и в него гоУеми интелигенти са се събрали. Пишат: Корсед Bloody Red.

Даа,за XXX филми!  Mr. Green
Латексът и ламето преобладават!  Laughing

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 23:38 от Berussa

# 1 872
И на мен ми стана много мъчно за Сашка. И тя сама не си е вярвала, че на 50 се възкресява кариера. Обаче не мога и да си представя колко е болезнено на 50 години човек да си даде толкова унищожителна равносметка. "Искам да оставя на децата си нещо друго, освен само срам.".
А ВБ за мен счупи стрелката на гадомера. Ма може ли така да се подиграеш с някой човек. Някакви човешки скрупули все пак трябва да има в цялата история.

# 1 873
  • София
Както обсъждахме в началото на брадъра, Сашка винаги е показвала точно такова мислене, поне това, което е било по интервюта - нереалистично, дори откачено, всякакви залитания. Защо този път да е различно?

# 1 874
О, и Сашка ще прави дует с Червения лак!! Дует "Лачените чанти". Няма да моли Дани Милев да й напише песен, или пък с Маргарита да направи нещо... Ама къде, бе? Сашка не е по глупостите! Тя с Джулито ще прави дует...

После, не искала да оставя срам...

Общи условия

Активация на акаунт