Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 668
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Миглена има нужда от психолози, да използва хонорара и да си запише час за психолог,  зъболекар и логопед.

Нещо подобно написах и аз на ФБ страницата "Да подкрепим Мегз във ВБ". Дано майка й да го е прочела и да го е взела под внимание

Скрит текст:
Аз лично искам Миглена да достигне до финал. И със сигурност ще гласувам всеки път за нея, и ще я подкрепям по пътя й към победата. За мен тази жена трябва да спечели голямата награда поради следните причини:

1 - Тази жена има много сериозна нужда от професионална психологична и психиатрична помощ, и то не при който и да е, а при наистина добри специалисти. А за това трябват пари! И тъй като цяла България видя, че Миглена е готова на всякакви крайности само, за да промотира и продаде една рокля за 30 лв, то картинката става ясна

2 – Със сигурност се нуждае от спешна, дори незабавна смяна на всички предни, горни зъби. Защото освен, че не се побират в устата й, че без субтитри е почти навъзможно да й се разбере какво говори, то има и голяма вероятност да стигне до анорексия, тъй като подозирам, че изобщо не може да ги използва по предназначение – т.е. да се храни с тях. За това също трябват пари!

3 – Последно, но не и по важност – Миглена има крайна нужда да изкара поне начални курсове по шев и кройка, тъй като след демонстрацията на способностите си със сватбената рокля на Александра Богданска на всички вече стана ясно, че като шивач е пълен провал. И ако държи да продължи да се занимава с мода е добре да има някаква бегла представа от тези неща – поне на базово ниво, което очевидно няма

В предвит гореизложените от мен причини смятам, че е добре всички да подкрепим Миглена Каканашева, за да помогнем на това обикновено момиче да добие малко по-реална представа за себе си и заобикалящия я свят, и да подобри поне маааалко визията си. Разбира се до колкото това е възможно
Поздрави от мен и продължавайте да подкрепяте Мегз

Чудесно изказване!

# 2 041
  • София
Честно казано ми е много трудно да класирам тази групичка.
Единствено се надявам да не спечелят Меглена и Тото, първата, защото не е добре и ще е лошо да покажем на децата си, че толкова нестабилен психически човек е харесван
....
Като се има предвид цялата агресия, която се изля върху нея, всъщност Мегз е един доста психически стабилен човек.

Никой не нападаше Миглена, докато не започна с номерата, с отказване на мисии за да си рекламира и продава стоката, което си е ПРЕДАТЕЛСТВО, защото те са един отбор с обща цел - СПЕЧЕЛВАНЕ НА БЮДЖЕТА(не за единият или за другият, а за всички).
И колко психически стабилна да е, щом може да падне токова ниско, че след като се репчеше колко силен характер е и ако веднъж се предаде и т.н., а после реве, истерии, припадъци, тръшка се, спи в изповедалнята(беше много жалка и в този и в случая с перуката), прави се на умряла лисица, на осъзнала грешките си - само за да й върнат стоката. По същата причина и греба басейна, не заради другите, а защото е просто една ТЪРГОВКА, а Брадъра й затвори сергията. Затова той беше прав, че тя само се престори пред него, по-точно ИЗЛЪГА, за да постигне целта си, а накрая пак Аз, Аз, Аз...силната, смелата, отстояващата, тази с принципите и постигнала всичко по ''ЧЕСТЕН'' начин, достойна да е пример на младите, затова се самопосочи за ПОБЕДИТЕЛ.
Миглена Ангелова я е подготвила, дала й е книгата си, да я научи как да оцелява във враждебна среда и сега използва това във всеки пост в защита на Каканашева, да рекламира произведението си и колко ще ни е полезно и на нас, ако си го купим. Да! обаче, не разбирам, защо е нужно сами да създадем враждебна среда, за да оцеляваме после в нея!?

резултататите от Фейса

# 2 042
Надявам се някой от коментаторите днес да обърне внимание на текстовете на песните на скандау,защото 100% има хора,които го харесват в шоуто,но не за запознати с текстовете,които пишат и изпълняват с Лъчо 🙄

# 2 043
Кой е с мантия, кой с пичие, кой с леща и чипс....
Айде, още малко, че почти свърши!
Връщам се да ви чета!

# 2 044
Моят фаворит е МегЗ . На второ място е Тото.
Дано спечели някой от двамата! Flowers Four Leaf Clover

# 2 045
Никой не ме грабна с личността си от т.нар. финалисти.За мен НЕ СА достойни за ВИП-звезда!
С изкл. на М.Хранова,но освен,че има златни хитове и донякъде заслужава уважение от по-младите,НИЩО позитивно не видях и в нейното представяне! Трудно ми е и нея да определя като победител.

За мен НИКОЙ няма качествата за победа тази вечер! Всички са една тотална излагация(пак казвам без Хранова). Този сезон е ТОТАЛ ЩЕТА откъм участници.

# 2 046
  • Брюксел / София
Мда, сезонът е супер слаб. Никой не изпъкна като “нормален” човек. Маргарита се скатаваше през повечето време, а когато участваше предимно се излагаше (говоря за участието й във формата). Най-справедливо би било да няма победител, но това няма как да стане. За мен Мегз е логичен “победител” в сезона на лудостта, глупостта и силикона. Вярно, че е жалко, че предаване, което се излъчва 2 месеца в прайм тайма показа предимно пошлост, но както някой беше споменал в темата: лошият пример също е пример за това какво не искаме, не харесваме и не приемаме. Все ми е тази кой ще победи.

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 19:39 от bat

# 2 047
 Shocked МекГз  победител ЖДНБ #Cussing out

Ей, всичките и фенове  заедно с фъфела , да взимате по една котка и се научете да дишате , че там на Марс...

# 2 048
  • Някъде в Матрицата
Моля, този, който предложи "централния диван" за победител да уточни кой точно диван. Този в къщата, този в студиото или този пред телевизора. 😂😂😂😂
А аз няма да зачеквам въпроса, че от няколко години плакетът "любима звезда на България" се полага на темата във форума. 😂😂😂😂😂
Наредила съм се тука на диванчето, както подобава на една дама. Наметнала съм си манЧията, пиЧие нямам, чантата я чакам да влезе и тя. Ама ако няма 3 хилядарки в нея, по-добре да не влиза. 😂😂

# 2 049
Кой е с мантия, кой с пичие, кой с леща и чипс....
Айде, още малко, че почти свърши!
Връщам се да ви чета!

Аз ще съм на празна ясла тази вечер Joy
Зер, да не ме критикувате, че сладко си хапвам...Ill

# 2 050
  • София
снощи преди окончателно да проспя епизода, когато беше историята с кученцата, дали ми се стори Мегз като поиска да осинови кучето, накрая му говореше, че ще го заведе на село мама да го гледа? Ако не ми се е счуло, тя разсъждава на ниво 6-годишна - иска куче, ама на  село друг да го гледа.

# 2 051
  • София

Сега да очакваме ли и ПЛАКЕТА да пуснат за продан, като част от визията на Мегз

# 2 052
  • Оптимист по принуда
Да, 'баба ще те гледа' каза.
Ми тъй де  - и аз съм баба на 3 риби, ама мойто е на 4г.
Мегз ми опротивя най-много с имитацията на паническа атака. С другото ми беше жалка.

# 2 053
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз ще съм на празна ясла тази вечер Joy
Зер, да не ме критикувате, че сладко си хапвам...Ill
Аз затова хапвам, докато съм самичка, че и детето вече започна да ми се смее на диетата.  Blush Laughing

# 2 054
  • Испания

Сега да очакваме ли и ПЛАКЕТА да пуснат за продан, като част от визията на Мегз

Ха, ха! Точно.

Ама то визия ли е, чудо ли е?

Общи условия

Активация на акаунт