Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 701
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 025
С две ръце за Тото!
Александра си направи панаира и сеира, Джулката  не ми се е вдигнала особено в очите, двулична клюкарка е просто, Маргарита е все мрънкаща тип "свекърва", а Мегз си направи рекламата за без пари, вдигна продажбите.. Единствено Тото се държа по-прилично за мен от останалите.

# 2 026
  • Испания

Олеееееееееее, каталясах цяла нощ да тренирам с новия уред. Честна силиконска!

Котето каза:
1. Тото
2. Недоразумението
3. Др. Хранова
4. Петканова
5. Джулияна

Ако сбърка хайванчето, ще го пратя в Марс или на готвача, което всъщност е едно и също.

# 2 027

Простата Емануела. Особено ако й изгледате първото интервю при М.Ангелова. Простуела просто й спи.

За Джугани - нейното е перфектно. По-добро аз не мога да измисля.

На Тети и Дарето - сърдечни поздрави с порция кюфтенца. Безплатно.

На Сашка проблемът не е в яденето, а в това че освен ядене тя нищо друго не показа. Тя и сега си има кариера, хем с едно око - снощи гледах нейни концерти от някакъв гей-клуб. Хората й се кефят, танцуваха мъже по сутиени. Няма лошо, но да не ни залъгва, че й трябва рестарт. И сега си е гей-икона, като Елтън и Бой Джордж. Да се радва, но пак да кажа - ако инвестира хонорара в образованието на детето си, а не в мола (както тук вече я докладваха), ще е най-добре.

# 2 028
МЕГЗ ШАМПИОН!!!!!! Другите са ми скучни. От тези останали тя най-много допринесе за сезона.

# 2 029
Аз бих гласувала за опция ,,Не искам никой да спечели", ама като няма такава, смятам да пропусна.
+1

На финала съм за централния диван. Не искам никой да печели от тия хатифнати вътре. Но ако ми опрат ножа в гърлото и кажат "ГЛАСУВАЙ, БОНКЕ, или ще ти спрем червеното вино!!!", ще пусна за Тото, сори ако има разочаровани, но тва е.
Точно!
За първа година изцяло пропуснах последните две седмици преди полуфинала, а повечето епизоди гледах отгоре, отгоре. Изключително безинтересни участници, скучни мисии и еднотипни епизоди - скандали, скандали, скандали.
Нито имаше някой, за чието излизане да съжалявам преди полуфинала, нито си избрах явен фаворит. В момента съм на принципа "най-малкото зло" и в този контекст, ако някой между Тото и Маргарита спечели, ще съм ок. Подозирам, че излизането обаче ще е в ред:
5 Джулиана
4 Маргарита
3 Александра

Мегз и Тото на финал.

# 2 030
  • Оптимист по принуда
Тайс /или ТаИс?/, щеше да е супер, ако я беше спряла и казала 2-3 хубави думи. Не, че аз щях да знам как да реагирам, ако я видя.

# 2 031
Излизането ще е:

1. Джугани
2. Петканка
3. Миглена

На финал:
Марги
Йонко

Победител: Марги, поради вопиюща липса на някой "по - достоен".

# 2 032
  • София
Такъв финал никога не е имало, все  е имало от кой да се избира, а сега хвани единия, удари другия.

# 2 033
Честно казано ми е много трудно да класирам тази групичка.
Единствено се надявам да не спечелят Меглена и Тото, първата, защото не е добре и ще е лошо да покажем на децата си, че толкова нестабилен психически човек е харесван
....
Като се има предвид цялата агресия, която се изля върху нея, всъщност Мегз е един доста психически стабилен човек.

# 2 034
  • София
Дали няма да спечели Джулиана????/ Много се замислям над това. Сега пак мина реклама с промото за довечера, но дадоха само Джулка.... newsm78

# 2 035
Каква агресия?

Тя беше една от правилегированите, заедно с арабската.
Реклама нон стоп, ефир в прайм тайма всяка вечер..
За каква агресия говориш изобщо?!?  ooooh!

# 2 036
 newsm10

една анкета няма ли кой да спретне да се преброим?

Радо Тушев = ББ

Той решава кой да е финалист, не ние не тия дето пускат СМС

ако някой се вълнува как на лс  Wink

# 2 037
Миглена има нужда от психолози, да използва хонорара и да си запише час за психолог,  зъболекар и логопед.

След като си оправи зъбите, говора и психиката, може да продължи да се бори с вятърните си мелници, защото въздушната и кула от въздух под налягане не живее вечно.. всичко неустойчиво на този свят се срива ..и тя ще е така,  ако не вземе мерки овреме.

# 2 038
Включвам се набързо по темата за Мария.

Признавам си, че ако тя беше останала до финал, аз лично щях да пусна поне 1 смс за нея. Хич не ми пука, че се е държала, като мутра от 90-те, че е агресивна и че парадира с пари. Има пари - парадира. Повечето хора, които не са свикнали на пари от малки парадират, когато пораснат и започнат да изкарват добри пари. Но не това е въпроса.
Хиляди пъти предпочитам хора с характер, като Мария, които са готови да се борят и да се защитават, без значение дали срещу тях стои каканижещо чучело, като Миглена или неспиращо да обижда същество, като шефа. И да кажа - харесвам Сашето, защото е мила и добра, но като цяло такива хора, като нея не оцеляват. Оцеляват такива, като Марчето Hands V

# 2 039
Миглена има нужда от психолози, да използва хонорара и да си запише час за психолог,  зъболекар и логопед.

Нещо подобно написах и аз на ФБ страницата "Да подкрепим Мегз във ВБ". Дано майка й да го е прочела и да го е взела под внимание

Скрит текст:
Аз лично искам Миглена да достигне до финал. И със сигурност ще гласувам всеки път за нея, и ще я подкрепям по пътя й към победата. За мен тази жена трябва да спечели голямата награда поради следните причини:

1 - Тази жена има много сериозна нужда от професионална психологична и психиатрична помощ, и то не при който и да е, а при наистина добри специалисти. А за това трябват пари! И тъй като цяла България видя, че Миглена е готова на всякакви крайности само, за да промотира и продаде една рокля за 30 лв, то картинката става ясна

2 – Със сигурност се нуждае от спешна, дори незабавна смяна на всички предни, горни зъби. Защото освен, че не се побират в устата й, че без субтитри е почти навъзможно да й се разбере какво говори, то има и голяма вероятност да стигне до анорексия, тъй като подозирам, че изобщо не може да ги използва по предназначение – т.е. да се храни с тях. За това също трябват пари!

3 – Последно, но не и по важност – Миглена има крайна нужда да изкара поне начални курсове по шев и кройка, тъй като след демонстрацията на способностите си със сватбената рокля на Александра Богданска на всички вече стана ясно, че като шивач е пълен провал. И ако държи да продължи да се занимава с мода е добре да има някаква бегла представа от тези неща – поне на базово ниво, което очевидно няма

В предвит гореизложените от мен причини смятам, че е добре всички да подкрепим Миглена Каканашева, за да помогнем на това обикновено момиче да добие малко по-реална представа за себе си и заобикалящия я свят, и да подобри поне маааалко визията си. Разбира се до колкото това е възможно
Поздрави от мен и продължавайте да подкрепяте Мегз

Общи условия

Активация на акаунт