Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 746
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 010
А я по-наблюдателните от мен да ме осветлят по един въпрос, МОЛЯ!
След като Мария напусна и Малката Енджи окупира малката спалня, тя покани ли някого там, напр. Малката Джулка? Или си остана самичка във владението с 10-те куфара?

На финала съм за централния диван. Не искам никой да печели от тия хатифнати вътре. Но ако ми опрат ножа в гърлото и кажат "ГЛАСУВАЙ, БОНКЕ, или ще ти спрем червеното вино!!!", ще пусна за Тото, сори ако има разочаровани, но тва е.

# 2 011
  • гр.София
А я по-наблюдателните от мен да ме осветлят по един въпрос, МОЛЯ!
След като Мария напусна и Малката Енджи окупира малката спалня, тя покани ли някого там, напр. Малката Джулка? Или си остана самичка във владението с 10-те куфара?

Да, покани Джулиана, но после се скараха и тя се изнесе. Заради това, че Енджи избрала Маргарита за най-достоен участник. И Джули се изнесе при шефа, като през цялото време мрънкаше и обиждаше Laughing

# 2 012
  • София
Аз съм за Марги Хранова...но на финал ще са Тото и Мегз.
Аз пък не защитавам Сашка. Цял живот се прави на клоун. Извинявайте, ама дрехи, поведение, държание - беше ми неприятно да я гледам през годините. И сега изведнъж искала всички да я обичат. Ми няма как да стане. Напъва се да покаже как пее, и да - хубаво пее. Ама какви са й песните от миналото?!
Ядеше постоянно, но не трябваше толкова да акцентират.Тя като знае, че е истина, защо се обижда и веднага стана жертва...
Ами и Радо Шишарката все още пее "О, тигре, тигре" и "Бели птици и куршуми". (любима песен)

# 2 013
Хич не искам да печели Маргарита. Изглежда ми много ограничена жена, винаги негативна и с много неприятен стил на общуване, един такъв назидателен и критикарски. Ама била имала страхотни изпълнения и талант... ми много жалко, щом не са й повлияли малко в посока възвишеност и широкоскроеност.

Направо се подписвам под това, не мога да го кажа по-точно. Иначе наистина от всички май Тото е за предпочитане по реда на изключване на всички останали.

# 2 014
  • София
Ееее, на промото за финала тази вечер Тото колко философски казва: Всичко ще завърши с хепи енд!

# 2 015
valentina2006, благодаря!

"Бели птици и куршуми", хахаха, не съм я слушала тази, но бях впечатлена от един репортаж на някакъв ретро-чалга концерт Радо пее "Ку*ви сбогом" и невръстни дечица му пригласят и танцуват около него, толкова мило.

# 2 016
Да си кажа сега : Сутринта осъмнах в шест с физиономията на Дънан Александров , тук гледах Гала ,вие , ала-бала. Излизам, бързам , стоя и чакам рейса пред мола и хоп- СаЧка Flushed
Викам , Тайс , ти съвсем ВипБрадъряса Joy
Та- тя си беше , с детето . Чудех се кога се е преоблякла ,защото нали беше в Нови хан с червено.
Беше с джогинга - белия Laughing
Къса черна пола , много къса , бели боти , лъскавки , но не на супер висок ток , бяла чанта и маахше  и книжна торба с покупки , не знам с какво , де, не видях марката . Детето си беше с розовото якенце и розова раница. Поколебах се да отида ли да и кажа , че много хора я подкрепят, и да прочете темите тук , но си викам- ами ако ме погледне накриво , или ми рече: Абе , разпоретино , ти ко искаш Laughing. Пък и беше с детенце , сигурно ще осребряват хонорара , а и не го е виждала. Хех , смешка обаче- в нашия мол има една въртяща врата  и една заключена стационарна , другата се отваря , но Сачка взе да бута заключената. Пред въртящата се спря и се чудеше и колебаеше ко да прави , детето мина и тя нямаше накъде , та влезе - виках си , с таА фобия , дали ще се справи. Rolling Eyes
Е , справи се. Надявам се да си прекарва добре и да Апне на етажа , има манДжи , и то-нелоши , че от сутринта е по задачи , а трябва и да се хапва .
Да е жива и здрава Сачка , нямах отношение към нея допреди формАта , но аз лично и симпатизирам и се надявам да си върне самооценката и самоуважението и да не се влияе толкова от чуждото мнение.

# 2 017
  • Ню Йорк
Честно казано ми е много трудно да класирам тази групичка.
Единствено се надявам да не спечелят Меглена и Тото, първата, защото не е добре и ще е лошо да покажем на децата си, че толкова нестабилен психически човек е харесван, а вторият нито е ВИП, нито е талант, в общи линии е едно голямо нищо.
Към другите трима съм със смесени чуства.
Марга е безспорен талант и се е доказала през годините, но тук не беше особено интересна.
Джулито имаше и сполучливи попадения и не толкова, но като цяло някак ми е симпатична.
Петканова и тя като Джулито, и ми харесва и не ми харесва, и я разбирам и не съвсем, но също има нещо приятно в нея.

# 2 018
  • Bulgaria
Илияна Раева ще е защитник на Марги Хранова.
На Петканова сигурно Петканов Laughing Laughing Laughing На Джулияна сигурно ще е Златка Димитрова .

# 2 019
  • София
Мисля, мисля.....накрая реших, че ще гласувам да спечели Мегз! Другите са ми безлични.
  Mr. Green

# 2 020
  • Варна
Аз бих гласувала за опция ,,Не искам никой да спечели", ама като няма такава, смятам да пропусна.

# 2 021
Мене ми е се тая... само Тото да НЕ печели!!!

# 2 022
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако се налагаше да гласувам, по метода на изключването щях да дам гласа си за Тото.

# 2 023
Ужас, какъв финал ще бъде с такива финалисти.

# 2 024
Ми какъв, посредствен,  какъвто и финалиста, който и да е той.

Общи условия

Активация на акаунт