Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 746
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Враца
Браво, меркантилница! Страхотен разбор! Kissing Heart

# 1 996
Вероятно просто не е такава, не е толкова отворена, колкото Марчето и някои други. Ако вкъщи е свикнала да я мачкат и да няма думата, не се учудвам че навън не знае как да се защити. Макар и със скандален имидж и простовата в някои отношения, според мен е чист човек и няма грам от злобата и навиците за мръсни номерца, самозабравяне и възгордяване на други от шоубизнеса.
Ами не знам, видяхме я, че се скара с един-двама и показа зъбки, пък точно за яденето доста малоумно се защити. Ако може изобщо да се нарече защита, де.

Може и да се е почувствала виновна, че яде. Жалко наистина, че не успя да сложи злобарите на място. Но пък дано да се съвземе бързо и оттук натам само хубаво да й се случва. Действително е добродушна и никому нищо лошо не прави.

# 1 997
Д-р Денкова: Досрамя ме от изкуствените лица във VIP Brother
Скрит текст:
Добре, че има хора, които се опитват да кажат, че това не е красиво.
За първи път гледам ВП толкова и наистина опитите за внушения вече много дразнят.
Наистина съсипаха Сашка за едно ядене, а Мария ,която се държеше като мутра от 90те я издигнаха. Лошото е, че и тя си вярва, днес пак била казала някъде,че се е показала като изключително възпитана дама . Flushed

# 1 998
Д-р Денкова: Досрамя ме от изкуствените лица във VIP Brother
Скрит текст:
Добре, че има хора, които се опитват да кажат, че това не е красиво.
За първи път гледам ВП толкова и наистина опитите за внушения вече много дразнят.
Наистина съсипаха Сашка за едно ядене, а Мария ,която се държеше като мутра от 90те я издигнаха. Лошото е, че и тя си вярва, днес пак била казала някъде,че се е показала като изключително възпитана дама . Flushed

За да си вярва, трябва да е много тъпа. Гледа да се докара пред хората като голяма работа, пък дано някой се върже. Още се сещам колко противно нападна Енджи и как последната се оправдаваше като ученичка, все едно й е длъжна, вместо да й каже да си гледа работата и да се махне от главата й.

# 1 999
  • Бургас
Автограф не взе ли ?
Признай си, че й завидя на стройните крачета, нали, нали...
Хахаха,на страхотните глезени. Laughing

# 2 000
Моята класация:
Джулиана - не разбирам как стигна до финал. Не е от най-неприятните участници, но и не направи нещо, заради което да я харесам. Самата фраза, че е разбила клишето за силиконовите девойки, за мен се превърна в клише от толкова често повтаряне. Твърдо пета позиция.
Александра - бях на нейна страна миналата година, когато гръмна скандалът. В къщата на моменти ми харесваше, но в нея има нещо изкуствено и фалшиво. На моменти изглежда така, сякаш срещу нея има аутокю, от което тя чете патетично написани от некадърен сценарист напудрени слова. Сценката с излизането на Петканов беше голям срам, черешката на фалша. Иначе е хубаво момиче, не ми се вижда лош човек. Четвърто място.
Маргарита Хранова - не исках да влиза в ББ, защото е сред любимите ми певици. Не ми хареса това, което видях, но и не ме разочарова кой знае колко. Помня участието на Йорданка Христова - по-възрастна е от Маргарита, но е запазила младежкия си дух и не се притесняваше да заема позиция. Маргарита е конформист и в къщата се държа по-скоро като досадна свекърва, която мърмори под носа си каква лоша снаха има. В момента, в който излезе от къщата, ще забравя за участието ѝ и ще продължа да слушам песните ѝ с удоволствие. Трето място в моята класация, но ако трябва да направя компромис с предпочитанията си, не бих била много разочарована, ако победи.
Мегз - милата, толкова е луда, че ми стана симпатична. Не знам дали в реалния живот бих я изтърпяла и един ден, но в къщата приемах с усмивка всичките ѝ лудости и странности. И определено не е безмозъчна, напротив, намирам я за умно момиче, понякога прави много точни анализи на хора и ситуации. Част от симпатиите ми към нея се дължат на силно негативните и обидни коментари за нея; имам предвид най-вече грозните прякори, с които я засипваха и тук, и във Фейсбук. Нехаресването на даден участник е съвсем естествено, но използването на прякори е толкова детинско и глуповато, че предизвиква у мен желание да защитя жертвата. Simple Smile Второ място, но нямам нищо против и да спечели.
Тото - тотален фаворит. За него ще пиша най-малко, за да не повтарям предишни мои постове. В началото бях със смесени чувства. След мисията с Ваня, когато трябваше да отгатват филми, стана мой фаворит. Въпреки всичките глупости, които сътвори в къщата, го намирам за умно и интелигентно момче, нищо че в мисията с въпросите за четвъртокласници се изложи. Simple Smile Майка му също много ми хареса. Simple Smile Твърдо първо място.

# 2 001
  • Бургас
Аз също съм за Тото категорично,заради прекрасните му очи и не само Laughing

# 2 002
Айде бре, точно пък случката с Енджи, моля, моля - още не изчакала да се изнесе Мария и хоп, веднага и зае шкафчета и тоалетки и де що види. Толкова ли беше трудно да изчака 6 часа - не, на секундата да се настани.
И в последващите епизоди с цялата си наглост обясняваше, че това е нейната стая, при положение, че в началото тя беше в купа с останалите, Мария я покани в нейната стая, за да не е с другите.

Маргарита победител.
След като изгониха Сашето, друг освен Марги не остана.

# 2 003
  • Бургас
Аз пък не искам да печели Хранова. Naughty

# 2 004
Цитат
Тяло за грях, мозък като грах
Падам от смях Joy

# 2 005
  • DE
Не гледам много, но видях достатъчно.
Йонислав дето се направи на ощипана мома когато в началото криеше, че има връзка и се сваляше открито с Миглена и като го попитаха ама аз не съм такъв  Sick Най не понасям такива мъже и ме е страх дъщеря ми да не налети на такъв, дето се прави на мъж и след не знам колко дни свидетел на психичен тормоз от нещото наречено Шеф(тоя така и не разбрах как се казва, не ме и интересува, абсолютен протвняк който имаше своите моменти на проблясъци с констатация за останалите особи вътре) да налети в пияно състояние заобикаляйки дивана, предвид че ако толкова искаше да защити някого с физическо насилие може просто да му забие един в зъбите от 50 см, а не да обикаля половин стая в очакване някой да го възпре  Sick
С неумелите си опити да се шегува с останалите и никой не разбираше шегите му. Дето се има за голямата работа с просташките си тъпи текстчета за 10 годишни пикльовци.
Другите дори не ми се коментират, но съм втрещена, че тоя е симпатичен на някого.

Маргарита е човека който се изложи най-малко, даже никак. Най-обикновенна средностатистическа жена на възраст. Звезда е, но човек трябва да знае кога да спре да занимава хората с особата си колкото и да е бил популярен в близкото минало.

# 2 006
Айде бре, точно пък случката с Енджи, моля, моля - още не изчакала да се изнесе Мария и хоп, веднага и зае шкафчета и тоалетки и де що види. Толкова ли беше трудно да изчака 6 часа - не, на секундата да се настани.
И в последващите епизоди с цялата си наглост обясняваше, че това е нейната стая, при положение, че в началото тя беше в купа с останалите, Мария я покани в нейната стая, за да не е с другите.

Маргарита победител.
След като изгониха Сашето, друг освен Марги не остана.

Не съм на страната на когото и да било в конкретната случка. Просто дадох пример, че поведението й е далеч от това на дама, за каквато се има, а обвинява другите, че тяхното "не е дамско". А и толкова злоба показа в този момент, колкото отдавна не бях виждала в един човек.

# 2 007
  • Бургас
Аз съм за Марги Хранова...но на финал ще са Тото и Мегз.
Аз пък не защитавам Сашка. Цял живот се прави на клоун. Извинявайте, ама дрехи, поведение, държание - беше ми неприятно да я гледам през годините. И сега изведнъж искала всички да я обичат. Ми няма как да стане. Напъва се да покаже как пее, и да - хубаво пее. Ама какви са й песните от миналото?!
Ядеше постоянно, но не трябваше толкова да акцентират.Тя като знае, че е истина, защо се обижда и веднага стана жертва...

# 2 008
Хич не искам да печели Маргарита. Изглежда ми много ограничена жена, винаги негативна и с много неприятен стил на общуване, един такъв назидателен и критикарски. Ама била имала страхотни изпълнения и талант... ми много жалко, щом не са й повлияли малко в посока възвишеност и широкоскроеност.

# 2 009

Общи условия

Активация на акаунт