Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 620
  • 3 166
  •   2
Отговори
# 2 730
А парична награда има ли, освен хонорара?
Това първо.
И второ, мъжът на Йонито-Лъчо, беше ли в публиката?

Лъчето  го видях в публиката при шумната агитка на Тото, стоеше като мумия докато другите се деряха и подскачаха..

# 2 731
Звинети, чи са видяхми.

Ооо, този си е сложил на Тото веждИте отгоре. Започнаха вече да му подражават. Joy
Деми, една забележка имам. Пише се "Свинете". Ако някои се обиждат, смени животнУтУ - коньоо.

# 2 732
Не знам за понеделник аз Neutral Face Не искам да го гледам Динко, вярно, че в ефира има много идиоти и престъпници, ама и на този да му дадат екранно време...Във Фермата го представяха като народен будител едва ли не, а Ники Кънчев какъвто е екзалтиран представям си какво ще каже.

Предполагам си имат вътрешен ценоразпис с допълнително заплащане. Ама за него размотаването като победител по разни предавания и осигурено екранно време е достатъчен бонус .

# 2 733
Помислих пък си викам не е толкоз зле. Имало е и по зле. Това Златка Бляк, Тошко със свалените гащи, Вългала. Всичките са били къде къде по противни от Тото. Верно преиграваше малко и доста си фантазираше ама какво да се прави, всеки си има трески.
Радо прашката искам!  Joy Joy Joy
Тоя индивид го виждах редовно в квартала с една руса леля, облечена като фея от околовръстното. Бях го забравила, не съм го засичала отдавна. 😒

# 2 734
Набързо претупаха финала, беше доста скучно. Така и не разбрах какво толкова му харесаха на Тото. Rolling Eyes

# 2 735
  • София
До почетното име на Тошко-свалените гащи и Джино - американския тираджия, нека наредим и това на Тото - импулсния телефон. 😩
Нещо такова щях да напиша, но ме домързя... Тотю си е точно в тоз формат победители...  smile3521 последните изцепки от тази вечер показаха точно какъв е и как се е прикривал през цялото време...  Embarassed

# 2 736

Кой, аз?! Ньее. Ай сипи още едно.

# 2 737
  • Варна
Игнатова много добре имитира Миглена.
Тото 10 пъти нарече Марги "майка" тази вечер, а инак какъв скандал спретна на шефа само за това, че направи някакво сравнение между майка му и Щерева.

# 2 738
гдтъйхцсавртхклоъфдаеъйк, Ники!

Китаец влиза в български магазин:
- Ауаняминзанадануа кока-кола?
Продавачът:
- Две бутилки какво?

Joy

# 2 739
Мегз е с огромно творческо безсилие. Пак с това деколте! Стига, бе, хората са измислили поне още десет вида деколтета! Достатъчно е да препише от тях!

Peace Дали има шанс да слезе на Земята....дано проумее къде й е мястото!

# 2 740
До почетното име на Тошко-свалените гащи и Джино - американския тираджия, нека наредим и това на Тото - импулсния телефон. 😩
Нещо такова щях да напиша, но ме домързя... Тотю си е точно в тоз формат победители...  smile3521 последните изцепки от тази вечер показаха точно какъв е и как се е прикривал през цялото време...  Embarassed

Абсолютен келеш зад големия параван, наречен "младост". И пиклите, дето му вдигат гледанията в ютуб - цъкат, цъкат смс-и... Много ми е тъпо... А с перспективата да гледам и Диньо Хайдука един месец... искам да замина на Марс и да си умра там кротко с 2 котки...

# 2 741
Радвам се за Тото. Логичният победител. Забавлявам се в момента във Фейсбук с възмутени слова от рода на: "Това ли е младото поколение?!", "Какъв пример дава на младите...", "Това ли е културата на българина?" и т.н. (Извадки от статусите на мои познати.) Simple Smile Като бях млада, същите неща ги чувах и за себе си. Simple Smile

# 2 742

Абсолютен келеш зад големия параван, наречен "младост". И пиклите, дето му вдигат гледанията в ютуб - цъкат, цъкат смс-и... Много ми е тъпо... А с перспективата да гледам и Диньо Хайдука един месец... искам да замина на Марс и да си умра там кротко с 2 котки...

Ами хората са измислили един много удобен за такива моменти уред. Викат му достанционно. Цък и си далече от това, което не искаш да виждаш и чуваш.

# 2 743
Аз, да ви призная, досега бях девствена, не бях гледала ВИП формат, а "нормален" ББ гледах последно...отдавна  
 Вип-а не ми хареса, но темата много ми хареса, беше много забавно тук с вас, много смях се смях, благодаря на всички (това го казвам с тон на един победител в реалити шоу), покланям се и излизам!
 Благодаря, България!  Crazy
 Последното не знам дали го каза някой, интернета ми прекъсна точно в сюблимния момент...
 ауф видерзен!  bowuu Яжте умерено!

# 2 744
  • София
Мегз е с огромно творческо безсилие. Пак с това деколте! Стига, бе, хората са измислили поне още десет вида деколтета! Достатъчно е да препише от тях!
Peace Дали има шанс да слезе на Земята....дано проумее къде й е мястото!
И къде е!? Wink

Общи условия

Активация на акаунт