Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 523
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 820
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хаха, чичо - дръжки. Ще й се да е чичо.  Laughing
Аз не успях да гледам финала снощи, че ММ се прибра, не съм чела и темата, но от последните две страници разбрах, че Тото е победител.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 15:15 от Reinа

# 2 821
Само се моля друг да прави темата от понеделник.

Защо така? Според мен добре се справяше - винаги навреме отваряше нова тема, нормално я оформяше. Е, имаше някакви проблеми с анкетите, на които не реагираше веднага, голяма работа.

Чудя се колко някак хаотично и нелогично бяха подбрани дуетните партньори на финалистите, дали те няма да са част от новите съквартиранти?
Всъщност, какво имат предвид с промененото име на формата, най-търсени от кои, от кого, за какво? Или ще са толкова търсени, колкото тези преди тях - влюбени? :joy

Май той сам се нарича чичо Тото във влоговете си.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 15:18 от usmihni_mi_se

# 2 822

Защо така? Според мен добре се справяше - винаги навреме отваряше нова тема, нормално я оформяше. Е, имаше някакви проблеми с анкетите, на които не реагираше веднага, голяма работа.

Чудя се колко някак хаотично и нелогично бяха подбрани дуетните партньори на финалистите, дали те няма да са част от новите съквартиранти?
Всъщност, какво имат предвид с промененото име на формата, най-търсени от кои, от кого, за какво? Или ще са толкова търсени, колкото тези преди тях - влюбени? Joy
Най-търсени от данъчните...

# 2 823
За Марги се радвам, че е втора, но не вярвам да е имала толкова висок вот. От уважение и респект я добутаха до "среброто". Харесвам я като изпълнител, достойно се държа в Къщата, но за Мегз мисля, че повече тийнове са гласували. Вчера в метрото група ученици спореха кой ще е победител между Мегз и Тото.

Аз много харесвам Маргарита Хранова - и като изпълнител, и като участник в предаването. Показа много премерено поведение подходящо за жена на нейните години и положение. Но страшно много ме подразни това постоянно повтаряне на Кънчев снощи, че Хранова е единствената, великата, неповторимата, уникалната, неземната звезда на България. Никой не го оспорва, но това постоянно натрапване понякога дава обратен ефект.
А и се чудя защо винаги вкарват хора, като нея - големи звезди, доказали се през годините и след това през цялото предаване постоянно ги побутват, лансират, възхваляват и щадят за сметка на останалите съквартиранти в къщата .

# 2 824
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
О, не знаех. Благодаря!  bouquet

# 2 825
Офтопик, ама не можах да се въздържа. Joy
Скрит текст:

# 2 826
  • Русе/София
О, не знаех. Благодаря!  bouquet
Предвид фенската маса - си е чичо.

# 2 827
Скрит текст:
Скрит текст:
Преслав Ганев много добре знае кой е на снимката. Знае и че Рей Бредбъри почина преди няколко години,
че рожденият му ден не е днес и че не навършва 65 години. Simple Smile Иронизира всичките безумни постове в тази група, заради които аз все по-рядко я чета.

# 2 828
Скрит текст:
Скрит текст:
Преслав Ганев много добре знае кой е на снимката. Знае и че Рей Бредбъри почина преди няколко години,
че рожденият му ден не е днес и че не навършва 65 години. Simple Smile Иронизира всичките безумни постове в тази група, заради които аз все по-рядко я чета.
Скрит текст:
Не го познавам, предположих - няма начин чак така да сгреши някой, но пък готина хрумка. Разбута кошера в ранния следобед Joy

Интервюто на Тото сутринта https://www.vbox7.com/play:5a5b82a28d

# 2 829
Тото никъде не се е снимал с "любимата си",но с мамчето-обезателно:

# 2 830
  • Оптимист по принуда
Сега ако вкарат и онова Илианчо-то, на Джънко няма да му стигне квадратурата на двора да ги гази с аЧивету.

# 2 831

Защото в предни години в първият пост бяха линкове за гледане от чужбина и линковете на Мари Мар. Лошо офермени са тези, според мен.

# 2 832
Малей....един финал време ....сън съм изкарала...
Добър разбор сте направили, бравос...
Събирам сили за понеделник...

# 2 833
Цитат
А да го обвиняваме ,че е пил е все едно да осъждаме Сашка,че яде.

Интересно разсъждение.Яде се, за да се оцелее, пиенето на алкохол изобщо не е жизненоважна необходимост.Двете неща са несравними.
Аз се чудя защо всички се дразнеха
от това, че Сашка си хапваше
 често, но никой не обели и дума за това, че Тото непрекъснато беше с цигара в ръка, което за мен е много по- противно!!!

# 2 834
  • София
Скрит текст:

Защото в предни години в първият пост бяха линкове за гледане от чужбина и линковете на Мари Мар. Лошо офермени са тези, според мен.
Тогава аз записвах епизодите и ги качвах или в Гугъл диск или dailymotion, а сега ви ги вадя от Нова плей - те пак са през сайта, но заобикалям ограниченията за гледане от чужбина и рекламите които бутат във видеата.
А и навремето записвах и от излъчването на ЖИВО, ама ...вече нямаааа

Общи условия

Активация на акаунт