Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 876
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Според мен Петканов си е в роля цял сезон, все пак е кадър на Нова. Истинското му АЗ не е това.

# 76
  • София
Ама той май през цялото предаване ги обслужва. Нали все го хвалят, че само той миел чиниите и т.н. Аз само веднъж съм го гледала като "лудия репортер", но не помня нищо. Той дали и там е същия мухльо?

# 77
Според мен Петканов си е в роля цял сезон, все пак е кадър на Нова. Истинското му АЗ не е това.
Да бе, да... само като се сетя, кой му е най - близкият приятел. И от гадните клипчета, дето пуска е много хрисим. Точно хлъзгав и лигав е.

# 78
И аз тъкмо идех да кажа, че Петкан не се разкри изобщо този сезон, че не беше себе си, а зорлям се стискаше и бе по-нисък и от тревата... Струва ми се в реалния живот е по-забавен, по-разкрепостен и отворен, а тук нищо, ама нищо такова не показа...

Може и да бъркам и това да е той, а отвън да се прави на някакъв, какъвто всъщност не е - демек веселяк и отворко, ама и в двата случая има някакво разминаване между двата образа, което не ми импонира...тъй да се каже, по научному....

# 79
Петканов не хвана ли Алекс в прословутата изневяра, ровейки в телефона ѝ? Помня раздухването на скандала, но май подличко се е докопал до "фактите".

# 80
Той си е подъл. Държането му във ВБ го доказа няколко пъти.

# 81
Дан Петкан влезе като луд и лигня, ожени се и стана мъж за пример!
Брей, че трансформация претърпя тоз олигофрен!
Не, не е достоен за победител!

# 82
Никой не е достоен, най-вече Петкан и Петров.

# 83
  • София
И така, тази вечер ще гледаме как съквартирантите се МАРФОЗИРАТ, според Джулка.  Joy Joy

# 84
  • София
И аз тук!Моето предположение е,че ще изгонят Тото и Дани!

# 85
Какво означава МАРФОЗИРАТ според трите висши Гани?

# 86
Айде не я правете по-тъпа отколкото е... Момичето си каза МЕТАМОРФОЗИРАТ...

# 87
  • София
Айде не я правете по-тъпа отколкото е... Момичето си каза МЕТАМОРФОЗИРАТ...

Възможно е и аз да не съм чула и разбрала добре.  Party

# 88
  • София
Ще чакаме с нетърпение Ганка да ни обясни тази промяна със сложни думи. И ние да се понаучим на нещо де.

# 89
  • в резерват
Елиминацията днес трябваше да е тройна. Sick В сряда Енджито и Ганка за ръчичка. Другите в петък. Петканчо печели. Аз така ги виждам нещата.

.... или всички си тръгват и Шефа остава сам 2 седмици с 10-т котки. Мечтиии....

Общи условия

Активация на акаунт