Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 338
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 945
Според мен ще си тръгнат Енджи и Алекс.

# 946
  • Варна
Нека спечели който и да е, само не и Петканов. Благодаря на Господ, че нямам мъж като него Worried

# 947
Петкан и Енджи.
Кой точно ще гласува за това мекотело "мъж"?
Доста фенове има Петканов. Близо 300 хиляди души го следват в профила му във фейсбук. Едни 5-6 пъти повече фенове в сравнение с групата на Тото - СкандаУ. Със сигурност ще стигне до финала. Не вярвам да спечели, но няма шанс да си тръгне утре. Сигурно Гани и Енджи ще си заминат утре към... Марс.  Grinning

# 948
Ако наистина всичко за Миглена е бизнес, очаквам утре да пусне уебсайт MEGZ/CURVY и роклето на майка й като Top Seller...

# 949
Аз мисля че Маргарита и Гани са тая вечер. Звездите ми го говорят Joy

# 950
  • Bulgaria
Сашка и Марги или Тото и Марги ще си тръгнат довечера според мен ,но ще гледаме  Grinning

# 951
Ааа, аз искам Енджито да си заминава при мистър Ливан! Да му поготви  малко. Нали е заслабнал.
Добро утро!
Разнищихте ли как ще стават днес обажданията и разговорите с финалистите? Дайте инфо!

# 952
  • София
Снощи се разчуствах, колкото и тъпо да звучи. Само Алекс и баща и не ми харесаха. Малко нагласено ми идва. Аз също се замислям дали нея не я гласят за победителка. Въпреки, че ако не беше тази сватба, нямаше и да се сетя, че е вътре. Освен "любовта" с Петканчо, нищо друго не са дали за нея. Не разбрах какъв характер е.
Мисля днес да се пробвам да се обадя по телефона, пък на който попадна, ще импровизирам. Ако се свържа де.

# 953
Ох,тая Алекс след снощи ми стана още по противна.Енджи беше странно студена ,за жена която се е омъжила скоро.На Петканов що не пуснаха никой,не ми казахте,че дядо му е бил изненадата

# 954
  • Bulgaria
Твоята онлайн среща със Съквартирантите наближава с всяка изминала минута!💖🌟
Обади се на скайп:
📲VIP_Brother_Toto за Тото;
📲VIP_Brother_Angie за Енджи;
📲VIP_Brother_Megz за Миглена;
📲VIP_Brother_Margi за Маргарита;
📲VIP_Brother_Petkanov за Дани;
📲VIP_Brother_Alex за Александра;
📲VIP_Brother_Sashka за Сашка Васева
📲VIP_Brother_Djuliana за Джули
...още утре (сряда) между 10:00 и 13:00 часа, за да заявиш желанието си за разговор с твоята любима звезда от шоуто.

# 955
  • Ловеч
Снощи се разчуствах, колкото и тъпо да звучи. Само Алекс и баща и не ми харесаха. Малко нагласено ми идва. Аз също се замислям дали нея не я гласят за победителка. Въпреки, че ако не беше тази сватба, нямаше и да се сетя, че е вътре. Освен "любовта" с Петканчо, нищо друго не са дали за нея. Не разбрах какъв характер е.
Мисля днес да се пробвам да се обадя по телефона, пък на който попадна, ще импровизирам. Ако се свържа де.

Аз си поплаках доста, дори и на Алекс (която много, много харесвам визуално), баща й изглежда много строг и принципен, не вярвам да разиграва цирк. Петканов е олигофрен... голямо лигавене и хилене! Отвратителен!
На Тото майка му е много красива жена! Джулито ми е адски противна, мъжа й също...не спря да дрънка на висок глас и да го слушат всички! Ливанеца много ми хареса как говори тихо, премерено, личи си, че не е българин!

# 956
  • София
Само по скайп ли ще е връзката, няма ли телефонен номер някакъв.

# 957
  • sofia
Плача на анимационни филми даже, ама снощи хич и не трепнах! Малко ме разколебаха на Сашка дъщеричката, ама си викам, нали се виждат всяка седмица.
Другите какво реват?!? Нали след няколко дена ще се прибират?!?
На Гана мъжът и е таман!
Мистър Ливан е хубав. И млад.
На Мегц майка и е Тиранозавър. Откъде изкара изгубената сестра, не знам?!? Това е с цел трупане на симпатии.
На Марги децата и внукът за жалост не приличат на нея.
На Тотю майката е много красива.
На Сашка момиченцето е сладурче.
Разбрах откъде Алекс е наследила ръста си. Баща и ми беше лигав.

# 958
Е, тоя на Джули и тихичко да говореше ние пак всичко щяхме да чуем. Скайп нямам. Ще чакам новини от вас.

# 959
Аз се разциврих на думите и отношението на майката на Тото . Особено като му каза , че всичко разбира. Показа добро познаване на детето си. И в каква драма беше да го докосне ли, и как.
Другите ми бяха заучени някак. Детето на Сачка е прекрасно , но мама май не беше особено разстроена.
И направих сравнение между майката на Мегз и Тото- ами , горката Мегз. Сега си обяснявам някои нейни действия.
Както някой по-рано в темата е написал , тази мисия хвърля светлина върху много от поведението на участниците.
А бащата на Алекс имаше много тежка задача. Направо го съжалих , с тоА зет, ужас просто !

Общи условия

Активация на акаунт