Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 402
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 930
Някой случайно да може да каже къде  е качен епизодът с интерпретирането на индийския сериал? В  нова плей не мога да го гледам.

Всяка вече Мари Мар дава линк на епизода. Виж в темата за съответния ден.

Даже не знам в кой ден са го давали. Здраве да е, ще го пропусна.  Peace

Потърсих го и го открих. Заповядай: http://www.bg-mamma.com/?topic=1002383.msg35777951#msg35777951

Peace bouquet Благодаря сърдечно! Ще го изгледам тези дни когато имам време.

# 931
Динко - хайдука да е снимал визитка така натруфен и на бял фон? Честно, това вече ще е 3 нива под дъното... Ако ще влиза този простак искам Брадъра да му монтира детско атв, дето само на едно място те люлее, с монетка. И да е заедно с изгонения католически свещеник от Белене, арменчето Рафи, евреинът Етиен, Астор, Хилда, цар Киро, Стивън Ачикор, някое семейство бежанци и Азис. Ха да го видим тогава Диньо! 😆
https://m.facebook.com/Dinko.Valev.Yambol/photos/a.1731486103816 … e=3&source=48

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 23:40 от Маpи

# 932
О, сега Динко ще ошамари всички, които късат нервите на Биг Брадър.
И после ще кешаутне.

# 933
Тоя левент е уникален smile3508

# 934
Гледам, гледам.....преди мислех че гласят Петкан за победител, но сега май везните клонят към Петкановица. Сега и това с баща и съвсем . Да видим де, все мисля че семейството ще е на финал.

# 935
О, сега Динко ще ошамари всички, които късат нервите на Биг Брадър.
И после ще кешаутне.

Оо, първо ще ги преджоби за пари, телефони и документи. После ще ги снима, ще се похвали. После ще ги нарита, навика. И тогава чак бой! Честно, искам да го сложат с букет от нации и етноси и той да е САМ в простотията си. Рафи, Астор, Етиен, Хилда, Азис, беленския католик... Да няма с кой един лаф да си каже и да си заминава в автоморгата, кръстена на него:"Бозав".

Гледам, гледам.....преди мислех че гласят Петкан за победител, но сега май везните клонят към Петкановица. Сега и това с баща и съвсем . Да видим де, все мисля че семейството ще е на финал.

Може, може. Формулата "бедното малко момиче" много върви. Или чалгар (включая и Тотю, щото и той е такъв). Ако Марги спечели - ще е чудо.

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 00:25 от Не се сърди, човече

# 936
Ама така по-чернички да ги избират.
Ще реши, че са прескочили оградата в Нови Хан.
Не, колко трябва да си прост, че точно Динко да поканиш.

# 937
Ама така по-чернички да ги избират.
Ще реши, че са прескочили оградата в Нови Хан.
Не, колко трябва да си прост, че точно Динко да поканиш.

Значи, най-прекалила с тена е Николетата. Искам Диньо да я посрещне на вратата с "Лягай бързо на земята, ма, оууу! Ква си ти, ма? Кво правиш в майка България, ма? Туй е на дедо ми тая зема, тя ми дошла тука!!" 😆😆😆

# 938
  • Оптимист по принуда
Той ней Динко, а ДжЪнко. Правилно произнасяйтИ.

# 939
Той ней Динко, а ДжЪнко. Правилно произнасяйтИ.

То в този кошмар можеш ли ги различи вече, Джънко, Дунко... 3 ВЕЛИКИ мъже от Ямбол - Диньо, Недялко и Волен... Бедна майко Българийоооо....

# 940

Днес ще излезнат:

Малката Джулка и дъртото ЕнджЕ Mr. Green

# 941
Двама ли ще гонят утре? Енджи със сигурност си заминава. Гани май я пазят за финал. За съжаление май Сашето ще отпадне.

# 942
По-скоро Алекс и Енджи.

# 943
  • Бургас
Петкан и Енджи.
Кой точно ще гласува за това мекотело "мъж"?

# 944
  • тук, на мястото си
Енджи и Марги Хранова  довечера.
Джулка ще е в петък първа, да излиза не да печели.

Общи условия

Активация на акаунт