Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 411
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Индийкия филм и Днешния епизод ми бяха най-емоционални..
На филма си се посмях хубаво, днес си поплаках!

И аз!  И аз! newsm45

# 916
Стана ясно, защо Златков вчера се извини на СаЧка, според мен съвсем искрено. Каза, че и на децата ще се извини навън. Когато влезе момиченцето, малко гузен изглеждаше и стоеше настрани. Усетил е, че децата гледат и те нямат вина за това каква е или каква не е майка им.

# 917
...като Енджито-бизнес някакъв май има между нея и мистъра ливански.

Затова ли из фейсбук страницата на ББ някои пишат, че съпругът ѝ Рабих бил любовник на някакъв арабски шейх? Ежджито уж нямала нищо против  срещу солидно заплащане и материални придобивки да си затваря очите и да им пази авторитета, все пак говорим за арабския свят...

Не знам колко е достоверно...

# 918
Милото чувство, което ме беше обзело заради епизода, веднага се изпари като чух БАЩАТА на тази, дето нарекоха РА......ИНА, да казва на авторката на обидата: "Благодаря Ви, че направихте такава сватба. То са си ваши работи (когато Сашка тръгна да му се извинява). Аз съм израснал с Вашите песни!"..... В спектъра на самооценката и самоуважението в България сме изгубили качеството "ДОСТОЙНСТВО"... БЛЯК!!!

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 22:49 от Маpи

# 919
Енджи и мъжа й са с арабска култура, предполагам, че при тях наистина не е прието публичното лигавене, реване и смучене на устни, ако ще и между съпрузи да е. Брр, чак не си вярвам, че я защитавам точно нея.

# 920
  • София
той може и да не е разбрал какво е казала Сашка за дъщеря му. Не знам защо, но имам чувството, че майката малко далеч от всичко го държи. За сватбата не знаел, че е истиинска, а майката в разговора директно се изрази. освен ако сценаристите не са ги изманипулирали всичките.

# 921
И за лека нощ, 2 генерални извода от бръщолевенето днес тук:

1. Голям страх ви тресе да не БИЯТ, посегнат, закачат, гаврят с Алекс. Ма тоз Петкан, ма той няма да я защити, "в бара, ако я бият", той ще се извинява... Хелоууу!! В Европа ли сте или в някоя африканска държава?? Там ги бият. Ей днес, 24 момичета изнасилени и убити от Нигерия... При нас - не би трябвало, ама си знаем реалността, нали? Силикон, микрофон и гледай да не те бият в бара...

2. На Гана нейничкият е "циганин", ма тоя на Енджи е "по-циганин"... Значи всички в темата имат деца от руси и синеоки мъже, направо чисти арийци (ако ме разбирате). На, като Даню Златков. Тихичко си се посрамувах от ваше име, да знаете.

# 922
  • София
Срещата на Сашка с дъщеря й, ме подсети как Джино грабна детето на Гъмов и му го занесе, защото то се луташе и изобщо не разбираше какво става - гадно е така, като не предупреждават близките и най-вече децата, че на участниците им е забранено да реагират.

ВИДЕО ГЪМОВ с детето

ЕПИЗОДА - близките на участниците, влизат в къщата

https://videobg.nova.bg/novatv/2018/vipbrother/vipbrother-2017-11-07.mp4

# 923
Енджи и мъжа й са с арабска култура, предполагам, че при тях наистина не е прието публичното лигавене, реване и смучене на устни, ако ще и между съпрузи да е. Брр, чак не си вярвам, че я защитавам точно нея.

Виж сега, Ванили, ЦЕЛИЯТ СВЯТ трябва да разбира от ракия с китка (блага ракия) по български. Но ние не сме длъжни да разбираме от арабски култури, кубински темперамент, нигерски музикален талант, филипинско гърлище...  Ние сме центърът на Вселената, се пак!

# 924
  • Испания
Срещата на Сашка с дъщеря й, ме подсети как Джино грабна детето на Гъмов и му го занесе, защото то се луташе и изобщо не разбираше какво става - гадно е така, като не предупреждават близките и най-вече децата, че на участниците им е забранено да реагират.

ВИДЕО ГЪМОВ с детето

Страхотно беше! Сега пак се разплаках. Благодаря, че го припомни, Мари.

Джино се държа достойно и възпитано. Аз го харесвах.

# 925
Някой случайно да може да каже къде  е качен епизодът с интерпретирането на индийския сериал? В  нова плей не мога да го гледам.

Всяка вече Мари Мар дава линк на епизода. Виж в темата за съответния ден.

Даже не знам в кой ден са го давали. Здраве да е, ще го пропусна.  Peace

# 926
  • Бургас
Някой случайно да може да каже къде  е качен епизодът с интерпретирането на индийския сериал? В  нова плей не мога да го гледам.

Потърси в пубикациите й назад.

# 927
  • Испания

Потърсих го и го открих. Заповядай: http://www.bg-mamma.com/?topic=1002383.msg35777951#msg35777951

# 928
Скрит текст:

http://www.bg-mamma.com/?topic=1002383.msg35777951#msg35777951

# 929
Разбор на ревливата мисия:
Браво на бащата на Алекс. Личи си, че обича детето си и, въпреки помията, която се изля върху нея, я подкрепи публично. Прие и зетя, нормално, вече при свършен факт, само ще я нарани с претенции. Много ме дразни как я изкараха националната прелюбодейка, а Петканов - опрощаващ, при аналогично поведение.
Майката на Тото също ми хареса - успокои го, че разбира поведението му, включи и братчето. Не случайно той е емоционален, топла е връзката в семейството.
Марги и момчетата бяха готини. И там се обичат.
Енджи не беше твърде развълнувана, но според мен беше и пренавита да издържи мисията. Пък и не всички семейства общуват с ох! и ах!
То след Джули е и трудно да надскочиш емоцията. Личи си, че се обичат. Джулката е идеална за съпруга - кротичка, неконфликтна, послушна, каквото й в главата, веднага си казва, отгоре на всичко секси в мъжките очи и дашна. Simple Smile Предполагам, че и вярна.
Майката на Миглена ме разочарова. Очевидно подкрепя дъщеря си в деловите начинания, но емоционално е студен човек. Няма начин, ако не съм си виждала детето толкова време, да се изправя да му рецитирам насреща. Нито мисия, нито ББ ще ме спрат да го гушна. Сигурно си обича детето, ама там, явно, не чувствата са на почит, а дисциплината. Тези неовладени емоции на Миглена, тази жажда, с която попива всяка топла дума към себе си, тази самоубийствена упоритост не са случайни. Тъжно.
На мен епизодът ми беше интересен и полезен. Показа друга, непозната за нас, страна на участниците.

Общи условия

Активация на акаунт